Рецепт Пряний гарбузовий пиріг з медовою глазур'ю
Рецепт приготування ароматного гарбузового пирога з вершково-медової глазур'ю і спеціями.
опис приготування:
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випічки.
У невеликій мисці збити віночком борошно, розпушувач, сіль, корицю, імбир, мускатний горіх, запашний перець і гвоздику.
У великій мисці збити яйця, цукор, масло і гарбузове пюре. Додати суміш борошна і спецій в гарбузову суміш, акуратно перемішати до отримання однорідної маси.
Викласти тісто в підготовлену форму. випікати від 45 до 50 хвилин. Дати пирогу охолонути у формі 10 хвилин, потім викласти на блюдо і дати повністю охолонути.
Зробити медову глазур. Для цього в мисці збити масло, вершковий сир і мед до однорідного стану. Змастити охолоджений пиріг глазур'ю. Розрізати торт на скибочки і подавати.
- розпушувача— 2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- кориці— 5.5 чайних ложки
- імбиру— 3/4 чайних ложки
- мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
- запашного перцю— 1/8 чайних ложки
- гвоздики— 1/8 чайних ложки
- великих яйця— 2 штуки
- цукру— 5.5 склянки
- гарбузового пюре— 450 грам
- вершкового сиру— 240 грам
У невеликій мисці збити віночком борошно, розпушувач, сіль, корицю, імбир, мускатний горіх, запашний перець і гвоздику.
У великій мисці збити яйця, цукор, масло і гарбузове пюре. Додати суміш борошна і спецій в гарбузову суміш, акуратно перемішати до отримання однорідної маси.
Викласти тісто в підготовлену форму. випікати від 45 до 50 хвилин. Дати пирогу охолонути у формі 10 хвилин, потім викласти на блюдо і дати повністю охолонути.
Зробити медову глазур. Для цього в мисці збити масло, вершковий сир і мед до однорідного стану. Змастити охолоджений пиріг глазур'ю. Розрізати торт на скибочки і подавати.
Подібні рецепти
Салат Сніданок туриста
Рецепт приготування пирога з тертою лимонною цедрою, лимонним соком, меленим кардамоном і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. опис приготування: Цей ніжний соковитий пиріг заповнить ваш будинок терпким ароматом лимона і кардамону. паличка несолоного вершкового масла кімнатної темпера...
Різдвяна кутя з медовою водою
рецепт, як приготувати різдвяну кутю з медовою водою, відомий мені вже давно. Ця страва обов'язково присутній на святковому столі, є кілька варіацій його приготування. опис приготування: Для більш цікавого і насиченого смаку додаю сухофрукти (родзинки) і волоські горіхи (волоські). Її необхідн...
Пряний пиріг з ревенем
Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром. опис приготування: Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави. велике яйце— 1 штука велике яйце, жовток— 1 штука ванільного екстракту— 2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...
Пряний яблучний пиріг з горіхами
Цей пиріг з хрусткою скоринкою, карамеллю і ніжним наповненням порадує всю вашу сім'ю. опис приготування: Рецепт приготування пирога з начинкою з яблук, вершків, імбиру, кориці, гвоздики, карамеллю і цукрово-горіховою посипкою. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного ве...
Пряний будиночок
Рецепт приготування пряного будиночка. кількість порцій: 10 меду— 500 грам цукру— 150 грам вершкового масла— 2 Ст. ложки борошна— 900 грам розпушувача— 4 чайних ложки яйця— 2 штуки кориці— 2 чайних ложки мускатного горіха— 1 щіпка какао-порошку— 4 Ст. ложки цукрової пудри— 600 грам(для глазурі)...