Рецепт Пряний гарбузовий пиріг з медовою глазур'ю

Рецепт Пряний гарбузовий пиріг з медовою глазур'ю
Кількість порцій: 9 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Рецепт приготування ароматного гарбузового пирога з вершково-медової глазур'ю і спеціями.

опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випічки.

У невеликій мисці збити віночком борошно, розпушувач, сіль, корицю, імбир, мускатний горіх, запашний перець і гвоздику.

У великій мисці збити яйця, цукор, масло і гарбузове пюре. Додати суміш борошна і спецій в гарбузову суміш, акуратно перемішати до отримання однорідної маси.

Викласти тісто в підготовлену форму. випікати від 45 до 50 хвилин. Дати пирогу охолонути у формі 10 хвилин, потім викласти на блюдо і дати повністю охолонути.

Зробити медову глазур. Для цього в мисці збити масло, вершковий сир і мед до однорідного стану. Змастити охолоджений пиріг глазур'ю. Розрізати торт на скибочки і подавати.


  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • кориці— 5.5 чайних ложки
  • імбиру— 3/4 чайних ложки
  • мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
  • запашного перцю— 1/8 чайних ложки
  • гвоздики— 1/8 чайних ложки
  • великих яйця— 2 штуки
  • цукру— 5.5 склянки
  • гарбузового пюре— 450 грам
  • вершкового сиру— 240 грам
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випічки.

У невеликій мисці збити віночком борошно, розпушувач, сіль, корицю, імбир, мускатний горіх, запашний перець і гвоздику.

У великій мисці збити яйця, цукор, масло і гарбузове пюре. Додати суміш борошна і спецій в гарбузову суміш, акуратно перемішати до отримання однорідної маси.

Викласти тісто в підготовлену форму. випікати від 45 до 50 хвилин. Дати пирогу охолонути у формі 10 хвилин, потім викласти на блюдо і дати повністю охолонути.

Зробити медову глазур. Для цього в мисці збити масло, вершковий сир і мед до однорідного стану. Змастити охолоджений пиріг глазур'ю. Розрізати торт на скибочки і подавати.


Подібні рецепти

Пряний лимонний пиріг з глазур'ю

Салат Сніданок туриста

Рецепт приготування пирога з тертою лимонною цедрою, лимонним соком, меленим кардамоном і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. опис приготування: Цей ніжний соковитий пиріг заповнить ваш будинок терпким ароматом лимона і кардамону. паличка несолоного вершкового масла кімнатної темпера...

Різдвяна кутя з медовою водою

Різдвяна кутя з медовою водою

рецепт, як приготувати різдвяну кутю з медовою водою, відомий мені вже давно. Ця страва обов'язково присутній на святковому столі, є кілька варіацій його приготування. опис приготування: Для більш цікавого і насиченого смаку додаю сухофрукти (родзинки) і волоські горіхи (волоські). Її необхідн...

Пряний пиріг з ревенем

Пряний пиріг з ревенем

Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром. опис приготування: Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави. велике яйце— 1 штука велике яйце, жовток— 1 штука ванільного екстракту— 2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Пряний яблучний пиріг з горіхами

Пряний яблучний пиріг з горіхами

Цей пиріг з хрусткою скоринкою, карамеллю і ніжним наповненням порадує всю вашу сім'ю. опис приготування: Рецепт приготування пирога з начинкою з яблук, вершків, імбиру, кориці, гвоздики, карамеллю і цукрово-горіховою посипкою. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного ве...

Пряний будиночок

Пряний будиночок

Рецепт приготування пряного будиночка. кількість порцій: 10 меду— 500 грам цукру— 150 грам вершкового масла— 2 Ст. ложки борошна— 900 грам розпушувача— 4 чайних ложки яйця— 2 штуки кориці— 2 чайних ложки мускатного горіха— 1 щіпка какао-порошку— 4 Ст. ложки цукрової пудри— 600 грам(для глазурі)...