Рецепт Пряний яблучний пиріг з горіхами
Цей пиріг з хрусткою скоринкою, карамеллю і ніжним наповненням порадує всю вашу сім'ю.
опис приготування:
Рецепт приготування пирога з начинкою з яблук, вершків, імбиру, кориці, гвоздики, карамеллю і цукрово-горіховою посипкою.
- цукру— 2 Ст. ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- палички несолоного вершкового масла— 1 1/2 штуки
- води— 4 Ст. ложки
- сиру Чеддер— 1/2 склянки
- Для посыпки:борошна— 3/4 склянки
- цукру— 3 Ст. ложки
- коричневого сахара— 3 Ст. ложки
- кориці— 1 Чайна ложка
- гвоздики— 1/4 чайних ложки
- мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- вершкового масла— 6 Ст. ложок
- orexov Pekan— 1/4 склянки
- Для начинки:яблук— 2 кілограма
- лимона— 1/2 штуки
- борошна— 1/4 склянки
- жирних вершків— 1 Склянка
- зірочка анісу— 1 штука
- шматок свіжого імбиру— 1 штука
- гвоздики— 4 штуки
- палички кориці— 2 штуки
- мускатного горіха— 1/8 чайних ложки
- яблучного оцту— 1 Ст. ложка
2. Викласти тісто на робочій поверхні. Сформувати тісто в диск. Загорнути в поліетиленову плівку. Поставити тісто в холодильник на 30 хвилин. Якщо у вас немає кухонного комбайна, ви можете так само приготувати тісто вручну.
3. приготувати посипання. змішати борошно, цукор, спеції і сіль в мисці. Нарізати масло на невеликі шматочки. Додати масло і перемішати. Відставити в сторону.
4. зробити начинку. Нарізати яблука на скибочки, кожну скибочку розрізати навпіл. Змішати нарізані яблука, лимонний сік і 1/4 склянки борошна у великій мисці, щоб суміш рівномірно покривала яблука. дати постояти.
5. змішати вершки, аніс, подрібнений імбир, гвоздику, палички кориці і мускатний горіх в невеликій каструлі і довести до кипіння. Зняти з вогню і дати настоятися протягом, принаймні, 20 хвилин. Процідити суміш в чисту невелику каструлю і нагріти на слабкому вогні, поки суміш не буде нагадувати карамель. об'єднати цукор, воду і оцет в середній каструлі на сильному вогні і варити, не перемішуючи, до глибокого бурштинового кольору, близько 8 хвилин. Повільно додати вершки і перемішати. вилити 1/2 карамелі над яблуками, перемішати. дати постояти, помішуючи час від часу, близько 10 хвилин. Додати що стала карамель.
6. Розігріти духовку до 190 градусів. Розкачати тісто на посипаний борошном поверхні в круг діаметром 40 см. Викласти в форму для пирога, формуючи бортики.
7. Викласти яблучну суміш поверх тесту.
8. Посипати посипкою зверху. випікати пиріг, поки яблука не стануть м'якими і золотистого кольору, близько 1 годину 10 хвилин.
9. Охолодити пиріг на стійці протягом 1 годину. Подавати пиріг теплим або кімнатної температури.
Подібні рецепти
Жиросжигающий суп
Чудовий зігріваючий напій. Цей сидр послужить відмінною альтернативою провину на святковому столі. опис приготування: Щоб приготувати цей напій, доведіть до кипіння яблучний сік. Додайте в нього тертий мускатний горіх, палички кориці і ром. помішуючи, варіть протягом 10 хвилин. Подавайте в гар...
Пряний картопляний суп з горіхами
Чудово смачний суп, ароматний, зігріваючий і бадьорить. Дуже хороший по ще нестійкою весняної погоди! опис приготування: Суп трохи нагадує харчо горіхами в складі, яловичої грудинкою і прянощами. Густа картопляна основа і ніжний трохи солодкуватий смак роблять його незвичайним і незвичним, а...
Пряний лимонний пиріг з глазур'ю
Рецепт приготування пирога з тертою лимонною цедрою, лимонним соком, меленим кардамоном і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. опис приготування: Цей ніжний соковитий пиріг заповнить ваш будинок терпким ароматом лимона і кардамону. паличка несолоного вершкового масла кімнатної темпера...
Пряний пиріг з ревенем
Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром. опис приготування: Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави. велике яйце— 1 штука велике яйце, жовток— 1 штука ванільного екстракту— 2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...
Пряний гарбузовий пиріг з медовою глазур'ю
Рецепт приготування ароматного гарбузового пирога з вершково-медової глазур'ю і спеціями. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випічки. У невеликій мисці збити віночком борошно, розпушувач, сіль, корицю, імбир, мускатний горіх, запашний перець і гвозд...