Рецепт Пиріг з ревенем

Рецепт Пиріг з ревенем
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з ревенем і посипанням з цукру, кориці та імбиру.

опис приготування:

Рецепт приготування чудового пирога з начинкою з кислого ревеню. Випічка з ревнує припаде до смаку вашим гостям і близьким.


  • ревеню— 220 грам(Для начинки:)
  • цукру— 1/4 склянки
  • кукурудзяного крохмалю— 2 чайних ложки
  • меленого імбиру— 1/2 чайних ложки
  • темно-коричневого сахара— 1/3 склянки(Для посыпки:)
  • цукрового піску— 1/3 склянки
  • меленої кориці— 1 Чайна ложка
  • мелений імбир— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/8 чайних ложки
  • сметани— 1/3 склянки(для пирога:)
  • яйце— 1 штука
  • жовток— 1 штука
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
  • борошна для кексів— 1 Склянка
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • вершкового масла— 6 Ст. ложок
Пиріг з ревенем - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом квадратне деко. Щоб приготувати начинку, нарезать ревень на куски 1 см толщиной и перемешать с сахаром, крахмалом и имбирем в миске. Відставити в сторону.

Пиріг з ревенем - фото крок 2 2. Щоб приготувати посипання, у великій мисці збити цукор, спеції і сіль з розтопленим вершковим маслом до однорідної маси. Затем добавить муку и перемешать лопаткой или деревянной ложкой. Масса должна выглядеть как твердое тесто. Залишити в сторону.
Для приготовления пирога в небольшой миске перемешать сметану, яйце, яєчний жовток і ванільний екстракт. За допомогою міксера змішати борошно, цукор, соду, розпушувач і сіль. Додати вершкове масло, нарізане на 8 шматків, и ложку сметанной смеси в мучную смесь и взбить на средней скорости. Увеличить скорости и взбивать 30 секунд. Добавить оставшуюся сметанную смесь в два захода и взбивать 20 секунд після кожного додавання. Отложить около 1/2 чашки теста в сторону. Вылить оставшееся тесто на подготовленный противень.

Пиріг з ревенем - фото крок 3 3. Выложить ревень и залить сверху отложенное тесто.

Пиріг з ревенем - фото крок 4 4. Равномерно посыпать посыпкой. випікати пиріг 45-55 хвилин.

Пиріг з ревенем - фото крок 5 5. Дати повністю охолонути перед тим, як подавати. При бажанні посипати цукровою пудрою.

Подібні рецепти

Пиріг з полуницею і ревенем

Імбирний пиріг з ревенем

Рецепт приготування пирога з листкового тіста з полуницею і ревенем. опис приготування: Ревінь робить цей пиріг трохи терпким. Якщо ви хочете зробити пиріг солодшим, додайте цукру загальною кількістю 3/4 склянки. листкове тісто для пирога— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/4 склянки лимон...

Пряний пиріг з ревенем

Пряний пиріг з ревенем

Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром. опис приготування: Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави. велике яйце— 1 штука велике яйце, жовток— 1 штука ванільного екстракту— 2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...