Рецепт Пиріг з полуницею і ревенем

Рецепт Пиріг з полуницею і ревенем
Кількість порцій: 8 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування пирога з листкового тіста з полуницею і ревенем.

опис приготування:

Ревінь робить цей пиріг трохи терпким. Якщо ви хочете зробити пиріг солодшим, додайте цукру загальною кількістю 3/4 склянки.

  • листкове тісто для пирога— 1 штука
  • світло-коричневого цукру— 1/4 склянки
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • крупи тапиока швидкого приготування— 1/4 склянки
  • несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • жовток— 1 штука
  • води— 1 Чайна ложка
Пиріг з полуницею і ревенем - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. На добре посипаній борошном поверхні розкачати половину тіста в коло діаметром 30 см. Крупно нарізати ревінь на шматочки товщиною 1 см. Розрізати полуницю навпіл. перемішати ревінь, полуницю, цукор, лимонний сік, сіль і тапиоку у великій мисці.

Пиріг з полуницею і ревенем - фото крок 2 2. Викласти тісто у форму діаметром 22 см . Заповнити тісто начинкою і викласти поверх начинки вершкового масла.

Пиріг з полуницею і ревенем - фото крок 3 3. Другу половину тіста розкачати в коло діаметром 27 см і зробити декоративні прорізи в ньому. Накрити другим колом начинку. Обрізати зверху і знизу пиріг тісто так, щоб краю виступали тільки на 1 см. Заправити краю тесту всередину або оформити їх декоративно.

Пиріг з полуницею і ревенем - фото крок 4 4. Збити жовток з 1 чайною ложкою води. Викласти пиріг на деко і змастити яєчної глазур'ю. Випікати протягом 20 хвилин, потім зменшити температуру до 175 градусів і випікати ще 25-30 хвилин, доти, поки скоринка не стане золотистою, а начинка не почне пузиритися.

Пиріг з полуницею і ревенем - фото крок 5 5. Викласти пиріг на решітку і дати охолонути. Коли пиріг повністю охолоне, нарізати на скибочки і подавати.

Подібні рецепти

Пиріг з ревенем

Пиріг з полуницею, ревенем і посипанням

Рецепт приготування пирога з ревенем і посипанням з цукру, кориці та імбиру. опис приготування: Рецепт приготування чудового пирога з начинкою з кислого ревеню. Випічка з ревнує припаде до смаку вашим гостям і близьким. ревеню— 220 грам(Для начинки:) цукру— 1/4 склянки кукурудзяного крохмалю...

Пряний пиріг з ревенем

Пряний пиріг з ревенем

Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром. опис приготування: Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави. велике яйце— 1 штука велике яйце, жовток— 1 штука ванільного екстракту— 2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Пиріг з полуницею і сиром

Пиріг з полуницею і сиром

Полуниця - завжди відмінна начинка для пирогів, а в поєднанні з сиром у вас вийде незвичайно ніжне і соковите ласощі. опис приготування: Пиріг з сиром і полуницею - це смачний шматочок літа на вашому столі. Готується він дуже просто - вам потрібно всього лише замісити тісто, викласти його в фо...

Пиріг з полуницею і вершками

Пиріг з полуницею і вершками

Це справжній літній пиріг і відмінний спосіб використовувати перестиглі полуницю. опис приготування: Нагріти духовку до 190 ° С. Змастити маслом три форми для пирога діаметром 18 см. Масло і цукор розтерти разом. Поступово додати яйця, збиваючи після кожного додавання. Додати борошно, потім до...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...