Рецепт Пряний хумус

Рецепт Пряний хумус
Кількість порцій: 3 Час приготування: 15 хв.
Хумус - це середземноморська паста з Нутовая пюре, яку намазують на хліб або їдять окремо. Спробуйте приготувати хумус з кунжутної пастою, спеціями і кінзою.

опис приготування:

У кухонному комбайні об'єднати баранячий горох, рідина від гороху, кунжутну пасту, лимонний сік, 1 столову ложку оливкової олії, часник, аніс (якщо використовується), імбир, кмин і збивати до отримання однорідної маси.

Викласти масу в миску і перемішати з кінзою, помідорами, зеленою цибулею, приправити сіллю і перцем за смаком. вилити залишилися 2 столові ложки олії поверх хумус. Перед подачею на стіл прикрасити хумус листям кінзи за бажанням.


  • банку (450 г) нуту (баранячого гороху)  — 1 штука
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • зубчик часнику, подрібнений— 1 штука
  • меленого анісу (не обов'язково)  — 1/4 чайних ложки
  • меленого імбиру— 1/4 чайних ложки
  • меленого кмину— 1/4 чайних ложки
  • помідор, очищений і дуже дрібно нарізаний— 1 штука
  • Зелена цибуля, дуже тонко нарізаний— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
У кухонному комбайні об'єднати баранячий горох, рідина від гороху, кунжутну пасту, лимонний сік, 1 столову ложку оливкової олії, часник, аніс (якщо використовується), імбир, кмин і збивати до отримання однорідної маси.

Викласти масу в миску і перемішати з кінзою, помідорами, зеленою цибулею, приправити сіллю і перцем за смаком. вилити залишилися 2 столові ложки олії поверх хумус. Перед подачею на стіл прикрасити хумус листям кінзи за бажанням.


Подібні рецепти

Пряний гороховий суп

Трубочки в електровафельніцу

Неймовірно смачний густий зимовий суп з овочів під пряним соусом Харисса. Популярна страва в Європі і магрибских країнах (Марокко, Туніс і TD). кількість порцій: 4 грибний відвар— 4 склянки(або вегетаріанський бульйон) пряної Харисса— 2 Ст. ложки часник— 2 Ст. ложки(дрібно нарізаний) сироп агав...

Пряний картопляний суп з горіхами

Пряний картопляний суп з горіхами

Чудово смачний суп, ароматний, зігріваючий і бадьорить. Дуже хороший по ще нестійкою весняної погоди! опис приготування: Суп трохи нагадує харчо горіхами в складі, яловичої грудинкою і прянощами. Густа картопляна основа і ніжний трохи солодкуватий смак роблять його незвичайним і незвичним, а...

Пряний лимонний пиріг з глазур'ю

Пряний лимонний пиріг з глазур'ю

Рецепт приготування пирога з тертою лимонною цедрою, лимонним соком, меленим кардамоном і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. опис приготування: Цей ніжний соковитий пиріг заповнить ваш будинок терпким ароматом лимона і кардамону. паличка несолоного вершкового масла кімнатної темпера...

Пряний пиріг з ревенем

Пряний пиріг з ревенем

Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром. опис приготування: Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави. велике яйце— 1 штука велике яйце, жовток— 1 штука ванільного екстракту— 2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...