Рецепт Пряні сирні палички

Рецепт Пряні сирні палички
Кількість порцій: 8 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування паличок з листкового тіста з сиром Чеддер, кунжутом, маком, фенхелем і кайенский перцем.

опис приготування:

Хто може встояти перед листковим хлібними паличками з додаванням сиру? Це прекрасна хрустка закуска для всієї родини. Сирні палички красиво виглядають у високому стакані.

  • лист листкового тіста— 1 штука
  • насіння кунжуту— 1 Ст. ложка
  • насіння маку— 1 Ст. ложка
  • насіння фенхелю— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • борошно для розкочування тіста— За смаком
Пряні сирні палички - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити деко силіконовим килимком або пергаментним папером. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати лист листкового тіста, щоб він став досить тонким. Намагайтеся зберігати квадратну форму, наскільки це можливо. періодично перевіряйте, не прилипає чи тісто до поверхні, і додайте додатково борошно в разі потреби.

Пряні сирні палички - фото крок 2 2. У невеликій мисці змішати разом насіння кунжуту, насіння маку, насіння фенхелю, сіль і кайенский перець.

Пряні сирні палички - фото крок 3 3. Рівномірно посипати отриманою сумішшю тісто. За допомогою качалки притиснути спеції до тесту. Це дуже важливий крок - спеції не повинні обсипатися з готових паличок.

Пряні сирні палички - фото крок 4 4. Посипати зверху дрібно тертим сиром Чеддер. За допомогою качалки втиснути сир в тісто.

Пряні сирні палички - фото крок 5 5. Згорнути тісто в рулет. Нарізати тісто на 8 смужок.

Пряні сирні палички - фото крок 6 6. Загорнути смужки тесту з обох сторін так, щоб вийшли спіральні палички.

Пряні сирні палички - фото крок 7 7. Викласти палички на підготовлений лист. Випікати сирні палички 15 хвилин до золотистого кольору.

Пряні сирні палички - фото крок 8 8. Дати їм трохи охолонути, потім викласти віялом у високу склянку і подавати.

Подібні рецепти

Пряні курячі ніжки з помідорами

Пряні бискотти

Курка готується швидко і часто на наших кухнях. А все тому, що не завжди є час готувати. Та й страв з цієї диво-птахом придумано так багато: вибирай - не хочу. Мій рецепт повинен сподобатися! опис приготування: Представлений мною досить простий варіант підійде для буденного меню на всю сім'ю. ...

Пряні горіхи

Пряні горіхи

Рецепт приготування запечених горіхів пекан в суміші з цукру, какао, кориці, імбиру, кайенского і запашного перцю. опис приготування: Ці горішки стануть відмінною святкової закускою. Їх солодко-пряний смак припаде до душі всім. Упакуйте їх у скляну банку і перев'яжіть красивою стрічкою, і прек...

Пряні свинячі відбивні

Пряні свинячі відбивні

надзвичайно смачні, але в той же час прості у приготуванні свинячі відбивні. Смак м'яса чудово доповнюють гриби печериці. У міру гостренького і дуже ароматно. опис приготування: Смачні свинячі відбивні неможливо уявити без грибів. Принаймні для мене. Тому в першу чергу поріжте і обсмажте пече...

Пряні капкейкі з глазур'ю

Пряні капкейкі з глазур'ю

Рецепт приготування капкейков з чаєм, корицею, kardamonom, імбиром, мускатним горіхом, гвоздикою і ванільною глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 дюжини капкейков. Теплий аромат прянощів і чаю зігріє вас холодним осіннім вечором. соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чай...

Пряні курячі стегна

Пряні курячі стегна

Просте і швидке рішення для вечері. Соус на основі червоного перцю надає страві красивий, освіжаючий колір, аромат і насичений смак. Вам знадобиться рецепт, як приготувати пряні курячі стегна. опис приготування: Соус можна зробити на основі консервованого червоного перцю, маринованого або свіж...