Рецепт Пряні курячі стегна

Рецепт Пряні курячі стегна
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Просте і швидке рішення для вечері. Соус на основі червоного перцю надає страві красивий, освіжаючий колір, аромат і насичений смак. Вам знадобиться рецепт, як приготувати пряні курячі стегна.

опис приготування:

Соус можна зробити на основі консервованого червоного перцю, маринованого або свіжого, запеченого в духовці. Можна використовувати не тільки стегенця, підійдуть гомілки, стегенця, крила. Набір спецій підійде будь-який. Якщо любите гостроту, використовуйте паприку, каєнський перець, порошок чилі.

  • стегенця— 8 штук
  • цукор коричневий— 1 Чайна ложка
  • кмин— 1,5 чайних ложки
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • цибулевий порошок— 1 Чайна ложка
  • мелена кориця— 1 щіпка
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • часник— 1 зубчик
  • Запечена червоний перець— 2 штуки
  • Braai— За смаком
Пряні курячі стегна - фото крок 1 1. У миску насипте цукор, додайте 1 чайну ложку кмину, 1 чайну ложку солі, 0,5 чайних ложки цибульного порошку, мелену корицю.

Пряні курячі стегна - фото крок 2 2. Викладіть в іншу миску м'ясо без кістки і шкури, змастіть 1 столовою ложкою рослинного масла, додайте суміш спецій.

Пряні курячі стегна - фото крок 3 3. Очистіть і подрібніть часник ножем, посипте сіллю.

Пряні курячі стегна - фото крок 4 4. Викладіть часник в комбайн, додайте залишився оливкова олія.

Пряні курячі стегна - фото крок 5 5. Додайте смажений перець, нарізаний шматочками, в чашу комбайна.

Пряні курячі стегна - фото крок 6 6. Викладіть в чашу залишилися спеції і сіль.

Пряні курячі стегна - фото крок 7 7. Збивайте соус близько 3-5 хвилин, щоб вийшов гарний колір і однорідна консистенція.

Пряні курячі стегна - фото крок 8 8. Викладіть м'ясо на решітку для запікання і відправте в духовку, запікайте до готовності, перевертаючи м'ясо.

Пряні курячі стегна - фото крок 9 9. Подавайте готові стегенця з рисом і приготованим соусом, прикрасьте рубаною кінзою.

Подібні рецепти

Пряні курячі ніжки з помідорами

Торт на День Народження

Курка готується швидко і часто на наших кухнях. А все тому, що не завжди є час готувати. Та й страв з цієї диво-птахом придумано так багато: вибирай - не хочу. Мій рецепт повинен сподобатися! опис приготування: Представлений мною досить простий варіант підійде для буденного меню на всю сім'ю. ...

Пряні капкейкі з глазур'ю

Пряні капкейкі з глазур'ю

Рецепт приготування капкейков з чаєм, корицею, kardamonom, імбиром, мускатним горіхом, гвоздикою і ванільною глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 дюжини капкейков. Теплий аромат прянощів і чаю зігріє вас холодним осіннім вечором. соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чай...

Пряні горіхи

Пряні горіхи

Рецепт приготування запечених горіхів пекан в суміші з цукру, какао, кориці, імбиру, кайенского і запашного перцю. опис приготування: Ці горішки стануть відмінною святкової закускою. Їх солодко-пряний смак припаде до душі всім. Упакуйте їх у скляну банку і перев'яжіть красивою стрічкою, і прек...

Пряні сирні палички

Пряні сирні палички

Рецепт приготування паличок з листкового тіста з сиром Чеддер, кунжутом, маком, фенхелем і кайенский перцем. опис приготування: Хто може встояти перед листковим хлібними паличками з додаванням сиру? Це прекрасна хрустка закуска для всієї родини. Сирні палички красиво виглядають у високому стак...

Пряні свинячі відбивні

Пряні свинячі відбивні

надзвичайно смачні, але в той же час прості у приготуванні свинячі відбивні. Смак м'яса чудово доповнюють гриби печериці. У міру гостренького і дуже ароматно. опис приготування: Смачні свинячі відбивні неможливо уявити без грибів. Принаймні для мене. Тому в першу чергу поріжте і обсмажте пече...