Рецепт Пряні капкейкі з глазур'ю
Рецепт приготування капкейков з чаєм, корицею, kardamonom, імбиром, мускатним горіхом, гвоздикою і ванільною глазур'ю.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 2 дюжини капкейков. Теплий аромат прянощів і чаю зігріє вас холодним осіннім вечором.
- соди— 1 Чайна ложка
- розпушувача— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- кориці— 1 Чайна ложка
- кардамону— 3/4 чайних ложки
- імбиру— 1/2 чайних ложки
- мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
- гвоздики— 1/2 чайних ложки
- цукру— 1 Склянка
- яйця— 3 штуки
- яблучного пюре— 1/4 склянки
- молока— 1 Склянка
- чаю в пакетиках— 4 штуки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(глазур)
- кориці— 1 Чайна ложка(глазур)
2. У невеликій каструлі довести до кипіння молоко. Зняти з вогню і додати чай в пакетиках. Дати постояти протягом 10 хвилин. Видалити пакетики чаю і охолодити молоко до кімнатної температури.
3. У великій мисці збити масло і цукор разом. Додати яйця, по одному за раз, і збити. Додати яблучний соус і перемішати. Додати 1/3 борошняної суміші в тісто і перемішати. Додати 1/2 молочної суміші і збити на низькій швидкості. Додати ще 1/3 борошна і перемішати. Додати молоко, що залишилося і перемішати. нарешті, додати решту борошна і перемішати.
4. Заповнити кожен паперовий вкладиш 2 столовими ложками тесту і випікати протягом 14-16 хвилин. Дати повністю охолонути. Щоб зробити глазур, в мисці збити вершкове масло. Додати 1 чашку цукрової пудри і збити разом. Потім додати ще 1 склянка цукрової пудри і збити, розмішати з ванільним екстрактом. Додати корицю і ретельно перемішати. Додати решту цукрову пудру, по 1 склянці за раз, і збити до однорідності. Якщо глазур занадто суха, додати 2 столові ложки молока. Прикрасити глазур'ю остиглі капкейкі. Посипати корицею при бажанні.
Подібні рецепти
Мурашиний кекс
Курка готується швидко і часто на наших кухнях. А все тому, що не завжди є час готувати. Та й страв з цієї диво-птахом придумано так багато: вибирай - не хочу. Мій рецепт повинен сподобатися! опис приготування: Представлений мною досить простий варіант підійде для буденного меню на всю сім'ю. ...
Пряні сирні палички
Рецепт приготування паличок з листкового тіста з сиром Чеддер, кунжутом, маком, фенхелем і кайенский перцем. опис приготування: Хто може встояти перед листковим хлібними паличками з додаванням сиру? Це прекрасна хрустка закуска для всієї родини. Сирні палички красиво виглядають у високому стак...
Пряні горіхи
Рецепт приготування запечених горіхів пекан в суміші з цукру, какао, кориці, імбиру, кайенского і запашного перцю. опис приготування: Ці горішки стануть відмінною святкової закускою. Їх солодко-пряний смак припаде до душі всім. Упакуйте їх у скляну банку і перев'яжіть красивою стрічкою, і прек...
Пряні свинячі відбивні
надзвичайно смачні, але в той же час прості у приготуванні свинячі відбивні. Смак м'яса чудово доповнюють гриби печериці. У міру гостренького і дуже ароматно. опис приготування: Смачні свинячі відбивні неможливо уявити без грибів. Принаймні для мене. Тому в першу чергу поріжте і обсмажте пече...
Пряні курячі стегна
Просте і швидке рішення для вечері. Соус на основі червоного перцю надає страві красивий, освіжаючий колір, аромат і насичений смак. Вам знадобиться рецепт, як приготувати пряні курячі стегна. опис приготування: Соус можна зробити на основі консервованого червоного перцю, маринованого або свіж...