Рецепт Пряні капкейкі з глазур'ю

Рецепт Пряні капкейкі з глазур'ю
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування капкейков з чаєм, корицею, kardamonom, імбиром, мускатним горіхом, гвоздикою і ванільною глазур'ю.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 2 дюжини капкейков. Теплий аромат прянощів і чаю зігріє вас холодним осіннім вечором.

  • соди— 1 Чайна ложка
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • кориці— 1 Чайна ложка
  • кардамону— 3/4 чайних ложки
  • імбиру— 1/2 чайних ложки
  • мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
  • гвоздики— 1/2 чайних ложки
  • цукру— 1 Склянка
  • яйця— 3 штуки
  • яблучного пюре— 1/4 склянки
  • молока— 1 Склянка
  • чаю в пакетиках— 4 штуки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(глазур)
  • кориці— 1 Чайна ложка(глазур)
Пряні капкейкі з глазур'ю - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити форму паперовими вкладишами. У середній мисці змішати борошно, соду, розпушувач, сіль, корицю, кардамон, імбир, мускатний горіх і гвоздику.

Пряні капкейкі з глазур'ю - фото крок 2 2. У невеликій каструлі довести до кипіння молоко. Зняти з вогню і додати чай в пакетиках. Дати постояти протягом 10 хвилин. Видалити пакетики чаю і охолодити молоко до кімнатної температури.

Пряні капкейкі з глазур'ю - фото крок 3 3. У великій мисці збити масло і цукор разом. Додати яйця, по одному за раз, і збити. Додати яблучний соус і перемішати. Додати 1/3 борошняної суміші в тісто і перемішати. Додати 1/2 молочної суміші і збити на низькій швидкості. Додати ще 1/3 борошна і перемішати. Додати молоко, що залишилося і перемішати. нарешті, додати решту борошна і перемішати.

Пряні капкейкі з глазур'ю - фото крок 4 4. Заповнити кожен паперовий вкладиш 2 столовими ложками тесту і випікати протягом 14-16 хвилин. Дати повністю охолонути. Щоб зробити глазур, в мисці збити вершкове масло. Додати 1 чашку цукрової пудри і збити разом. Потім додати ще 1 склянка цукрової пудри і збити, розмішати з ванільним екстрактом. Додати корицю і ретельно перемішати. Додати решту цукрову пудру, по 1 склянці за раз, і збити до однорідності. Якщо глазур занадто суха, додати 2 столові ложки молока. Прикрасити глазур'ю остиглі капкейкі. Посипати корицею при бажанні.

Подібні рецепти

Пряні курячі ніжки з помідорами

Мурашиний кекс

Курка готується швидко і часто на наших кухнях. А все тому, що не завжди є час готувати. Та й страв з цієї диво-птахом придумано так багато: вибирай - не хочу. Мій рецепт повинен сподобатися! опис приготування: Представлений мною досить простий варіант підійде для буденного меню на всю сім'ю. ...

Пряні сирні палички

Пряні сирні палички

Рецепт приготування паличок з листкового тіста з сиром Чеддер, кунжутом, маком, фенхелем і кайенский перцем. опис приготування: Хто може встояти перед листковим хлібними паличками з додаванням сиру? Це прекрасна хрустка закуска для всієї родини. Сирні палички красиво виглядають у високому стак...

Пряні горіхи

Пряні горіхи

Рецепт приготування запечених горіхів пекан в суміші з цукру, какао, кориці, імбиру, кайенского і запашного перцю. опис приготування: Ці горішки стануть відмінною святкової закускою. Їх солодко-пряний смак припаде до душі всім. Упакуйте їх у скляну банку і перев'яжіть красивою стрічкою, і прек...

Пряні свинячі відбивні

Пряні свинячі відбивні

надзвичайно смачні, але в той же час прості у приготуванні свинячі відбивні. Смак м'яса чудово доповнюють гриби печериці. У міру гостренького і дуже ароматно. опис приготування: Смачні свинячі відбивні неможливо уявити без грибів. Принаймні для мене. Тому в першу чергу поріжте і обсмажте пече...

Пряні курячі стегна

Пряні курячі стегна

Просте і швидке рішення для вечері. Соус на основі червоного перцю надає страві красивий, освіжаючий колір, аромат і насичений смак. Вам знадобиться рецепт, як приготувати пряні курячі стегна. опис приготування: Соус можна зробити на основі консервованого червоного перцю, маринованого або свіж...