Рецепт Проста дріжджова випічка

Рецепт Проста дріжджова випічка
Кількість порцій: 30-35 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Таку випічку прийнято готувати до сніданку і подавати з варенням, з маслом або медом. Буде потрібно трохи часу для підняття дріжджового тіста. розповім, як приготувати просту дріжджову випічку.

опис приготування:

Ви можете зробити тісто для випічки з вечора або спекти її заздалегідь, а перед подачею на стіл розігріти в мікрохвильовій печі. Таку випічку подають до сніданку в 5-ти зіркових готелях, тому і ви можете відчути себе їх гостем. Спекти такі булочки зовсім не важко, тому приступаємо!

  • Сухі швидкодіючі дріжджі— 2 чайних ложки(з гіркою)
  • вода— 3 Ст. ложки
  • молоко— 1,5 склянки
  • Вершкове масло— 9 Ст. ложок
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • борошно— 630 грам
Проста дріжджова випічка - фото крок 1 1. У сотейник налийте теплу воду і додайте дріжджі, перемішайте, залиште на 5 хвилин.

Проста дріжджова випічка - фото крок 2 2. В другой сотейник налейте молоко, додайте до нього 3 столові ложки вершкового масла, цукор і сіль. Надішліть сотейник на вогонь, не доводьте суміш до кипіння, але гарненько розігрійте його.

Проста дріжджова випічка - фото крок 3 3. Перемішайте дріжджову суміш дерев'яною ложкою, перелийте в неї молочну суміш і додайте 1 склянка борошна.

Проста дріжджова випічка - фото крок 4 4. Перемішайте гарненько і додавайте по 1 склянці кожного разу.

Проста дріжджова випічка - фото крок 5 5. Викладіть тісто на стіл, замісіть його вручну, накрийте тісто рушником і залиште на 1 час.

Проста дріжджова випічка - фото крок 6 6. Через одну годину дістаньте тісто і розімніть його, потім розкачайте в пласт товщиною 0,6 см. Залиште тісто на 5 хвилин, потім знову розкачайте ще, круглим різаком виріжте кружечки.

Проста дріжджова випічка - фото крок 7 7. Кожен кружечок по центру притисніть тупим боком ножа, потім загорніть одну половинку на другу. розтопіть 6 столових ложок вершкового масла і щедро промажьте випічку.

Проста дріжджова випічка - фото крок 8 8. Запікайте випічку в розігрітому до 210 градусів духовці близько 15-20 хвилин.

Проста дріжджова випічка - фото крок 9 9. Готову випічку подавайте теплою, а що не з'їли, зберігайте в контейнері.

Подібні рецепти

Проста піца

Минтай варений

Перед вами — простий рецепт приготування смачної піци. В якості основи ми будемо використовувати тортилью. Готується така проста піца протягом 10 хвилин. Інгредієнти можете використовувати будь-які. опис приготування: Найпростіше піцу приготувати, використовуючи готову основу, куплену в магази...

Проста рибна солянка

Проста рибна солянка

Збірну м'ясну солянку готували багато з вас, а про рибної ви чули? А адже це блюдо не менше смачне, приготувати його можна дуже швидко і дуже просто. Чудове блюдо до обіду (особливо взимку). опис приготування: Рибна солянка готується дуже просто і швидко. Як і в звичайній солянці, де використо...

Проста закачування огірків

Проста закачування огірків

У кожної господині є перевірені рецепти маринованих огірків. Способів їх маринування не злічити: з прянощами, цілими і шматочками, з лимоном і часником. Сьогодні я пропоную свій улюблений рецепт. опис приготування: Огірки досить прості в консервації. Щоб банки з огірками не стріляли, а розсіл ...

Проста запіканка з цукіні

Проста запіканка з цукіні

Проста запіканка з цукіні — це дійсно дуже просте в приготуванні, але дуже смачна страва з підручних інгредієнтів. Не знаю, що приготувати з цукіні — спробуйте це! опис приготування: Проста запіканка з цукіні — одне з найпростіших і швидких, але в той же час смачних страв, які можна приготуват...

Проста запіканка з гарбуза

Проста запіканка з гарбуза

У чому перевага цієї яскравої запіканки? готується легко, швидко, виходить смачно і ситно! гарбуз, селера, шинка запікаються в легкій хмарці з суміші вершків і яєць під рум'яної сирної скоринкою. опис приготування: Як приготувати просту запіканку з гарбуза? Гарбуз попередньо відваріть до напів...