Рецепт Праздничный торт с творожным кремом
Подруга поделилась со мной рецептом очень вкусного тортика. Мне он так понравился, что теперь я часто его готовлю. основа тортика — бісквіт, а вот крем творожный можно разнообразить любыми фруктами.
опис приготування:
Диаметр моей формы для выпечки — 20 см.
Для крема используйте творог мягкий, пастоподобный. Если у вас домашний, то его нужно сначала хорошо перебить блендером, а после взбивать со сливками, щоб не було крупинок. Фрукты и ягоды можно добавлять любые сезонные, менять их количество, от этого будет меняться лишь высота тортика. А вот пропитывать коржи нужно обязательно, не пропускайте этот шаг, иначе тортик будет сухой. хай щастить!
- яйце— 4 штуки(для бісквіта)
- цукор— 1 Склянка(для бісквіта)
- Борошно пшеничне— 1 Склянка(для бісквіта)
- Сир— 300 грам(в вершках)
- вершки 10-20% — 250 мілілітрів(в вершках)
- желатин— 20 грам(в вершках)
- банан— 3 штуки(в вершках)
- Цукрова пудра— 6-7 Ст. ложок(в вершках)
- Шоколадна глазур, ягоди, м'ята— За смаком(для прикраси торта)
2. Для бісквіта відокремте жовтки від білків. Последние взбейте миксером до устойчивых пиков. Введите сахар, желтки по одному, не вимикаючи змішувач.
3. Частинами введіть борошно, я смешиваю миксером на малых оборотах.
4. Змастіть форму маслом, застелите пергамент. перелийте тісто. Накрийте форму фольгою, это позволит вам испечь идеально ровный бисквит. готуйте при 180 градусах хвилин 35-40.
5. Остудите в форме бисквит. Затем осторожно извлеките.
6. Желатин залейте небольшим количеством кипятка. Дайте йому настоятися хвилин 5 и раствориться. перемішайте.
7. Сир соедините с сахарной пудрой и сливками. Жирность выбирайте на свой вкус. Пробуйте на сладость, может кому не сладко, добавляйте пудру. Миксером взбейте массу до кремообразного состояния.
8. Банан звільніть від шкірки, поріжте кубиками. Соедините крем с бананом и желатином.
9. перемішайте. крем готовий.
10. Остывший бисквит порежьте на две части. Вложите в кольцо. Пропитайте сладким сиропом или вареньем.
11. Зверху розподіліть крем.
чтобы он "сел" крем. Надішліть в холодильник на 6-8 годин або на ніч.
13. Приготовьте глазурь или купите уже готовую. Я делаю простую: сливочное масло+сахар+какао. Покрийте торт глазур'ю, мені подобається, когда она красиво стекает.
14. Украсьте тем, що є під рукою, у меня ягоды и мята.
15. Пригощайтеся!
Подібні рецепти
Кабачкова ікра з майонезом і цибулею
Рецепт приготування смачного пирога з кокосовим кремом. кількість порцій: 4 корж— 1 штука(для пирога) вершки— 1 штука(збиті) цукор— 1 штука кукурудзяний крохмаль— 3 Ст. ложки ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки кокосовий екстракт— 1/4 чайних ложки мигдальний екстракт— 2 краплі складові: ...
Пиріг з малиною і ванільним кремом
Рецепт приготування пирога з ванільним кремом, збитими вершками і ягодами малини. Ванільний крем можна зробити заздалегідь за 4 дня і зберігати охолодженим в герметичному контейнері. кількість порцій: 8-10 яйця— 1 штука(тісто) густі вершки— 1 Ст. ложка(тісто) ваніль— 1/2 чайних ложки(тісто) сіл...
Пиріг із заварним кремом
Идеально подходит для приготовления в любую пору, если под рукой есть определённое количество слив. Главное — не переусердствуйте с количеством слив, всього повинно бути в міру. опис приготування: Вместо сливы я пробовала брать абрикосы, але, на жаль, эти фрукты слишком мягкие и после запекани...
Пряне печиво з апельсиновим кремом
Рецепт приготування печива з кардамоном, запашним перцем, гвоздикою і кремом з вершкового масла і апельсинового концентрату. опис приготування: Це пряна ароматне печиво ідеально для новорічних свят. соди— 1 Чайна ложка солі— 1 Ст. ложка меленого кардамону— 1 Ст. ложка перцю— 1 Чайна ложка гв...
Рулет з вершковим кремом
Рулет з вершковим кремом можна подавати до святкового столу або до чаювання з друзями. Завдяки найніжнішої начинці і повітряним коржам, він виходить легким і невагомим. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб приготувати цей рулет, вам знадобиться вершковий сир. Він прекрасно підходить в...