Рецепт Повидло з дині

Рецепт Повидло з дині
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Повидло з дині має характерний аромат і чудовий смак. Ви його відразу полюбите! Золотисте густе повидло порадує ласунів і нагадає про літо зимовими вечорами. приготувати повидло — дуже просто!

опис приготування:

Для того, щоб приготувати повидло з дині спочатку треба вибрати хорошу стиглу ягоду (або овоч, якщо бажаєте). Диня повинна випромінювати аромат, звук від бавовни по ній повинен бути глухим, а кірка стиглої дині при натисканні злегка пружинить.

Промийте диню під проточною водою і беріться за приготування повидла.

1. Нам знадобиться м'якоть стиглої дині. Для цього диню почистіть, звільніть від шкірки і кісточок.

2. М'якоть дині дрібно порубати.

3. Посічену диню викладіть в каструлю з непрігораемой покриттям і варіть протягом 20 хвилин на повільному вогні. Диня пустить сік і буде вариться у власному соку, тому на початку варіння її треба досить інтенсивно помішувати дерев'яною лопаткою.

4. через 20 хвилин зварені шматочки дині пропустіть через сито назад в каструлю. додайте цукор, лимонну кислоту, все ретельно перемішайте.

5. Варіть отриману масу на повільному вогні до загусання (він досяг консенсусу), періодично помішуючи дерев'яною ложкою.

6. Тепле готове повидло з дині розкладіть по чистим і сухим скляним банкам, закрутіть і зберігайте в холодильнику.

Повидло з дині готове.

Смачного!


  • диня (м'якоть)  — 1 кілограм
  • цукор— 300 грам
  • Лимонна кислота— 15 грам
Для того, щоб приготувати повидло з дині спочатку треба вибрати хорошу стиглу ягоду (або овоч, якщо бажаєте). Диня повинна випромінювати аромат, звук від бавовни по ній повинен бути глухим, а кірка стиглої дині при натисканні злегка пружинить.

Промийте диню під проточною водою і беріться за приготування повидла.

1. Нам знадобиться м'якоть стиглої дині. Для цього диню почистіть, звільніть від шкірки і кісточок.

2. М'якоть дині дрібно порубати.

3. Посічену диню викладіть в каструлю з непрігораемой покриттям і варіть протягом 20 хвилин на повільному вогні. Диня пустить сік і буде вариться у власному соку, тому на початку варіння її треба досить інтенсивно помішувати дерев'яною лопаткою.

4. через 20 хвилин зварені шматочки дині пропустіть через сито назад в каструлю. додайте цукор, лимонну кислоту, все ретельно перемішайте.

5. Варіть отриману масу на повільному вогні до загусання (він досяг консенсусу), періодично помішуючи дерев'яною ложкою.

6. Тепле готове повидло з дині розкладіть по чистим і сухим скляним банкам, закрутіть і зберігайте в холодильнику.

Повидло з дині готове.

Смачного!


Подібні рецепти

Повидло з дині і яблук

Рулетики з яловичини з горіхами і родзинками

Повидло з дині і яблук, виготовлене за традиційним рецептом, — найулюбленіше в нашій родині. В такому повидлі міститься багато вітамінів, аромат і смак — чудові, а зі свіжої булочкою — чудо! опис приготування: Повидло з дині і яблук — відмінна начинка для пирогів. воно — густе, яскраве, не роз...

Повидло з дині на зиму

Повидло з дині на зиму

Якщо хочете здивувати ваших рідних, приготуйте повидло з дині. З цими ласощами неможливо прогадати, запевняю! Для витонченого аромату і смаку раджу додати в повидло імбир і корицю. Пригощайтеся! опис приготування: рецепт, як приготувати повидло з дині, досить простий. Повидло виходить досить с...

Повидло з гарбуза на зиму

Повидло з гарбуза на зиму

Гарбуз широко використовується в кулінарії. сьогодні розповім, як приготувати повидло з гарбуза на зиму в домашніх умовах. ароматне, соковите, яскраве, воно нікого не залишить байдужим! опис приготування: Таке повидло можна подавати самостійно до чаю або додавати в всіляку домашню випічку в як...

Повидло з абрикосів на зиму

Повидло з абрикосів на зиму

Сьогодні ділюся з вами класичним рецептом, як приготувати повидло з абрикосів на зиму. Це повидло можна додавати у випічку, а можна просто накласти на скибочку хліба і їсти з чаєм. опис приготування: Любителі солодкого домашньої випічки зі мною погодяться, що повидла багато не буває. Тому госп...

Повидло з апельсинів

Повидло з апельсинів

Повидло з апельсинів сподобається любителям кисло-солодких страв. Це повидло відрізняється яскравим кольором, смаком і ароматом. Готувати його можна цілий рік, але все ж раджу робити це в сезон апельсинів. опис приготування: Приготування повидла з апельсинів займає велику кількість часу. Але й...