Рецепт Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням
Рецепт приготування пончиків з глазур'ю з цукрової пудри, молока і ванільного екстракту і посипанням з цукру і кориці.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 10-12 пончиків.
- цукрового піску— 3/4 склянки
- соди— 1/2 чайних ложки
- розпушувача— 2 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- тертого мускатного ореха— 1 Чайна ложка
- кориці— 1 Чайна ложка
- яйця— 2 штуки(великих )
- сколотин— 3/4 склянки
- сметани— 1/4 склянки
- рослинне масло для смаження— За смаком
- цукрової пудри— 1 Склянка(ванільна глазур)
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка(ванільна глазур)
- цукру— 3/4 склянки(посипання)
- кориці— 2 Ст. ложки(посипання)
2. У середній мисці збити яйця, сколотини і сметану. Додати розтоплене охолоджене вершкове масло і збити ще раз. Зробити поглиблення в центрі борошняної суміші і влити яєчну суміш. Перемішати гумовим шпателем, поки не вийде липке тісто.
3. Викласти тісто на робочій поверхні, злегка посипаною борошном. Посипати борошно на тісто і розкачати завтовшки 1 см. використовуючи 2 круглих різака, вирізати пончики.
4. Викласти пончики на деко, застелене пергаментом, і поставити в холодильник. Налити достатню кількість рослинного масла в глибоку сковороду, шаром 2,5-3,5 см. Розігріти масло на сильному вогні, доти, поки температура не досягне 185-188 градусів. Поки масло гріється, приготувати глазур.
5. У середній мисці збити цукрову пудру, молоко і ванільний екстракт. Щоб приготувати посипання, в середній мисці змішати цукор і корицю. Після того, як масло досягне потрібної температури, обережно помістити пончики в гаряче масло. смажити по 3 пончика за раз.
6. Після того, як нижня сторона підрум'яниться, перевернути і продовжувати смажити з іншого боку. Це займає близько 2-3 хвилин з кожного боку. Викласти пончики деко з паперовими рушниками і продовжувати смажити інші. Пончики з отворами готуватимуться швидше, ніж круглі пончики.
7. Після того як ви закінчили жарку, занурити пончики в ванільну глазур і занурити в суміш кориці і цукру. Відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Пюре з овочів
Рецепт приготування тістечок з шоколадним шаром і шоколадно-ванільною глазур'ю. опис приготування: Багаті шоколадом тістечка з подвійною глазур'ю стануть відмінним завершенням святкового вечері. розпушувача— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) солі— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) несолоного в...
Пончики з сиру
Пончики з сиру смачні як гарячі, так і холодні. Вони в міру солодкі, хрусткі ... так і тягнеться рука за наступним. При бажанні ви можете покласти всередину пончиків шматочки фруктів або ягід. опис приготування: З невеликого набору продуктів виходить велика тарілка смачної випічки. Цей легкий ...
Пончики з апельсиновим соусом
Рецепт приготування пончиків з апельсиновим соусом кількість порцій: 10-15 сухих дріжджів— 2 чайних ложки теплої води— 100 мілілітрів меду— 2 Ст. ложки яєчні білки— 3 штуки борошна— 2 склянки(неповних) солі— 1 щіпка вершкового масла— 50 грам цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для фритюру— 1 штук...
Пончики з джемом
Великі смажені пончики з джемом, посипані цукровою пудрою. кількість порцій: 15 молоко— 250 мілілітрів цукрова пудра— 50 грам ванільний цукор— 10 грам мука— 500 грам вершкове масло— 50 грам яйця— 2 штуки дріжджі— 20 грам сіль— 1 щіпка варення— 100 грам Змішати тепле молоко, 50 г цукрової п...
Пончики «Suffaniet»
Домашня дріжджова випічка — це чарівний аромат по всьому будинку, який навіває спогади про дитинство. Давайте приготуємо повітряні, невагомі пончики в духовці і начинимо їх улюбленим джемом! опис приготування: Suffaniet — пончики, які готують в Ізраїлі до свята і смажать їх в рослинному маслі....