Рецепт Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням

Рецепт Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування пончиків з глазур'ю з цукрової пудри, молока і ванільного екстракту і посипанням з цукру і кориці.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 10-12 пончиків.

  • цукрового піску— 3/4 склянки
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • тертого мускатного ореха— 1 Чайна ложка
  • кориці— 1 Чайна ложка
  • яйця— 2 штуки(великих )
  • сколотин— 3/4 склянки
  • сметани— 1/4 склянки
  • рослинне масло для смаження— За смаком
  • цукрової пудри— 1 Склянка(ванільна глазур)
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка(ванільна глазур)
  • цукру— 3/4 склянки(посипання)
  • кориці— 2 Ст. ложки(посипання)
Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням - фото крок 1 1. Вистелити один пергаментним папером і ще один лист двома шарами паперових рушників. У великій мисці перемішати борошно, цукор, соду, розпушувач, сіль, мускатний горіх і корицю.

Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням - фото крок 2 2. У середній мисці збити яйця, сколотини і сметану. Додати розтоплене охолоджене вершкове масло і збити ще раз. Зробити поглиблення в центрі борошняної суміші і влити яєчну суміш. Перемішати гумовим шпателем, поки не вийде липке тісто.

Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням - фото крок 3 3. Викласти тісто на робочій поверхні, злегка посипаною борошном. Посипати борошно на тісто і розкачати завтовшки 1 см. використовуючи 2 круглих різака, вирізати пончики.

Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням - фото крок 4 4. Викласти пончики на деко, застелене пергаментом, і поставити в холодильник. Налити достатню кількість рослинного масла в глибоку сковороду, шаром 2,5-3,5 см. Розігріти масло на сильному вогні, доти, поки температура не досягне 185-188 градусів. Поки масло гріється, приготувати глазур.

Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням - фото крок 5 5. У середній мисці збити цукрову пудру, молоко і ванільний екстракт. Щоб приготувати посипання, в середній мисці змішати цукор і корицю. Після того, як масло досягне потрібної температури, обережно помістити пончики в гаряче масло. смажити по 3 пончика за раз.

Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням - фото крок 6 6. Після того, як нижня сторона підрум'яниться, перевернути і продовжувати смажити з іншого боку. Це займає близько 2-3 хвилин з кожного боку. Викласти пончики деко з паперовими рушниками і продовжувати смажити інші. Пончики з отворами готуватимуться швидше, ніж круглі пончики.

Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням - фото крок 7 7. Після того як ви закінчили жарку, занурити пончики в ванільну глазур і занурити в суміш кориці і цукру. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю

Пюре з овочів

Рецепт приготування тістечок з шоколадним шаром і шоколадно-ванільною глазур'ю. опис приготування: Багаті шоколадом тістечка з подвійною глазур'ю стануть відмінним завершенням святкового вечері. розпушувача— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) солі— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) несолоного в...

Пончики з сиру

Пончики з сиру

Пончики з сиру смачні як гарячі, так і холодні. Вони в міру солодкі, хрусткі ... так і тягнеться рука за наступним. При бажанні ви можете покласти всередину пончиків шматочки фруктів або ягід. опис приготування: З невеликого набору продуктів виходить велика тарілка смачної випічки. Цей легкий ...

Пончики з апельсиновим соусом

Пончики з апельсиновим соусом

Рецепт приготування пончиків з апельсиновим соусом кількість порцій: 10-15 сухих дріжджів— 2 чайних ложки теплої води— 100 мілілітрів меду— 2 Ст. ложки яєчні білки— 3 штуки борошна— 2 склянки(неповних) солі— 1 щіпка вершкового масла— 50 грам цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для фритюру— 1 штук...

Пончики з джемом

Пончики з джемом

Великі смажені пончики з джемом, посипані цукровою пудрою. кількість порцій: 15 молоко— 250 мілілітрів цукрова пудра— 50 грам ванільний цукор— 10 грам мука— 500 грам вершкове масло— 50 грам яйця— 2 штуки дріжджі— 20 грам сіль— 1 щіпка варення— 100 грам Змішати тепле молоко, 50 г цукрової п...

Пончики «Suffaniet»

Пончики «Suffaniet»

Домашня дріжджова випічка — це чарівний аромат по всьому будинку, який навіває спогади про дитинство. Давайте приготуємо повітряні, невагомі пончики в духовці і начинимо їх улюбленим джемом! опис приготування: Suffaniet — пончики, які готують в Ізраїлі до свята і смажать їх в рослинному маслі....