Рецепт Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю

Рецепт Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування тістечок з шоколадним шаром і шоколадно-ванільною глазур'ю.

опис приготування:

Багаті шоколадом тістечка з подвійною глазур'ю стануть відмінним завершенням святкового вечері.

  • розпушувача— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар)
  • солі— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар)
  • несолоного вершкового масла— 6 Ст. ложок(шоколадний шар)
  • яйце— 1 штука(шоколадний шар)
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(шоколадний шар)
  • цукру— 1 Склянка(звичайний шар)
  • яйця— 2 штуки(звичайний шар)
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(звичайний шар)
  • какао— 1/3 склянки(звичайний шар)
  • солі— 1/4 чайних ложки(звичайний шар)
  • розпушувача— 1/4 чайних ложки(звичайний шар)
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки(шоколадна глазур)
  • молока— 2-6 Ст. ложок(шоколадна глазур)
  • ванілі— 1/4 чайних ложки(ванільна глазур)
  • молока— 1-2 Ст. ложок(ванільна глазур)
Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Сбризнутьолією форму для випічки. Зробити звичайний шар. Вершкове масло розтопити і охолодити. У невеликій мисці змішати борошно, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. У середній мисці віночком змішати масло і коричневий цукор разом. Додати яйце і ванільний екстракт і перемішати. Додати борошняну суміш в яєчну суміш і акуратно перемішати.

Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю - фото крок 2 2. Перемішати з шоколадними чіпсами і вилити тісто в підготовлену форму. Випікати протягом 20 хвилин.

Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю - фото крок 3 3. Зробити шоколадний шар. У середній каструлі розтопити вершкове масло. Як тільки розтане, зняти з вогню і збити з цукром. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Перемішати з ванільним екстрактом. Додати сухі інгредієнти і перемішати. Відразу ж вилити масу поверх готового тіста і повернути форму в духовку. Випікати протягом 30-35 хвилин. Дати повністю охолонути перед нанесенням глазурі.

Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю - фото крок 4 4. Щоб зробити шоколадну глазур, збити в мисці вершкове масло. Поступово додати цукрову пудру, какао і ваніль, збити. Додати молоко, по 1 столовій ложці за раз, поки глазур не досягне потрібної консистенції. Щоб зробити ванільну глазур, змішати цукор і ваніль в невеликій мисці. Збити з молоком, до потрібної консистенції.

Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю - фото крок 5 5. Залити остигле тісто глазур'ю, як показано на фото, і зробити візерунок за допомогою зубочистки. Розрізати на квадрати і подавати.

Подібні рецепти

Тістечка з шоколадно-вершкової глазур'ю

Простий пиріг зі смородиною

Рецепт приготування тістечок з арахісовим маслом і глазур'ю з вершків і напівсолодкого шоколаду. опис приготування: Побалуйте себе і своїх друзів ніжними тістечками з шоколадно-вершкової глазур'ю. Арахісове масло робить тісто дуже ніжним і ароматним. Тісто готується без додавання яєць. цукро...

Святкові шоколадні тістечка з глазур'ю

Святкові шоколадні тістечка з глазур'ю

Рецепт приготування тістечок з какао, шоколадом, цукровим сиропом і ванільною глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 2 десятків тістечок. Їх добре подавати з ванільним морозивом. шоколадних чіпсів— 180 грам несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки води— 2 Ст. ложки ...

Пудинг шоколадно-ванільний

Пудинг шоколадно-ванільний

Для всіх любителів смачненького цей простий рецепт пудингу шоколадно-ванільного стане паличкою-виручалочкою, коли в магазин за солодощами бігти не хочеться. Тут же і просто, і швидко, і все є вдома! опис приготування: впевнена, цей рецепт приготування пудингу шоколадно-ванільного не залишить б...

Тістечка з безе «мишки»

Тістечка з безе «мишки»

Якщо при підготовці новорічних страв у вас залишилися яєчні білки, які ви не знаєте, як застосувати, спечіть тістечка з безе "; Мишки ";. Це смачно і весело, до того ж в тематиці Нового року. опис приготування: Тістечка з безе "; Мишки" як раз будуть актуальні для новорічного столу. Готуються ...

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

На відміну від класичного рецепту австралійських тістечок з кокосовою стружкою, цей варіант приготування має на увазі ефектне поєднання ароматної цедри апельсина і злегка підсмаженого арахісу. опис приготування: Із вказаної кількості продуктів виходить 12-16 тістечок (в залежності від їх розмі...