Рецепт Пончики «Suffaniet»
Домашня дріжджова випічка — це чарівний аромат по всьому будинку, який навіває спогади про дитинство. Давайте приготуємо повітряні, невагомі пончики в духовці і начинимо їх улюбленим джемом!
опис приготування:
Suffaniet — пончики, які готують в Ізраїлі до свята і смажать їх в рослинному маслі. Але ізраїльський кондитер Мікі Шемо вирішив спробувати спекти їх в духовці і скажу я Вам — не помилився! Пригощайтеся! А я розповім Вам як приготувати пончики "; Суфганіет" в духовці.
- Борошно пшеничне— 500 грам
- вода— 180 грам(тепла)
- Куряче яйце— 2 штуки
- цукор— 80 грам
- Масло рослинне— 30 мілілітрів
- дріжджі свіжі— 25 грам
- цукор ванільний— 8-10 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Джем— 100-150 грам(за смаком)
- Цукрова пудра— За смаком(для подачі)
В теплою воду (тепло комфортне для пальця) додайте дріжджі, цукор і розмішайте.
додайте яйця, масло і ванільний цукор. Знову добре перемішайте.
Поступово введіть просіяне борошно і сіль, замісіть тісто. Ємність змастіть невеликою кількістю рослинного масла, викладіть туди тісто, накрийте і поставте в тепле місце, щоб тісто піднялося. з 1 час.
Наше тісто збільшилося в об'ємі. Потрібно його обминути і розділити на 12 приблизно рівних частин, скачати в кульки.
Викладіть заготовки на деко з пекарської папером, накрийте і знову поставте в тепле місце на 20-30 хвилин.
Наші кульки піднялися. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
Дайте готовим пончикам охолонути до теплого стану.
І за допомогою кондитерського шприца начините будь-яким джемом.
Наші пончики "; Суфганіет" готові. Охолоджені пончики зберігайте в закритому посуді або в закритому пакеті. Посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Минтай в мікрохвильовці
Пончики з сиру смачні як гарячі, так і холодні. Вони в міру солодкі, хрусткі ... так і тягнеться рука за наступним. При бажанні ви можете покласти всередину пончиків шматочки фруктів або ягід. опис приготування: З невеликого набору продуктів виходить велика тарілка смачної випічки. Цей легкий ...
Пончики з апельсиновим соусом
Рецепт приготування пончиків з апельсиновим соусом кількість порцій: 10-15 сухих дріжджів— 2 чайних ложки теплої води— 100 мілілітрів меду— 2 Ст. ложки яєчні білки— 3 штуки борошна— 2 склянки(неповних) солі— 1 щіпка вершкового масла— 50 грам цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для фритюру— 1 штук...
Пончики з джемом
Великі смажені пончики з джемом, посипані цукровою пудрою. кількість порцій: 15 молоко— 250 мілілітрів цукрова пудра— 50 грам ванільний цукор— 10 грам мука— 500 грам вершкове масло— 50 грам яйця— 2 штуки дріжджі— 20 грам сіль— 1 щіпка варення— 100 грам Змішати тепле молоко, 50 г цукрової п...
Пончики з ванільною глазур'ю і посипанням
Рецепт приготування пончиків з глазур'ю з цукрової пудри, молока і ванільного екстракту і посипанням з цукру і кориці. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10-12 пончиків. цукрового піску— 3/4 склянки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка тертого му...
Пончики з йогуртом
Ці пончики не тільки просто і швидко готуються, але ще, в залежності від переваги, їх можна зробити солодкими — десертними або несолодкими — закусочними. цікаво? Дивіться як приготувати! опис приготування: Для солодких пончиків додайте до фісташками цукрову пудру і корицю, а для закусочних, до...