Рецепт Помідори в желатині на зиму
У цій заготівлі завжди дилема, що смачніше — розсіл або самі помідори? Особисто я вибираю і те й інше. А ще такі помідори прийнято вважати "; закускою для дам ";, тому що вона ніжна і солодка.
опис приготування:
За великим рахунком, процес приготування не відрізняється від звичайного маринування помідорів. Тому, просто дотримуйтесь рецептурі і смак вас порадує. зазначу лише, що перед подачею поставте баночку з помідорами в холодильник на 3-4 годину, щоб розсіл добре схопився.
- помідори— 500-550 грам(сорт сливка)
- кріп— 2 штуки(гілочки
) - петрушка— 2 штуки(гілочки)
- Перець горошком— 3-5 штук(запашний)
- Luk salotų— 2 штуки(або 1 шт. ріпчастої цибулі)
- оцтова есенція— 1 Чайна ложка
- желатин— 15 грам
- сіль— 20 грам
- цукор— 40 грам
- вода— 0,5 L
- часник— 2 зубчики
У стерилізовані банки покладіть гілочки зелені (одну залиште для верху банки), розрізаний на кілька частин часник, кільця цибулі і запашний перець.
Викладіть в банку томати, зверху покладіть гілочку зелені.
Залийте банку з помідорами окропом, прикрийте кришкою і залиште на 20 хвилин.
Замочіть желатин в невеликій кількості води (щоб рідина покрила) і залиште на час, поки залиті помідори.
В 0,5 літра води всипте сіль і цукор. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і потримайте 2 хвилини, зніміть.
Введіть желатин і добре розмішайте.
З банки злийте воду, додайте оцтову есенцію і залийте желатиновим розсолом. герметично закрийте.
Переверніть на кришку, укутайте і залиште остигати в такому вигляді.
Із вказаної кількості продуктів, вийшла 1 баночка об'ємом 0,95 L. Смачних вам заготовок!
Подібні рецепти
Глазур для паски на желатині
Ці помідори вам точно сподобаються і запам'ятаються. Вперше я спробувала такі помідорчики в гостях, і ось уже другий рік заготовлював їх собі. Виходить дуже смачно і оригінально. опис приготування: Ці помідорчики мені подобаються тим, що з'їдаються не тільки вони, але і сам маринад. У вигляді ...
Помідори в желатині
З помідорів можна зробити дуже багато смачних страв. Їх можна нарізати в салат, запекти з м'ясом або іншими овочами, зробити нарізку або спробувати рецепт, як приготувати помідори в желатині. опис приготування: Рецепт досить простий, але таке блюдо точно пробували не всі. Для приготування кращ...
Помідори без оцту на зиму
Якщо ви не любите смак оцту, то вам сюди. Пропоную рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. Нічого складного в приготуванні цієї заготовки немає. А результат перевершить всі очікування! опис приготування: Нижче описаний простий рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. головне — п...
Помідори через м'ясорубку на зиму
Помідори через м'ясорубку називають ще томатним морсом. Це відмінна заправка для борщів, супів, щей і приправ. опис приготування: Томатна паста навіть самого гарної якості не замінить свіжих помідорів. Борщ з томатним морсом набагато смачніше, приготованого з томатною пастою. А якщо в цей морс...
Помідори черрі на зиму
На будь-якому застілля заготовки з помідорів завжди займають почесне місце і є найкращою закускою до міцних напоїв. Ну а такі помідори черрі не тільки дуже смачні, але досить симпатичні. опис приготування: Відтоді, як ці симпатичні помідори з'явилися в продажу, вони стали дуже популярні і вико...