Рецепт Помідори через м'ясорубку на зиму

Рецепт Помідори через м'ясорубку на зиму
Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв.
Помідори через м'ясорубку називають ще томатним морсом. Це відмінна заправка для борщів, супів, щей і приправ.

опис приготування:

Томатна паста навіть самого гарної якості не замінить свіжих помідорів. Борщ з томатним морсом набагато смачніше, приготованого з томатною пастою. А якщо в цей морс додати часник, перець, спеції, то вийде чудова приправа до м'яса, птиці. Тому готуємо помідори через м'ясорубку запас на зиму. Беріть тільки дуже щільні і м'ясисті сорти помідорів. Тоді ви отримаєте густий морс. Стерилізувати баночки не треба. Я так роблю вже не один рік і морс прекрасно стоїть у звичайній, неопалювальній коморі в квартирі. Я завжди готую багато і мені вистачає від сезону до сезону. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 2 баночки по 500 мл.

  • Помідри— 1,5 кілограма
  • сіль— 1 Ст. ложка(без гірки)
Помідори через м'ясорубку на зиму - фото крок 1 Для приготування томатного морсу візьміть помідори і сіль.

Помідори через м'ясорубку на зиму - фото крок 2 Помідори добре помийте.

Помідори через м'ясорубку на зиму - фото крок 3 Видаліть місце прикріплення плодоніжки і наріжте.

Помідори через м'ясорубку на зиму - фото крок 4 Пропустіть помідори через м'ясорубку.

Помідори через м'ясорубку на зиму - фото крок 5 Поставте каструлю з подрібненими помідорами на плиту і додайте сіль, перемішайте.

Помідори через м'ясорубку на зиму - фото крок 6 Варіть морс на невеликому вогні 20-25 хвилин.

Помідори через м'ясорубку на зиму - фото крок 7 Після гарячий морс розлийте по стерилізованих банках, закатати кришками. Переверніть банки верх дном і накрийте ковдрою. Коли банки охолонуть, зберігайте їх в коморі.

Подібні рецепти

Помідори без оцту на зиму

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясорубку на зиму mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH n...' at line 1

Якщо ви не любите смак оцту, то вам сюди. Пропоную рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. Нічого складного в приготуванні цієї заготовки немає. А результат перевершить всі очікування! опис приготування: Нижче описаний простий рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. головне — п...

Помідори дольками на зиму

Помідори дольками на зиму

Для тих, хто любить прості і легкі рецепти, пропоную закатати помідори часточками на зиму. Тут ми не будемо використовувати оцет, тільки сіль і воду, так що помідори будуть, як у власному соку. опис приготування: Поки все влітку відпочивають, господині на всю працюють, заготовлюючи овочі та фр...

Помідори квашені на зиму

Помідори квашені на зиму

Якщо у вас є дубова бочка, то раджу засолити помідори в ній. Якщо ні, то скористайтеся скляною банкою. За цим рецептом помідори виходять дуже соковитими і ароматними (за рахунок спецій). опис приготування: подивіться, як приготувати помідори квашені на зиму, це досить просто. А пробувати цю за...

Помідори на морквяної бадилля на зиму

Помідори на морквяної бадилля на зиму

Помідори на морквяної бадилля на зиму — це незвичайна заготівля. Якщо ви любите консервовані помідори, то даний рецепт повинен неодмінно бути в записнику. опис приготування: смачні, не кислий, злегка солодкуваті помідори прикрасять будь-яке застілля. Морквяна бадилля служить як спеція, яка іде...

Помідори на зиму з оцтом

Помідори на зиму з оцтом

консервовані помідори — відмінна закуска до обіднього столу в будні і свята. Пропоную свій рецепт, перевірений багатьма роками. Помідори виходять кисло-солодкими і дуже смачними. опис приготування: Є безліч рецептів консервування помідорів. Як консервант використовують лимонну кислоту, аспірин...