Рецепт Помідори у власному соку

Рецепт Помідори у власному соку
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Помідори у власному соку — не тільки гарна закуска, але і шикарна основа для супів та соусів. А якщо ще і помідорчики зі свого городу, то ціни їм немає! Пропоную Вам свій простий рецепт!

опис приготування:

Для помідорів у власному соку потрібні, власне, помідори і томатний сік. Томатний сік можна приготувати з помідорів, очистивши їх від шкірки, прокрутивши через м'ясорубку і процідити через марлю.

Отже, як же готуються помідори у власному соку?

1. Свіжовичавлений томатний сік прокип'ятіть в каструлі протягом півгодини.

2. часник, хрін і болгарський перець перейдіть через м'ясорубку.

3. прокручені овочі — хрін, часник і перець — додайте до киплячого томатного соку, туди ж ідуть сіль і цукор.

4. Помідори покладіть в стерилізовані банки, залийте їх приготовленої гарячої заливкою.

5. Банки з помідорами простерилизуйте протягом 20 хвилин.

6. Засукайте банки кришками і укрийте ковдрою до охолодження.

Помідори у власному соку готові! Смачного!

Із зазначеного в рецепті кількості у Вас вийдуть дві банки по три літри або шість літрових.

Насолоджуйтесь! Їжте і пийте!


  • помідори— 4 кілограма
  • Томатний сік— 2,5 L
  • Болгарський перець— 250 грам
  • часник— 100 грам
  • хрін (корінь)  — — За смаком
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • сіль— 2 Ст. ложки
Для помідорів у власному соку потрібні, власне, помідори і томатний сік. Томатний сік можна приготувати з помідорів, очистивши їх від шкірки, прокрутивши через м'ясорубку і процідити через марлю.

Отже, як же готуються помідори у власному соку?

1. Свіжовичавлений томатний сік прокип'ятіть в каструлі протягом півгодини.

2. часник, хрін і болгарський перець перейдіть через м'ясорубку.

3. прокручені овочі — хрін, часник і перець — додайте до киплячого томатного соку, туди ж ідуть сіль і цукор.

4. Помідори покладіть в стерилізовані банки, залийте їх приготовленої гарячої заливкою.

5. Банки з помідорами простерилизуйте протягом 20 хвилин.

6. Засукайте банки кришками і укрийте ковдрою до охолодження.

Помідори у власному соку готові! Смачного!

Із зазначеного в рецепті кількості у Вас вийдуть дві банки по три літри або шість літрових.

Насолоджуйтесь! Їжте і пийте!


Подібні рецепти

Помідори черрі у власному соку

Індичка в сметанному соусі в мультиварці

Якщо у вас є дача і ви вирощуєте ці маленькі красиві помідори, ви можете легко і просто закатати їх на зиму у власному соку. З магазинних помідор це задоволення обійдеться дуже дорого. опис приготування: У цьому рецепті я розповім як приготувати помідори черрі у власному соку на зиму. Рецепт д...

Помідори у власному соку без стерилізації

Помідори у власному соку без стерилізації

Помідори у власному соку — два в одному. Ви з'їдаєте смачний маринований помідор і запиваєте томатним соком. опис приготування: Помідори у власному соку готуються дуже просто без стерилізації. причому, томатний сік можна купити в магазині, але я зробила свій, домашній. Можна зняти у помідорів ...

Помідори у власному соку на зиму

Помідори у власному соку на зиму

Рекомендую рецепт дуже смачних помідорів у власному соку на зиму. Для новорічного столу краще закуски ви не знайдете! опис приготування: Для приготування помідорів у власному соку на зиму беріть стиглі великі помідори, звичайний томатний сік, можна ще зелені додати. Я додаю болгарський перець,...

Помідори у власному соку з часником

Помідори у власному соку з часником

Заготовки на зиму - це відмінний спосіб зберегти сезонні овочі на весь рік. Для любителів помідорів хочу запропонувати чудовий рецепт, який напевно стане одним з ваших улюблених. Спробуйте! опис приготування: Хотілося б показати вам дуже класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати помі...

Риба, запечена у власному соку

Риба, запечена у власному соку

Рибу цілком можна готувати без спецій і маринадів. Приготована у власному соку, вона виходить дуже смачна і ароматна. А урізноманітнити і доповнити її смак можна овочами. Спробуйте! опис приготування: Риба виходить дуже смачна, соковита і ароматна. Завдяки додаванню овочів, блюдо стає більш си...