Рецепт Помідори у власному соку без стерилізації

Рецепт Помідори у власному соку без стерилізації
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Помідори у власному соку — два в одному. Ви з'їдаєте смачний маринований помідор і запиваєте томатним соком.

опис приготування:

Помідори у власному соку готуються дуже просто без стерилізації. причому, томатний сік можна купити в магазині, але я зробила свій, домашній. Можна зняти у помідорів шкірку, але і зі шкіркою теж дуже смачно. Це відмінна закуска в будні і свята. Із зазначених інгредієнтів виходить одна літрова банка помідорів.

  • помідори— 1,5 кілограма
  • сіль— 0,5 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • оцет 9%  — 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Чорний перець горошком— 4-5 штук
Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування помідор у власному соку.

Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 2 1 кг. помідорів помийте і наріжте.

Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 3 Відіжміть сік і налийте в каструлю. Поставте на плиту і проваріть 10 хвилин.

Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 4 У стерилізовані банки викладіть часник, лавровий лист і чорний перець горошком.

Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 5 Помідори помийте і заповніть ними банку.

Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 6 Залийте помідори в банці окропом і дайте постояти 20 хвилин. Після злийте воду в каструлю і знову доведіть до кипіння. Знову залийте помідори і дайте постояти ще 20 хвилин.

Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 7 Вдруге злийте воду і додайте в банку 0,5 столової ложки солі, 2 столові ложки цукру і 1 столову ложку 9% оцту.

Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 8 Потім залийте помідори гарячим томатним соком. закатати кришками, переверніть верх дном, закутайте ковдрою і тримайте до повного охолодження банок.

Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 9 Помідори у власному соку без стерилізації готові.

Помідори у власному соку без стерилізації - фото крок 10 Зберігайте помідори в прохолодному приміщенні. А в холодну пору року відкривайте банку і насолоджуйтеся ароматними, смачними і корисними дарами літа.

Подібні рецепти

Помідори черрі у власному соку

Абрикоси у власному соку на зиму

Якщо у вас є дача і ви вирощуєте ці маленькі красиві помідори, ви можете легко і просто закатати їх на зиму у власному соку. З магазинних помідор це задоволення обійдеться дуже дорого. опис приготування: У цьому рецепті я розповім як приготувати помідори черрі у власному соку на зиму. Рецепт д...

Помідори у власному соку на зиму

Помідори у власному соку на зиму

Рекомендую рецепт дуже смачних помідорів у власному соку на зиму. Для новорічного столу краще закуски ви не знайдете! опис приготування: Для приготування помідорів у власному соку на зиму беріть стиглі великі помідори, звичайний томатний сік, можна ще зелені додати. Я додаю болгарський перець,...

Помідори у власному соку з часником

Помідори у власному соку з часником

Заготовки на зиму - це відмінний спосіб зберегти сезонні овочі на весь рік. Для любителів помідорів хочу запропонувати чудовий рецепт, який напевно стане одним з ваших улюблених. Спробуйте! опис приготування: Хотілося б показати вам дуже класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати помі...

Помідори у власному соку

Помідори у власному соку

Помідори у власному соку — не тільки гарна закуска, але і шикарна основа для супів та соусів. А якщо ще і помідорчики зі свого городу, то ціни їм немає! Пропоную Вам свій простий рецепт! опис приготування: Для помідорів у власному соку потрібні, власне, помідори і томатний сік. Томатний сік мо...

Риба, запечена у власному соку

Риба, запечена у власному соку

Рибу цілком можна готувати без спецій і маринадів. Приготована у власному соку, вона виходить дуже смачна і ароматна. А урізноманітнити і доповнити її смак можна овочами. Спробуйте! опис приготування: Риба виходить дуже смачна, соковита і ароматна. Завдяки додаванню овочів, блюдо стає більш си...