Рецепт Плов Черемшина

Рецепт Плов Черемшина
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування плову з баранини з томатним соусом.

опис приготування:

Промиваємо рис і замочуємо його в холодній воді на 1-1,5 години.

Набряклий рис заливаємо окропом і ставимо на вогонь.

Коли вода закипить, зменшуємо вогонь і варимо до готовності, поки рис не вбере в себе всю рідину.

Тепер готуємо баранину: рубаємо її на шматки середнього розміру. Рясно перчимо і солимо м'ясо.

Нарізаємо дрібно цибулю.

Кладемо м'ясо на сковороду з вершковим маслом разом з дрібно нарізаною цибулею.

Смажимо м'ясо до тих пір, поки воно не розм'якшиться. Потім заливаємо його повністю гарячою водою і тушкуємо в закритому сковороді на невеликому вогні до тих пір, поки м'ясо не буде готове.

В кінці додаємо в сковороду томатну пасту і перчимо

Засипаємо готовий рис, перемішуємо, прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.

Смачного!


  • Мал— 300-400 грам
  • цибулина— 2 штуки
  • баранина— 0,5 кілограма
  • перець— — За смаком
  • томатна паста— 5 Ст. ложок
  • лавровий лист— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • рослинна олія— 100 грам
  • зелень— — За смаком(для прикраси)
Промиваємо рис і замочуємо його в холодній воді на 1-1,5 години.

Набряклий рис заливаємо окропом і ставимо на вогонь.

Коли вода закипить, зменшуємо вогонь і варимо до готовності, поки рис не вбере в себе всю рідину.

Тепер готуємо баранину: рубаємо її на шматки середнього розміру. Рясно перчимо і солимо м'ясо.

Нарізаємо дрібно цибулю.

Кладемо м'ясо на сковороду з вершковим маслом разом з дрібно нарізаною цибулею.

Смажимо м'ясо до тих пір, поки воно не розм'якшиться. Потім заливаємо його повністю гарячою водою і тушкуємо в закритому сковороді на невеликому вогні до тих пір, поки м'ясо не буде готове.

В кінці додаємо в сковороду томатну пасту і перчимо

Засипаємо готовий рис, перемішуємо, прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.

Смачного!


Подібні рецепти

Плов з бурого рису

Льодяники на паличці в домашніх умовах

приготування плову — момент відповідальний! Цей плов приготовлений не з традиційного білого рису, а з бурого або коричневого рису. Готував за допомогою мультиварки, що істотно заощадило час! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з бурого рису. Попередньо ретельн...

Плов з гречки з куркою

Плов з гречки з куркою

Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...

Плов з індоуткі

Плов з індоуткі

Рецептів плову є безліч, у кожної господині напевно є свій секрет приготування цього смачного і ситного страви. Сьогодні поділюся своїм варіантом готування плову з індоуткі. опис приготування: Незважаючи на те, що варіацій і тонкощів в приготуванні плову може бути багато, основний сценарій зал...

Пиріг-плов

Пиріг-плов

Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини, безсумнівно, — чудове блюдо, я зазвичай додаю в нього пару стиглих помідорів, так плов виходить набагато соковитіше, і за смаком догляду, як мені здається, стає ще краще. опис приготування: Я, звичайно, знаю, що в традиційному рецепті склад трохи інший, але не поспішайте з вис...