Рецепт Плов Черемшина
Рецепт приготування плову з баранини з томатним соусом.
опис приготування:
Промиваємо рис і замочуємо його в холодній воді на 1-1,5 години.
Набряклий рис заливаємо окропом і ставимо на вогонь.
Коли вода закипить, зменшуємо вогонь і варимо до готовності, поки рис не вбере в себе всю рідину.
Тепер готуємо баранину: рубаємо її на шматки середнього розміру. Рясно перчимо і солимо м'ясо.
Нарізаємо дрібно цибулю.
Кладемо м'ясо на сковороду з вершковим маслом разом з дрібно нарізаною цибулею.
Смажимо м'ясо до тих пір, поки воно не розм'якшиться. Потім заливаємо його повністю гарячою водою і тушкуємо в закритому сковороді на невеликому вогні до тих пір, поки м'ясо не буде готове.
В кінці додаємо в сковороду томатну пасту і перчимо
Засипаємо готовий рис, перемішуємо, прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.
Смачного!
- Мал— 300-400 грам
- цибулина— 2 штуки
- баранина— 0,5 кілограма
- перець— — За смаком
- томатна паста— 5 Ст. ложок
- лавровий лист— — За смаком
- сіль— — За смаком
- рослинна олія— 100 грам
- зелень— — За смаком(для прикраси)
Набряклий рис заливаємо окропом і ставимо на вогонь.
Коли вода закипить, зменшуємо вогонь і варимо до готовності, поки рис не вбере в себе всю рідину.
Тепер готуємо баранину: рубаємо її на шматки середнього розміру. Рясно перчимо і солимо м'ясо.
Нарізаємо дрібно цибулю.
Кладемо м'ясо на сковороду з вершковим маслом разом з дрібно нарізаною цибулею.
Смажимо м'ясо до тих пір, поки воно не розм'якшиться. Потім заливаємо його повністю гарячою водою і тушкуємо в закритому сковороді на невеликому вогні до тих пір, поки м'ясо не буде готове.
В кінці додаємо в сковороду томатну пасту і перчимо
Засипаємо готовий рис, перемішуємо, прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.
Смачного!
Подібні рецепти
Льодяники на паличці в домашніх умовах
приготування плову — момент відповідальний! Цей плов приготовлений не з традиційного білого рису, а з бурого або коричневого рису. Готував за допомогою мультиварки, що істотно заощадило час! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з бурого рису. Попередньо ретельн...
Плов з гречки з куркою
Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...
Плов з індоуткі
Рецептів плову є безліч, у кожної господині напевно є свій секрет приготування цього смачного і ситного страви. Сьогодні поділюся своїм варіантом готування плову з індоуткі. опис приготування: Незважаючи на те, що варіацій і тонкощів в приготуванні плову може бути багато, основний сценарій зал...
Пиріг-плов
Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...
Плов з баранини з помідорами
Плов з баранини, безсумнівно, — чудове блюдо, я зазвичай додаю в нього пару стиглих помідорів, так плов виходить набагато соковитіше, і за смаком догляду, як мені здається, стає ще краще. опис приготування: Я, звичайно, знаю, що в традиційному рецепті склад трохи інший, але не поспішайте з вис...