Рецепт Плов
Я українець, і тому це напевно не самий ідеальний рецепт плову, так що буду радий конструктивній критиці. Однак можу гарантувати, якщо приготувати плов по цьому рецепту — вийде дуже смачно
опис приготування:
Узбеки або знавці узбецької кухні напевно мене за такий рецепт плову розкритикують в пух і прах. Не буду лукавить — що, цілком можливо, що справжній узбецький плов готується трохи інакше. Запитайте, звідки я взяв цей рецепт плову? Все просто: моя мати багато років працювала в звичайнісінької радянської заводській їдальні, і вони плов завжди готували саме так. зрозуміло, рецепт був адаптований до смаків простих українських робітників. Однак всім дуже подобалося, плов був найбажанішим блюдом в столовской меню. А якщо готувати вдома і додати м'яса більше, ніж в закладах громадського харчування, то взагалі краса вийде.
Удачі в приготуванні!
- м'ясо свинини— 500 грам
- Цибуля— 150 грам
- морква— 150 грам
- часник— 50 грам(1 велика головка)
- Масло рослинне— 50 мілілітрів
- сіль— За смаком
- Приправа для плову— 1 штука(упаковка)
- Мал— 500 грам(длинный пропаренный)
2. Порежьте лук и морковь крупно, чтобы были заметны в плове.
3. Часник очистіть від шкірки, если зубчики очень крупные, то порежьте вдоль на 2-3 частини.
4. Порежьте мясо крупными кусочками. Для плова хорошо, когда мясо жирное, сочнее будет блюдо.
5. Переберите рис от порченых зерен. Промойте тщательно под проточной водой и замочите его на время.
6. Возьмите толстостенный казан, разогрейте в нем растительное масло, бросьте мясо и обжаривайте 10-15 хвилин.
7. К обжаренному мясу добавьте лук и морковь, обжарьте все вместе до золотистого цвета моркови.
8. додайте спеції, перемішайте, обжаривайте еще минутку.
9. додайте рис, перемішайте, как бы обжаривая рис в жиру. Вставьте внутрь чеснок.
10. Залейте плов водой с солью так, чтобы вода чуть покрыла рис, была выше уровня на 1-1,5 см. Закройте крышкой и варите при слабом кипении 40 хвилин.
11. плов готовий! приємного!
Подібні рецепти
Котлети з яловичини
приготування плову — момент відповідальний! Цей плов приготовлений не з традиційного білого рису, а з бурого або коричневого рису. Готував за допомогою мультиварки, що істотно заощадило час! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з бурого рису. Попередньо ретельн...
Плов з гречки з куркою
Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...
Плов з індоуткі
Рецептів плову є безліч, у кожної господині напевно є свій секрет приготування цього смачного і ситного страви. Сьогодні поділюся своїм варіантом готування плову з індоуткі. опис приготування: Незважаючи на те, що варіацій і тонкощів в приготуванні плову може бути багато, основний сценарій зал...
Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами
Рецепт приготування святкового плову з дикого рису, сушеної журавлини і смажених горіхів з родзинками. опис приготування: Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і варити, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати рис і варити протягом 1 хвилини. Додати куря...
Пиріг-плов
Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...