Рецепт Пісний маннік
пишний, ніжний пісний маннік з вологою текстурою сподобається навіть тим, хто манну крупу НЕ вшановує. У нашій родині пісний маннік подобається всім — і дорослим, і дітям. Ділюся простим рецептом.
опис приготування:
Простий рецепт пісного манника:
1. У глибокій мисці змішуємо манку, цукор і ванільний цукор.
2. В отриману суху суміш вливаємо воду. Гарненько перемішуємо і залишаємо при кімнатній температурі на півтори години, щоб манка розбухла.
3. Через півтори години додаємо в отриману масу масло, перемішуємо за допомогою віночка.
4. Просіваємо в суміш борошно і какао, гарненько перемішуємо. Тісто має бути ідеально гладким і не містити ніяких грудочок. За консистенцією тісто має бути схожим на рідку сметану.
5. У готове тісто додаємо подрібнені горіхи і родзинки. перемішуємо.
6. Перекладаємо тісто в форму для запікання, змащену маслом. акуратно розрівнюємо, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 50-55 хвилин до готовності.
7. Готовий маннік витягаємо з форми, охолоджуємо на решітці, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
От і все — пісний маннік готовий. Смачного!
PS. сподіваюся, мій рецепт пісного манника вам сподобався. Буду рада вашим коментарям і відгукам, особливо якщо використовували рецепт
- Манна крупа— 1 Склянка
- вода— 1 Склянка
- Рослинна олія— 12 склянок
- борошно— 100 грам
- цукор— 1/2 склянки
- цукор ванільний— 1/4 чайних ложки
- какао— 3 Ст. ложки
- Грецькі горіхи— 1/2 склянки
- Ізюм— 1/2 склянки
1. У глибокій мисці змішуємо манку, цукор і ванільний цукор.
2. В отриману суху суміш вливаємо воду. Гарненько перемішуємо і залишаємо при кімнатній температурі на півтори години, щоб манка розбухла.
3. Через півтори години додаємо в отриману масу масло, перемішуємо за допомогою віночка.
4. Просіваємо в суміш борошно і какао, гарненько перемішуємо. Тісто має бути ідеально гладким і не містити ніяких грудочок. За консистенцією тісто має бути схожим на рідку сметану.
5. У готове тісто додаємо подрібнені горіхи і родзинки. перемішуємо.
6. Перекладаємо тісто в форму для запікання, змащену маслом. акуратно розрівнюємо, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 50-55 хвилин до готовності.
7. Готовий маннік витягаємо з форми, охолоджуємо на решітці, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
От і все — пісний маннік готовий. Смачного!
PS. сподіваюся, мій рецепт пісного манника вам сподобався. Буду рада вашим коментарям і відгукам, особливо якщо використовували рецепт
Подібні рецепти
Смузі з овочів
Гаспачо - традиційний іспанська крем-суп з протертих томатів. подається холодним, на смак легкий, ідеально підходить в жарку пору року. опис приготування: Варіантів приготування цього супу багато, я пропоную спробувати гаспачо з білою квасолею. Вона практично не дає смаку, але блюдо стає ситні...
Пісний гороховий суп в мультиварці
Хочете приготувати гороховий суп швидко і легко? За допомогою кухонного помічниці мультиварки ви з легкістю приготуєте відмінний, смачний гороховий суп. А сил і часу витрачено буде зовсім небагато. опис приготування: Коли в наше життя прийшла мультиварка, готувати страви, які займали дуже бага...
Пісний гороховий суп-пюре
Легкий і смачний гороховий суп приготувати дуже просто. Інгредієнти для супу завжди знайдуться на вашій кухні. готуємо низькокалорійний, але дуже корисний суп на обіді і для дорослих, і для дітей! опис приготування: Під час посту обов'язково потрібно їсти страви з бобових. Ось я і пропоную при...
Пісний грибний куліш
Куліш - це юшка з пшона і сала з додаванням різних овочів або спецій, солі. Ця страва часто зустрічається на кордоні Росії і України, хоча саме слово "; куліш" має угорське коріння. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати "; Куліш ";, то я із задоволенням поділюся рецептом, який є в...
Пісний гороховий суп
Пропоную вашій увазі рецепт приготування супу з гороху, картоплі, морква, цибулі та спецій. Пісний гороховий суп виходить не менш смачним, ніж м'ясний. Переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Такий супчик доведеться як не можна до речі не тільки під час посту і сподобається він не тільк...