Рецепт Пиріг з ягідним джемом

Рецепт Пиріг з ягідним джемом
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
ділюся цікавим, красивим і при цьому простим рецептом пирога з ягідним джемом. Виходить дуже святковий і красивий пиріг, який навіть до застілля не соромно подати. Спробуйте обов'язково!

опис приготування:

Перед вами хоч і не самий, можливо, простий рецепт пирога з ягідним джемом, але зате він найсмачніший, це точно. Рекомендують тільки брати джем ягідний і кислуватий — з чорної смородини, наприклад. Тоді буде якраз збалансований смак між вершкової і солодкої глазур'ю і більш кислої начинкою. Бажаю удачі!

  • Джем ягідний— 300 грам
  • Масло рослинне— 400 мілілітрів
  • борошно— 3 склянки
  • цукор— 1.5 склянки
  • яйця— 4 штуки
  • розпушувач— 3 чайних ложки
  • молоко— 1.3 склянки
  • Цедра лимону— 2 Ст. ложки
  • Крем-сир— 400 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Цукрова пудра— 3 склянки
  • ром— 3 Ст. ложки
  • Сік лимона— 2 Ст. ложки
Пиріг з ягідним джемом - фото крок 1 1. зробимо коржі. Для тесту змішаємо яйця з цукром до однорідності, потім додамо молоко і розпушувач, додамо також борошно, цедру і рослинне масло. Вимішати однорідне тісто, з нього випікаємо два коржа (при температурі 200 градусів) в духовці. Випікаємо приблизно по півгодини кожен.

Пиріг з ягідним джемом - фото крок 2 2. Тепер нехай коржі охолонуть, а потім їх змажемо джемом і накладемо один на одного. Нехай постоять в холодильнику півгодини.

Пиріг з ягідним джемом - фото крок 3 3. Зробимо тим часом зовнішній шар. Змішаємо крем-сир з розм'якшеним вершковим маслом, додамо цукор, ром і сік лимона. Збиваємо в міксері на високій швидкості. Змащуємо потім пиріг з усіх боків кремом.

Пиріг з ягідним джемом - фото крок 4 4. Потім відправимо пиріг знову в холодильник, і нехай настоюється як мінімум кілька годин, поки глазур не стане твердою.

Пиріг з ягідним джемом - фото крок 5 5. От і все! Нарізаємо наш пиріг на порційні шматочки і подаємо до столу!

Подібні рецепти

Пиріг з абрикосовим джемом

Грибний жульєн

Пиріг з абрикосовим джемом — відмінна домашня випічка, яку можна приготувати з готового листкового або слоено-дріжджового тіста. швидко, просто і дуже смачно! опис приготування: Листково-дріжджове тісто можна приготувати самим, але на це піде багато часу. Якщо вам потрібно швидко спекти пиріг,...

Пиріг зі смородиновим джемом

Пиріг зі смородиновим джемом

Пиріг зі смородиновим джемом — це саме та випічка, яку готують якщо очікується прибуття нежданих гостей. Пиріг складається з чотирьох шарів, готується швидко і виходить дуже смачним. рекомендую! опис приготування: Приготуємо пиріг зі смородиновим джемом в домашніх умовах. Насамперед приготуємо...

Пончики з джемом

Пончики з джемом

Великі смажені пончики з джемом, посипані цукровою пудрою. кількість порцій: 15 молоко— 250 мілілітрів цукрова пудра— 50 грам ванільний цукор— 10 грам мука— 500 грам вершкове масло— 50 грам яйця— 2 штуки дріжджі— 20 грам сіль— 1 щіпка варення— 100 грам Змішати тепле молоко, 50 г цукрової п...

Рогалики з джемом і сиром

Рогалики з джемом і сиром

Рецепт приготування рогаликів з сиром Рікотта, ваніллю і малиновим джемом. За цим рецептом у вас вийде приблизно 30 рогаликів. Замість малинового джему ви можете використовувати будь-який інший джем. кількість порцій: 10 розм'якшене вершкове масло— 240 грам сир Рікотта— 200 грам крем— 2 Ст. лож...

Сендвіч з арахісовим маслом і джемом

Сендвіч з арахісовим маслом і джемом

Сендвіч з арахісовим маслом і джемом - традиційний американський сендвіч. Особливо він сподобається дітям. смачний, солодкий і поживний. Підійде в якості сніданку або обідньої перекушування. опис приготування: Нижче я напишу покроково, як приготувати сендвіч з арахісовим маслом і джемом. Джем ...