Рецепт Салат «Ніцца» класичний
Оскільки у Франції цей салат настільки ж популярний, як в нашій країні «Олів'є», то існує кілька його варіацій і способів подачі. розповім, як приготувати салат «Ніцца» класичний.
опис приготування:
Мені цей салат подобається тим, що в ньому не використовують майонез. Салат смачний і вітамінний, оскільки складається з багатьох інгредієнтів. Мене підкуповує його проста подача, але при цьому фантастичний смак. Такий обов'язково заслуговує вашої уваги. Якщо не знаєте, який салат приготувати, зверніть увагу на цей рецепт.
- червоний картопля— 12 штук(маленький)
- Салат «Бостон»— 1 штука
- Салат «Латук»— 1 штука
- томати— 405 грам
- Червона цибуля— 0,5 штуки
- Зелена стручкова квасоля— 450 грам
- яйця— 4 штуки
- оливки— 1/4 склянки
- тунець консервований— 240 грам
- сіль— 1 щіпка
- Чорний мелений перець— 1 щіпка
- Оливкова олія— 1 Склянка
- Лимонний сік— 2 Ст. ложки
- Яблучний оцет— 2 Ст. ложки
- часник— 2 зубчики
- гірчичний— 1 Ст. ложка
2. Відваріть червоний картопля до готовності, потім розріжте навпіл. Змішайте з невеликою кількістю заправки.
3. Помістіть яйця в холодну воду і відваріть їх протягом 6-7 хвилин, потім очистіть і розріжте на 4 частини.
4. Відваріть стручкову квасолю в киплячій воді протягом 4 хвилин, потім перекладіть на лід, так вона не втратить зелений колір. Полийте декількома ложками заправки.
5. Вимийте латук і бостон, порвіть руками, викладіть в миску і полийте заправкою.
6. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулину, замочіть в холодній воді на 10 хвилин, щоб пішла гіркота, потім злийте воду.
7. У миску поверх латуку і бостона викладіть відварені яйця, картопля, оливки, консервований тунець, помідори, цибуля і квасоля. Полийте салат залишилася заправкою. Подавайте салат до столу.
Подібні рецепти
Сендвіч з салатом «Ніцца»
З таким блюдом, як салат "; Цезар ";, НЕ знаком, напевно, тільки ледачий. Варіанти приготування сьогодні обчислюються десятками або навіть сотнями. розповім, як приготувати салат "; Цезар" з анчоусами. опис приготування: Сьогодні приготуємо "; Цезар" без м'ясних інгредієнтів, але з чудовою зап...
Салат «Цезар» з куркою класичний простий
В 1924 г. ресторатор Цезар Кардіні потрапив в неприємну ситуацію: в його закладі був великий наплив відвідувачів, тому майже всі продукти швидко були з'їдені. І ось, як він викрутився. опис приготування: У наш час салат «Цезар» готують за різними новим рецептурами, але основою цієї страви є вс...
Салат «Chafan» класичний
Латук & Quot; Cafan" как приготовить салат"Чафан" класичний. Картопля— 2 штуки яловичина— 300 грам Цибуля ріпчаста— 1 штука Буряк— 1 штука Морква по-корейськи— 150 грам Масло рослинне— 4 Ст. ложки зелень петрушки— 1/2 пучка зелень кропу— 1/2 пучка Цибуля зелена— 1/2 пучка майонез— 200 грам оце...
Салат «глухар гніздо» класичний
Чудовий салат "; Гніздо глухаря" - відмінний варіант для святкового столу і просто ситного обіду великою родиною. Ця страва не тільки дуже гарне, але ще і неймовірно смачне. опис приготування: Якщо ви приготуєте такий салат, то всі гості по достоїнству оцінять ваші кулінарні старання. Для цієї...
Салат «дипломатичність» класичний
Пару років тому спробувала салат, який мені дуже сподобався. З тих пір він став частим гостем на нашому столі (на свято, в звичайний день). розповім, як приготувати салат «Дипломат» класичний. опис приготування: смачний, простий і ситний салат, який можна подати на свято або зробити на кожен д...