Рецепт Салат «Ніцца» класичний

Рецепт Салат «Ніцца» класичний
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Оскільки у Франції цей салат настільки ж популярний, як в нашій країні «Олів'є», то існує кілька його варіацій і способів подачі. розповім, як приготувати салат «Ніцца» класичний.

опис приготування:

Мені цей салат подобається тим, що в ньому не використовують майонез. Салат смачний і вітамінний, оскільки складається з багатьох інгредієнтів. Мене підкуповує його проста подача, але при цьому фантастичний смак. Такий обов'язково заслуговує вашої уваги. Якщо не знаєте, який салат приготувати, зверніть увагу на цей рецепт.

  • червоний картопля— 12 штук(маленький)
  • Салат «Бостон»— 1 штука
  • Салат «Латук»— 1 штука
  • томати— 405 грам
  • Червона цибуля— 0,5 штуки
  • Зелена стручкова квасоля— 450 грам
  • яйця— 4 штуки
  • оливки— 1/4 склянки
  • тунець консервований— 240 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • Чорний мелений перець— 1 щіпка
  • Оливкова олія— 1 Склянка
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • Яблучний оцет— 2 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
Салат 1. Спершу зробіть заправку: змішайте оливкова олія, лимонний сік, яблучний оцет, подрібнений часник, гірчицю, сіль і перець, гарненько все збийте.

Салат 2. Відваріть червоний картопля до готовності, потім розріжте навпіл. Змішайте з невеликою кількістю заправки.

Салат 3. Помістіть яйця в холодну воду і відваріть їх протягом 6-7 хвилин, потім очистіть і розріжте на 4 частини.

Салат 4. Відваріть стручкову квасолю в киплячій воді протягом 4 хвилин, потім перекладіть на лід, так вона не втратить зелений колір. Полийте декількома ложками заправки.

Салат 5. Вимийте латук і бостон, порвіть руками, викладіть в миску і полийте заправкою.

Салат 6. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулину, замочіть в холодній воді на 10 хвилин, щоб пішла гіркота, потім злийте воду.

Салат 7. У миску поверх латуку і бостона викладіть відварені яйця, картопля, оливки, консервований тунець, помідори, цибуля і квасоля. Полийте салат залишилася заправкою. Подавайте салат до столу.

Подібні рецепти

Салат «Цезар» з анчоусами (класичний)

Сендвіч з салатом «Ніцца»

З таким блюдом, як салат "; Цезар ";, НЕ знаком, напевно, тільки ледачий. Варіанти приготування сьогодні обчислюються десятками або навіть сотнями. розповім, як приготувати салат "; Цезар" з анчоусами. опис приготування: Сьогодні приготуємо "; Цезар" без м'ясних інгредієнтів, але з чудовою зап...

Салат «Цезар» з куркою класичний простий

Салат «Цезар» з куркою класичний простий

В 1924 г. ресторатор Цезар Кардіні потрапив в неприємну ситуацію: в його закладі був великий наплив відвідувачів, тому майже всі продукти швидко були з'їдені. І ось, як він викрутився. опис приготування: У наш час салат «Цезар» готують за різними новим рецептурами, але основою цієї страви є вс...

Салат «Chafan» класичний

Салат «Chafan» класичний

Латук & Quot; Cafan" как приготовить салат"Чафан" класичний. Картопля— 2 штуки яловичина— 300 грам Цибуля ріпчаста— 1 штука Буряк— 1 штука Морква по-корейськи— 150 грам Масло рослинне— 4 Ст. ложки зелень петрушки— 1/2 пучка зелень кропу— 1/2 пучка Цибуля зелена— 1/2 пучка майонез— 200 грам оце...

Салат «глухар гніздо» класичний

Салат «глухар гніздо» класичний

Чудовий салат "; Гніздо глухаря" - відмінний варіант для святкового столу і просто ситного обіду великою родиною. Ця страва не тільки дуже гарне, але ще і неймовірно смачне. опис приготування: Якщо ви приготуєте такий салат, то всі гості по достоїнству оцінять ваші кулінарні старання. Для цієї...

Салат «дипломатичність» класичний

Салат «дипломатичність» класичний

Пару років тому спробувала салат, який мені дуже сподобався. З тих пір він став частим гостем на нашому столі (на свято, в звичайний день). розповім, як приготувати салат «Дипломат» класичний. опис приготування: смачний, простий і ситний салат, який можна подати на свято або зробити на кожен д...