Рецепт Пиріг з сиром і м'ясом
Пиріг з сиром і м'ясом — це просто, ситно і смачно. Тривіальне блюдо для ситного буденного обіду або вечері. прості інгредієнти, проста технологія приготування — і вельми смачний результат.
опис приготування:
Пиріг з сиром і м'ясом — це блюдо чисто домашньої кухні. Навряд чи ви знайдете подібне блюдо в якомусь фірмовому ресторані який-небудь національної кухні. немає, пиріг з сиром і м'ясом — це скоріше простий такий варіант ситного і смачного буденного обіду або вечері, коли не хочеться готувати нічого екстраординарного. Беруться найпростіші інгредієнти, один два три, і смачний пиріг готовий.
Так що рецепт дуже навіть прикладної і корисний — на кожен день, так би мовити.
Удачі в приготуванні!
- маргарин— 200 грам
- крем— 120 грам
- оцет яблучний— 5 мілілітрів
- Фарш яловичина зі свининою— 500 грам
- Куряче яйце— 4 штуки
- Борошно пшеничне— 650 грам
- Сода харчова— 3 грами
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- Сир твердих сортів— 400 грам
Додаємо в суміш сметану.
Затем добавляем в смесь соду (можно гасить, можно нет).
Місимо з отриманої суміші тісто, формируем колобок и отправляем в холодильник на полчаса.
Тем временем занимаемся начинкой. Обжариваем в сковороде лук до золотистости. Затем добавляем к луку фарш и жарим еще 10 хвилин.
Пока лук и фарш жарятся, на крупной терке натрем твердый сыр и смешаем его с двумя яйцами и двумя белками.
Перемешиваем сырную смесь и обжаренный фарш.
Из холодильника достаем тесто, діляться на 2 частини — побільше і поменше.
Тонко раскатываем ту часть, що побільше.
Выкладываем тонко раскатанное тесто на присыпанный мукой противень. викладаємо начинку.
Второй кусочек теста раскатываем, накрываем им начинку, аккуратненько скрепляем края пирога. Отправляем пирог в духовку и выпекаем 40-50 хвилин при 180 градусах.
Готовый пирог нарезаем на кусочки и подаем горячим или холодным. Готово!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Пиріг з млинців з м'ясом дуже ситне і поживне блюдо, яким ви зможете здивувати всіх своїх рідних і друзів. Якщо ви готові експериментувати, то цей рецепт вам обов'язково сподобається! опис приготування: Цей рецепт розрахований на вмілу і витриману господиню. У ньому кілька начинок, які треба п...
Пиріг з грибами і м'ясом
Найскладніше в приготуванні пирога — це вибір начинки, адже тут досить важко догодити всім. Тому я пропоную вам найпоширеніший і гаряче улюблений багатьма варіант: гриби і м'ясо. опис приготування: Я думаю, багато хто погодиться з тим, що пиріг це блюдо дуже святкове, і його поява на столі ств...
Пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами
Любіть піцу? У мене є дещо смачніше і цікавіше - це рецепт, як приготувати пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами. Він не тільки ситний, смачний, але і виглядає дуже презентабельно, апетитно. опис приготування: Якщо для звичайного пирога начинку викладають на верх, то в такому вся начинка знаходи...
Піца з м'ясом і помідорами
Піца з м'ясом і помідорами — універсальне блюдо, яке сподобається і дітям, і дорослим, яке можна подавати і на буденний стіл, і на святковий. розповідаю, як його зробити правильно! опис приготування: Рецепт піци з м'ясом і помідорами досить простий і мало чим відрізняється від більшості рецепт...
Пиріжки з м'ясом і рисом
Пиріжки з м'ясом і рисом дуже популярні на всій території колишнього СРСР, проте правильно готувати їх вміють не всі. ділюся рецептом, за яким пиріжки виходять просто відмінні! опис приготування: взагалі, смажені пиріжки з дріжджового тіста з якою-небудь начинкою — це класика радянської кухні,...