Рецепт Пиріжки з м'ясом і рисом

Рецепт Пиріжки з м'ясом і рисом
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пиріжки з м'ясом і рисом дуже популярні на всій території колишнього СРСР, проте правильно готувати їх вміють не всі. ділюся рецептом, за яким пиріжки виходять просто відмінні!

опис приготування:

взагалі, смажені пиріжки з дріжджового тіста з якою-небудь начинкою — це класика радянської кухні, радянського фастфуду. Серед всіх популярних різновидів таких пиріжків мені завжди найбільше подобалися пиріжки з м'ясом і рисом — вони самі ситні і, по-моєму, смачні. Пиріжки з м'ясом і рисом були популярні в радянських їдальнях не тільки через свого смаку, але через те, що це — відмінний спосіб використовувати м'ясо, використовувалося при варінні супу, але в сам суп не потрапило. Тобто, зі шматка м'яса можна було приготувати відразу 2 блюда — суп і пиріжки.

Приблизно так роблю і я. Ділюся своїм рецептом!


  • яловичина відварна— 600 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Мал— 1/3 склянки
  • Соняшникова олія— 1 Склянка
  • сіль, перець— — За смаком
  • молоко— 1 Склянка
  • дріжджі сухі— 10 грам
  • яйце— 1 штука
  • цукор— 1 Чайна ложка
Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 1 Мал необходимо отварить до готовности.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 2 Лук обжарить до золотистости.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 3 Отварное мясо пропустить через мясорубку.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 4 змішуємо цибулю, мясо и рис.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 5 солимо, перчимо до смаку — і начинка готова.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 6 Теперь возьмемся за тесто. Теплое молоко смешиваем с сахаром, заливаем его в миску с мукой и дрожжами. Чи не перемішуємо.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 7 Чи не перемішуючи, оставляем миску в теплом месте на 15 хвилин — треба, щоб дріжджі активізувалися.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 8 Додаємо сіль і яйця.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 9 Добавляем немножко масла.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 10 перемішуємо. Якщо треба, подмешиваем еще муку, пока тесто не станет достаточно плотным.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 11 Тщательно замешиваем тесто руками, поки воно не перестане липнути до рук.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 12 В данном рецепте вам не нужно ждать, поки тісто підійде. Як правило, к тому времени, пока вы слепите последний пирожок, первый уже подойдет и будет готов к жарке. Поэтому острым ножом разрезаем наше тесто на несколько частей.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 13 Каждую из этих частей разрезаем еще на несколько одинаковых частей, из которых мы и будем лепить пирожки.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 14 При помощи скалки раскатываем каждую маленькую часть теста в кружок.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 15 В центр круглой лепешки выкладываем столовую ложку начинки.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 16 Складаємо корж навпіл, приклеюємо краї.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 17 Должен получиться вот такой красивый пирожок.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 18 Слепленные пирожки складываем на доску, присипану борошном.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 19 Коли все пиріжки будуть зліплені, разогреваем в сковороде большое количество масла и обжариваем в нем наши пирожкиначинаем с тех, которые были слеплены первыми (по вышеуказанной причине). Обжариваем до золотистого цвета с одной стороны

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 20 Затем переворачиваем и обжариваем до золотистой корочки с другой стороны. Сильно засмажувати не треба — начинка ведь готово, нужно всего лишь поджарить тесто.

Пиріжки з м'ясом і рисом - фото крок 21 Готовые пирожки складываем в миску, а в сковороде обжариваем следующую партию. І так — пока пирожки не кончатся. Подавать пирожки можно как теплыми, так і холодними — хранятся в холодильнике они до нескольких дней. Смачного!

Подібні рецепти

Пиріжки з м'ясом і грибами

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом і рисом mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAI...' at line 1

Від смачної домашньої випічки ще ніхто не відмовлявся. М'ясо підійде будь-який варене. опис приготування: відварене м'ясо — яловичину, свинину, курку — подрібніть. Тісто використовуйте покупне. Обсмажте цибулю з грибами і змішайте з м'ясом. Формуйте пиріжки і запікайте в духовці протягом 20 хв...

Пиріжки з м'ясом смажені

Пиріжки з м'ясом смажені

Мої пиріжки з м'ясом смажені готуються досить просто, а виходять дуже навіть смачненьким і Жирненький. Давайте ж за 3 годин prigotovim 40 найсмачніше пиріжків з м'ясом. опис приготування: Пиріжки з м'ясом смажені — це жахливо смачно, але небезпечно для фігури. Готую я це блюдо вкрай рідко, але...

Помідори, фаршировані м'ясом і рисом

Помідори, фаршировані м'ясом і рисом

Починається сезон помідорів і різних страв, приготованих з цього популярного овоча. Пропоную рецепт фаршированих м'ясом і рисом помідорів під хрусткою сирною скоринкою. пробуємо! опис приготування: приготуємо помідори, фаршировані м'ясом і рисом, в домашніх умовах. Перемелюємо в блендері поріз...

Пиріжки з дріжджового тіста

Пиріжки з дріжджового тіста

Пиріжки з дріжджового тіста виходять нітрохи не гірше, ніж дріжджові пиріжки. У ролі розпушувача виступає сода. приємно, що з простих продуктів можна зробити щось смачненьке. опис приготування: Пиріжки з дріжджового тіста можна робити, поклавши соду всередину тіста, але цей рецепт хоч і більш...

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....