Рецепт Пиріжки з м'ясом і рисом
Пиріжки з м'ясом і рисом дуже популярні на всій території колишнього СРСР, проте правильно готувати їх вміють не всі. ділюся рецептом, за яким пиріжки виходять просто відмінні!
опис приготування:
взагалі, смажені пиріжки з дріжджового тіста з якою-небудь начинкою — це класика радянської кухні, радянського фастфуду. Серед всіх популярних різновидів таких пиріжків мені завжди найбільше подобалися пиріжки з м'ясом і рисом — вони самі ситні і, по-моєму, смачні. Пиріжки з м'ясом і рисом були популярні в радянських їдальнях не тільки через свого смаку, але через те, що це — відмінний спосіб використовувати м'ясо, використовувалося при варінні супу, але в сам суп не потрапило. Тобто, зі шматка м'яса можна було приготувати відразу 2 блюда — суп і пиріжки.
Приблизно так роблю і я. Ділюся своїм рецептом!
- яловичина відварна— 600 грам
- цибулина— 1 штука
- Мал— 1/3 склянки
- Соняшникова олія— 1 Склянка
- сіль, перець— — За смаком
- молоко— 1 Склянка
- дріжджі сухі— 10 грам
- яйце— 1 штука
- цукор— 1 Чайна ложка
Лук обжарить до золотистости.
Отварное мясо пропустить через мясорубку.
змішуємо цибулю, мясо и рис.
солимо, перчимо до смаку — і начинка готова.
Теперь возьмемся за тесто. Теплое молоко смешиваем с сахаром, заливаем его в миску с мукой и дрожжами. Чи не перемішуємо.
Чи не перемішуючи, оставляем миску в теплом месте на 15 хвилин — треба, щоб дріжджі активізувалися.
Додаємо сіль і яйця.
Добавляем немножко масла.
перемішуємо. Якщо треба, подмешиваем еще муку, пока тесто не станет достаточно плотным.
Тщательно замешиваем тесто руками, поки воно не перестане липнути до рук.
В данном рецепте вам не нужно ждать, поки тісто підійде. Як правило, к тому времени, пока вы слепите последний пирожок, первый уже подойдет и будет готов к жарке. Поэтому острым ножом разрезаем наше тесто на несколько частей.
Каждую из этих частей разрезаем еще на несколько одинаковых частей, из которых мы и будем лепить пирожки.
При помощи скалки раскатываем каждую маленькую часть теста в кружок.
В центр круглой лепешки выкладываем столовую ложку начинки.
Складаємо корж навпіл, приклеюємо краї.
Должен получиться вот такой красивый пирожок.
Слепленные пирожки складываем на доску, присипану борошном.
Коли все пиріжки будуть зліплені, разогреваем в сковороде большое количество масла и обжариваем в нем наши пирожки — начинаем с тех, которые были слеплены первыми (по вышеуказанной причине). Обжариваем до золотистого цвета с одной стороны…
Затем переворачиваем и обжариваем до золотистой корочки с другой стороны. Сильно засмажувати не треба — начинка ведь готово, нужно всего лишь поджарить тесто.
Готовые пирожки складываем в миску, а в сковороде обжариваем следующую партию. І так — пока пирожки не кончатся. Подавать пирожки можно как теплыми, так і холодними — хранятся в холодильнике они до нескольких дней. Смачного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом і рисом mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAI...' at line 1
Від смачної домашньої випічки ще ніхто не відмовлявся. М'ясо підійде будь-який варене. опис приготування: відварене м'ясо — яловичину, свинину, курку — подрібніть. Тісто використовуйте покупне. Обсмажте цибулю з грибами і змішайте з м'ясом. Формуйте пиріжки і запікайте в духовці протягом 20 хв...
Пиріжки з м'ясом смажені
Мої пиріжки з м'ясом смажені готуються досить просто, а виходять дуже навіть смачненьким і Жирненький. Давайте ж за 3 годин prigotovim 40 найсмачніше пиріжків з м'ясом. опис приготування: Пиріжки з м'ясом смажені — це жахливо смачно, але небезпечно для фігури. Готую я це блюдо вкрай рідко, але...
Помідори, фаршировані м'ясом і рисом
Починається сезон помідорів і різних страв, приготованих з цього популярного овоча. Пропоную рецепт фаршированих м'ясом і рисом помідорів під хрусткою сирною скоринкою. пробуємо! опис приготування: приготуємо помідори, фаршировані м'ясом і рисом, в домашніх умовах. Перемелюємо в блендері поріз...
Пиріжки з дріжджового тіста
Пиріжки з дріжджового тіста виходять нітрохи не гірше, ніж дріжджові пиріжки. У ролі розпушувача виступає сода. приємно, що з простих продуктів можна зробити щось смачненьке. опис приготування: Пиріжки з дріжджового тіста можна робити, поклавши соду всередину тіста, але цей рецепт хоч і більш...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею
Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....