Рецепт Пиріг з млинців з м'ясом
Пиріг з млинців з м'ясом дуже ситне і поживне блюдо, яким ви зможете здивувати всіх своїх рідних і друзів. Якщо ви готові експериментувати, то цей рецепт вам обов'язково сподобається!
опис приготування:
Цей рецепт розрахований на вмілу і витриману господиню. У ньому кілька начинок, які треба підготувати, перш ніж «складати» пиріг з млинців з м'ясом. У самому рецепті використовується топлене масло, м'ясний бульйон з рисом, смажені гриби. Всі ці начинки смачні самі по собі, але коли вони об'єднані в одній страві і запечені в духовці, то смак виходить просто неповторним. Можна назвати це блюдо «Прощай талія». Так ситно і смачно, що пальчики оближеш.
- млинці— 10-12 грам
- курка— 0,5 штуки
- яйця курячі— 6-7 штук
- Цибуля— 2 штуки
- сіль— За смаком
- Лавровий лист— За смаком
- Мал— 50 грам
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- борошно— 1/2 склянки
- вершки— За смаком
- молоко— За смаком
- Мускатний горіх— За смаком
- Чорний перець— За смаком
- Рослинна олія— За смаком
- гриби печериці— 500 грам
- сушені гриби— За смаком
- часник— 1 зубчик
- Пряжене молоко— За смаком
2. Невелику цибулину поріжте і обсмажте на олії. Викладіть на тарілку. Долив масло в сковорідку, викладіть гриби. Коли сік випарується, покладіть до них білі гриби. Через пару хвилин видавіть до грибам часник і поверніть смажену цибулю. Все перемішайте і зніміть з вогню.
3. У формі для запікання змащене маслом дно «застелите» млинцями так, щоб одна частина звисала з бортиків.
4. Мал, відварений в м'ясному бульйоні, остиглий і змішаний із зеленню (можна тільки кріп), викладіть на перший шар млинців. Полийте топленим маслом.
5. Накрийте шаром млинців і посипте різаними, звареними круто яйцями. Полийте м'ясним бульйоном. накрийте млинцями, злегка ущільнивши рукою.
6. викладіть м'ясо. Полийте його соусом і накрийте млинцями.
8. Грибну начинку полийте білим соусом. Загорніть край млинців всередину.
9. Накрийте зверху млинцями. Полийте топленим маслом. Покрийте зверху фольгою і відправте в духовку нудитися при 180 градусах.
10. Після закінчення півгодини приберіть фольгу. Залиште в духовці підрум'янитися хвилин на 10, можна, можливо - 15. Дістаньте з духовки, дайте постояти під рушником 20-25 хвилин. Після чого дістаньте з форми і розріжте на частини. Подавайте до столу, поливаючи білим соусом. Смачного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Варіантів закусок з млинців існує чимало. Один дуже класний і зовсім нескладний якраз хочу вам показати. Всім любителям азіатської кухні і експериментів раджу взяти на замітку. опис приготування: Перед вами ідея, як приготувати роли з млинців з сьомгою, авокадо і сирним сиром. Подають їх тради...
Рулети з млинців з сьомгою
Смачна і красива закуска не тільки прикрасить ваш стіл до будь-якого свята, але і порадує вас своїм ніжним смаком в звичайний день. Це відмінний варіант легкого сніданку. І готуються рулети дуже легко! опис приготування: Смачна і ситна закуска або легкий сніданок — ось такі рулети ви легко змо...
Салат із млинців
Яєчні млинчики стали для мене знахідкою. З ними я готую закуски і салати. Найкраще вони поєднуються з консервованими овочами, ковбасними виробами та сиром. Цей рецепт тому доказ. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати салат з млинців з печерицями та ковбасою. З одного боку, він п...
Рецепт млинців з печінки
Як відомо, печінку — дуже корисний продукт, але, на жаль, не все любят ее. Приготовленные блины из печенки даже дети едят с удовольствием. Это блюдо понравится всей вашей семье. Спробуйте! опис приготування: Всі знають, что блины из печенки — это хлопотливое и капризное блюдо. Сегодня предлага...
Рецепт кислих млинців
почувши назву, не поспішайте відмовлятися від рецепта кислих млинців. Вони зовсім не кислі, а лише робляться на основі кислого молока, тому так і називаються. смачні, рум'яні і апетитні. опис приготування: Хороший спосіб використовувати кисле молоко. Завдяки йому всі інгредієнти добре поєднуют...