Рецепт Пиріг з грибами заливний

Рецепт Пиріг з грибами заливний
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пиріг з грибами заливний не тільки найсмачніший з усіх, але і найпростіший у приготуванні, особливо якщо тісто для нього купувати, а не готувати самостійно, так і швидше, і набагато простіше.

опис приготування:

Якщо ви запитаєте мене, чому саме цей рецепт приготування пирога з грибами заливного я використовую найчастіше, моя відповідь буде проста: робити такий пиріг дуже легко, економічно і швидко. самі судіть, тісто я купую в магазині, заморожені грибочки майже завжди є у мене в морозильнику, та й їх спокійно можна купити, а яйця і сметанка так і поготів знайдуться. Залишається тільки почекати хвилин 40, і буде готовий мій пиріг з грибами заливний в домашніх умовах, і повірте мені, смак у нього завжди виходить відмінний.


  • Тісто листкове готове— 500 грам
  • гриби— 400 грам(тут печериці)
  • Цибуля ріпчаста— 3-4 штук
  • яйце— 3 штуки
  • крем— 200 грам
  • ситий твердий— 100 грам
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
Пиріг з грибами заливний - фото крок 1 Сперва займемся начинкой, для нее нам нужно почистить и нарезать мелко репчатый лук и обжарить его на растительном масле до золотистого цвета. гриби, якщо потрібно, размораживаем, нарезаем их пластинками и обжариваем в масле до испарения влаги. Если найдется в холодильнике отваренный картофель или яйца, их также можно добавить в пирог. Отже, змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо начинку за смаком.

Пиріг з грибами заливний - фото крок 2 Далее приготовим заливку: розбиваємо в миску яйця, додаємо сметану, борошно, сіль і спеції за смаком, збиваємо все до однорідного стану. Трем на мелкой терке сыр и выкладываем его в приготовленную смесь, ретельно все перемішуємо.

Пиріг з грибами заливний - фото крок 3 Готове тісто размораживаем, затем раскатываем и выкладываем на смазанный растительным маслом противень, оставляем небольшие бортики. Викладаємо на тісто начинку, накрываем ее краями теста и заливаем яично-сметанной смесью.

Пиріг з грибами заливний - фото крок 4 Остается только поставить противень в разогретую до 200 градусов духовку и подождать 40 хвилин. Как только пирог покроется румяной корочкой, его можно доставать и пробовать. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Пиріг з лаваша з грибами

Заливний пиріг з куркою і грибами

Хочу розповісти, як приготувати пиріг з лаваша з грибами. Блюдо апетитне і дуже ароматне: гриби додають соковитість, а запах від них просто неймовірно смачний. рекомендую, готується просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом пирога з лаваша з грибами. Це хороший варіант для тих, хто не...

Пиріг з грибами і картоплею в мультиварці

Пиріг з грибами і картоплею в мультиварці

Ви завжди можете зробити свій обід або вечерю трохи цікавіше і смачніше, приготувавши, наприклад, ароматний пиріг з грибами і картоплею в мультиварці, від такої страви вже точно ніхто не відмовиться. опис приготування: Я думаю, що такий пиріг не буде для вас в новинку, адже багато хто вже не р...

Пиріг з грибами і куркою

Пиріг з грибами і куркою

Я просто обожнюю цей рецепт, тому що готувати з ним пироги — справжнє задоволення: тісто робиться дуже швидко, а начинку можете покласти в нього будь-яку, сьогодні, наприклад, це грибочки з куркою. опис приготування: Насправді я ніколи особливо не вміла робити випічку, мабуть робота з тестом ц...

Пиріг з грибами і м'ясом

Пиріг з грибами і м'ясом

Найскладніше в приготуванні пирога — це вибір начинки, адже тут досить важко догодити всім. Тому я пропоную вам найпоширеніший і гаряче улюблений багатьма варіант: гриби і м'ясо. опис приготування: Я думаю, багато хто погодиться з тим, що пиріг це блюдо дуже святкове, і його поява на столі ств...

Пиріг з грибами без дріжджів

Пиріг з грибами без дріжджів

Перед вами неймовірно простий варіант, як приготувати пиріг з грибами без дріжджів всього з 3 основних інгредієнтів. Любіть швидкі і смачні страви? Тоді цей рецепт точно для вас. опис приготування: Це дуже легкий варіант пирога, але при бажанні можна додати в начинку і інші інгредієнти за смак...