Рецепт Пиріг з грибами без дріжджів
Перед вами неймовірно простий варіант, як приготувати пиріг з грибами без дріжджів всього з 3 основних інгредієнтів. Любіть швидкі і смачні страви? Тоді цей рецепт точно для вас.
опис приготування:
Це дуже легкий варіант пирога, але при бажанні можна додати в начинку і інші інгредієнти за смаком.
1. Для початку потрібно розтопити на сковороді вершкове масло.
2. Грибочки тим часом вимити, обсушити трохи і нарізати тонкими скибочками.
3. Викласти на сковороду і обсмажити пару хвилин.
4. Паралельно вимити й обсушити шпинат. Можна використовувати цибулю або інші овочі, однак зі шпинатом він буде особливо ніжним і свіжим.
5. Викладіть шпинат на сковороду і обсмажуйте близько 5-7 хвилин до м'якості. Посоліть трохи і поперчіть, при бажанні додайте спеції за смаком.
6. Розкачайте тонко тісто. Можна використовувати домашнє бездріжджове або листкове.
7. Викладіть начинку в центр і трохи подверніте краю, щоб вона не витікала в процесі випікання.
8. Надішліть пиріг на 15-20 хвилин в духовку.
9. Дайте йому трохи охолонути, а потім можна нарізати і подавати до столу. При бажанні можна додати в процесі випікання щіпку сиру.
- гриби— 200 грам
- шпинат— 1 пучок
- Листкове бездріжджове тісто— 300 грам
- Вершкове масло— 20 грам
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
1. Для початку потрібно розтопити на сковороді вершкове масло.
2. Грибочки тим часом вимити, обсушити трохи і нарізати тонкими скибочками.
3. Викласти на сковороду і обсмажити пару хвилин.
4. Паралельно вимити й обсушити шпинат. Можна використовувати цибулю або інші овочі, однак зі шпинатом він буде особливо ніжним і свіжим.
5. Викладіть шпинат на сковороду і обсмажуйте близько 5-7 хвилин до м'якості. Посоліть трохи і поперчіть, при бажанні додайте спеції за смаком.
6. Розкачайте тонко тісто. Можна використовувати домашнє бездріжджове або листкове.
7. Викладіть начинку в центр і трохи подверніте краю, щоб вона не витікала в процесі випікання.
8. Надішліть пиріг на 15-20 хвилин в духовку.
9. Дайте йому трохи охолонути, а потім можна нарізати і подавати до столу. При бажанні можна додати в процесі випікання щіпку сиру.
Подібні рецепти
Малинове варення без варіння
Такі пісні оладки можна поєднувати з чим завгодно! З солоними і солодкими начинками, наприклад, тому завдяки їм можна урізноманітнити свій раціон під час посту! Рецепт без дріжджів, без яєць, без молока! опис приготування: 1. Змішайте в мисці борошно з сіллю і цукром. Повільно вливайте воду і...
Самогон з пшениці без дріжджів
Самогон готують на пшеничному брагу, іноді з дріжджами, а іноді без них. Саме, про другий спосіб, я і хочу розповісти в даному рецепті. Самогон виходить більш натуральним, але бродить довше. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування самогону з пшениці без дріжджів. готовий ...
Салат з грибами без майонезу
Салати можуть бути не тільки доповненням до основних страв, але і стати справжньою окрасою столу. розповім рецепт, як приготувати салат з грибами без майонезу, який вгамує голод в будь-який день. опис приготування: Іноді організм вимагає розвантаження, особливо це стосується їжі. І тоді складн...
Пиріг з сиром без яєць
На десерт до чаю для всієї родини хочу запропонувати зробити чудовий пиріг за мотивами знаменитого чизкейка. Сам процес настільки простий, що навіть дитина впорається, а смак - фантастичний. рекомендую! опис приготування: Хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати пиріг з сиром без...
Пиріг без яєць на сироватці
Які речі ви цінуєте в солодкій випічці? ніжне тісто, виражений смак начинки і пишна текстура. Все це є в даному рецепті. А недорогі складові роблять це блюдо доступним кожному. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати пиріг без яєць на сироватці. Як доповнення підійдуть будь-які яг...