Рецепт Підлива м'ясна

Рецепт Підлива м'ясна
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
М'ясна підлива відмінно поєднується з будь-якими гарнірами. Вона додасть соковитості картопляного пюре, макаронів, рису, Greck. Таке блюдо буде актуально на обід або вечерю у великій родині.

опис приготування:

Чудовим доповненням до будь-якого гарніру буде м'ясна підлива. Її можна приготувати з яловичини, свинини або курки. Птах готується швидше, а ось свинина і яловичина трохи довше. Чи не журіться цибулю і моркву, вони додадуть підливі аромат і насичений смак. Щоб дізнатися, як приготувати підливу м'ясну, прочитайте цей рецепт.

  • м'якоть свинини— 500-600 грам(або телятини)
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
  • томат— 30-40 грам
  • борошно— 40 грам
  • Перець і прянощі— За смаком
  • картопляний відвар— 400 мілілітрів(або вода)
підлива м'ясна - фото крок 1 Шматок м'яса без кістки гарненько вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите його від плівок і наріжте на однакові невеликі шматочки. Обсмажте їх до золотистого кольору на сковороді в рослинному маслі.

підлива м'ясна - фото крок 2 Звичайний ріпчаста цибуля очистіть від лушпиння, вимийте його і обсушити. Цибулина має бути досить великою. Наріжте цибулю півкільцями і відправте його обсмажувати в сковороду до м'яса.

підлива м'ясна - фото крок 3 Моркву очистіть і вимийте. Натріть її на крупній тертці і викладіть до м'яса і цибулі в сковорідку. Обсмажуйте інгредієнти ще хвилин п'ять, постійно помішуючи.

підлива м'ясна - фото крок 4 Викладіть в сковороду томатну пасту. Ретельно все перемішайте і прогрійте м'ясо, овочі і томат кілька хвилин на повільному вогні.

підлива м'ясна - фото крок 5 Тепер черга борошна. Додайте її в сковороду до решти інгредієнтів, перемішайте і обсмажуйте всі протягом декількох хвилин.

підлива м'ясна - фото крок 6 Влийте в сковороду картопляний відвар або просту кип'ячену воду. додайте сіль, перець і будь-які прянощі на ваш смак. Гасіть п'ять хвилин під закритою кришкою. перекус готовий, можна подавати її до столу!

Подібні рецепти

Юшка м'ясна

Суп з печінкою «По-селянськи»

Рецепт приготування російської юшки з яловичиною, картоплею, цибулею і вином. опис приготування: Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 4...

Підлива з печериць і вершків

Підлива з печериць і вершків

Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...

Підлива з баклажан

Підлива з баклажан

Сьогодні ми приготуємо підливу з баклажан до пасти, оскільки паста — це всього-лише тісто і саме соус надає їй смак і аромат. опис приготування: Овочі треба промити, почистити, порізати кубиками. Баклажан бажано вимочити в підсоленій воді, щоб позбутися від гіркоти. Потім овочі обсмажуємо і пр...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Підлива для гречки без м'яса

Підлива для гречки без м'яса

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...