Рецепт Піца «три сиру» з соусом песто
Рецепт приготування піци з сиром Моцарелла, проволоне, Пармезан і соусом песто.
опис приготування:
Спробуйте піцу з соусом песто замість традиційного томатного соусу. Його свіжий смак і яскравий зелений колір надає піці нового звучання. За бажанням ви можете додати маслини і помідори в піцу.
- середній картопля— 1 штука
- мука— 300 грам
- пшеничне борошно— 150 грам
- житнє борошно— 60 грам
- сухі дріжджі— 1 1/2 чайних ложки
- сіль— 1 3/4 чайних ложки
- тепла вода— 1 Склянка
- оливкова олія— 1/4 склянки(плюс 2 столові ложки )
- сир Моцарелла— 60-90 грам(начинка)
- сир проволоне— 60-90 грам(начинка)
- сир пармезан— 30-60 грам(начинка)
- грецькі горіхи— 2 Ст. ложки(соус песто)
- часник— 4 зубчики(соус песто)
- свіже листя базиліка— 1 Склянка(соус песто)
- листя петрушки— 1 Ст. ложка((по бажанню) соус песто)
- сіль— 1/2-1 1/2 чайних ложки((за смаком) соус песто)
- сир пармезан— 3 Ст. ложки(соус песто)
2. Помістити волоські горіхи, часник, базилік, петрушку, оливкова олія і приблизно 1/2 чайної ложки солі в миску кухонного комбайна і перемішати до консистенції пюре. Викласти соус в невелику миску і розмішати з дрібно тертим пармезаном, додати сіль за смаком. Накрити кришкою і поставити в холодильник до використання.
3. Зробити тісто для піци. Очистити і нарізати картоплю. Відварити картоплю в середній каструлі до готовності, 10-15 хвилин. Злити воду і дати картоплі охолонути. змішати борошно, дріжджі і сіль у великій мисці. Натерти на тертці картопля в миску. Збити суміш разом. Змішувати на низькій швидкості гаком для тесту. Додати воду і перемішати. Додати 2 столові ложки оливкової олії і перемішувати протягом декількох секунд, поки тісто не стане гладким (воно буде трохи липким).
4. Викласти тісто в злегка змащену маслом миску, накрити кришкою і дати піднятися в два рази (приблизно 45 хвилин). вилити 1/4 склянки оливкової олії в форму для піци і відкласти в сторону.
5. Готове тісто вдарити об стіл і розкачати на посипаній борошном поверхні в круг діаметром приблизно 35 см. Викласти піцу в форму. Розігріти духовку до 260 градусів. Сформувати декоративну корочку по краю піци. Накрити кришкою і дати піднятися, поки тісто не збільшиться в об'ємі вдвічі, близько 30-40 хвилин. Кілька разів наколоти поверхню виделкою.
6. Знизити температуру духовки до 220 градусів і випікати піцу протягом 15 хвилин. Вийняти з духовки і змастити соусом песто зверху. Викласти скибочки Моцарелли і посипати тертим Проволоне і пармезаном. Повернути піцу в духовку і запікати, поки сир не розплавиться, ще 10-15 хвилин. при бажанні, поставити форму в верхню частину духовки і запікати ще 5 хвилин, поки на сирі не з'являться коричневі плями.
7. Дати охолонути протягом 5 хвилин до нарізки і подавати.
Подібні рецепти
Квашена капуста класична
Цей неймовірно ароматний, дивно смачний соус підходить не тільки до пасти або курочку. Пропоную на замітку оригінальний варіант — простий рецепт піци з соусом песто, кукурудзою і помідорами. опис приготування: Цей рецепт приготування піци з соусом песто сміливо можна доповнити також м'ясними і...
Піца з песто і томатами
Піца з песто і томатами готується швидко за умови, що у вас в морозилці зберігається приготоване заздалегідь тісто для піци, а в холодильнику - баночка домашнього песто. дивіться, як приготувати! опис приготування: Раджу завжди мати під рукою шматочок готового тіста для піци — це завжди рятує,...
Салат «три квітки»
Салат "; Три квітки" відмінно виглядає на святковому столі, а квіти, якими цей салат прикрасимо, їстівні. Таких ідей з квітами сповнений Інтернет і все ж, варто взяти на замітку просту ідею прикраси. опис приготування: Відразу хочу сказати, що вам треба буде відкласти нарізку сиру, гілочку лук...
Рисова локшина з соусом песто
Рецепт приготування азіатського страви з рисової локшини з соусом песто з кінзою. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Змішати в кухонному комбайні листя кінзи, сік лайма, оливкова олія, 1 столову ложку вершкового масла, 2 чайні ложки солі і перець за смаком...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...