Рецепт Рисова локшина з соусом песто
Рецепт приготування азіатського страви з рисової локшини з соусом песто з кінзою.
опис приготування:
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Змішати в кухонному комбайні листя кінзи, сік лайма, оливкова олія, 1 столову ложку вершкового масла, 2 чайні ложки солі і перець за смаком до консистенції пюре. Викласти соус в миску.
Розтопити залишилася чайну ложку вершкового масла в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати кедрові горіхи. Готувати до золотисто-коричневого кольору, приблизно 1 хвилину. Посипати сіллю і викласти на паперовий рушник, щоб дати стекти маслу і просохнути. Відкласти в сторону.
Зварити локшину близько 2 хвилин. Злити в друшляк. Викласти локшину у велику миску. Додати соус Песто з кінзою і посипати кедровими горішками.
- солі, а також більше солі для кедрових горішків— 2 чайних ложки
- свіжовичавленого соку лайма— 1 Ст. ложка
- оливкового масла— 5 Ст. ложок
- і 1 чайна ложка вершкового масла кімнатної температури— 1 Ст. ложка
- мелений перець— — За смаком
- кедрових горіхів— 3 Ст. ложки
- широкої рисової локшини або фетучіні— 240 грам
Розтопити залишилася чайну ложку вершкового масла в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати кедрові горіхи. Готувати до золотисто-коричневого кольору, приблизно 1 хвилину. Посипати сіллю і викласти на паперовий рушник, щоб дати стекти маслу і просохнути. Відкласти в сторону.
Зварити локшину близько 2 хвилин. Злити в друшляк. Викласти локшину у велику миску. Додати соус Песто з кінзою і посипати кедровими горішками.
Подібні рецепти
Чорна рисова локшина
Блюдо родом з в'єтнамської кухні, де популярні гострі, пряні і незвичайно ароматні овочеві страви. Основними інгредієнтами стануть східні гриби шиітаке і рисова локшина - фунчоза. опис приготування: Гриби шиітаке і фунчоза прекрасно поєднуються один з одним і створюють соковите, пряне, з трохи...
Рисова локшина з куркою по-азійському
Рецепт приготування каррі по-азійському з курки, кокосового молока, імбиру, кінзи, тайського соусу чілі, рисової локшини, лука, болгарського перцю і капусти брокколі. опис приготування: Ароматне каррі з куркою і локшиною стані відмінним блюдом як в будні, так і для святкового столу. курок бе...
Рисова локшина
Знайшов дивно простий рецепт приготування рисової локшини в домашніх умовах. Єдине, що знадобиться — це спеціальне пристосування для виготовлення локшини. В іншому все елементарно! опис приготування: думаю, що вам знадобиться цей простий рецепт приготування рисової локшини в домашніх умовах. Т...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Піца з соусом песто
Цей неймовірно ароматний, дивно смачний соус підходить не тільки до пасти або курочку. Пропоную на замітку оригінальний варіант — простий рецепт піци з соусом песто, кукурудзою і помідорами. опис приготування: Цей рецепт приготування піци з соусом песто сміливо можна доповнити також м'ясними і...