Рецепт Рисова локшина з соусом песто

Рецепт Рисова локшина з соусом песто
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування азіатського страви з рисової локшини з соусом песто з кінзою.

опис приготування:

У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Змішати в кухонному комбайні листя кінзи, сік лайма, оливкова олія, 1 столову ложку вершкового масла, 2 чайні ложки солі і перець за смаком до консистенції пюре. Викласти соус в миску.

Розтопити залишилася чайну ложку вершкового масла в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати кедрові горіхи. Готувати до золотисто-коричневого кольору, приблизно 1 хвилину. Посипати сіллю і викласти на паперовий рушник, щоб дати стекти маслу і просохнути. Відкласти в сторону.

Зварити локшину близько 2 хвилин. Злити в друшляк. Викласти локшину у велику миску. Додати соус Песто з кінзою і посипати кедровими горішками.


  • солі, а також більше солі для кедрових горішків— 2 чайних ложки
  • свіжовичавленого соку лайма— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 5 Ст. ложок
  • і 1 чайна ложка вершкового масла кімнатної температури— 1 Ст. ложка
  • мелений перець— — За смаком
  • кедрових горіхів— 3 Ст. ложки
  • широкої рисової локшини або фетучіні— 240 грам
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Змішати в кухонному комбайні листя кінзи, сік лайма, оливкова олія, 1 столову ложку вершкового масла, 2 чайні ложки солі і перець за смаком до консистенції пюре. Викласти соус в миску.

Розтопити залишилася чайну ложку вершкового масла в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати кедрові горіхи. Готувати до золотисто-коричневого кольору, приблизно 1 хвилину. Посипати сіллю і викласти на паперовий рушник, щоб дати стекти маслу і просохнути. Відкласти в сторону.

Зварити локшину близько 2 хвилин. Злити в друшляк. Викласти локшину у велику миску. Додати соус Песто з кінзою і посипати кедровими горішками.


Подібні рецепти

Рисова локшина з грибами

Чорна рисова локшина

Блюдо родом з в'єтнамської кухні, де популярні гострі, пряні і незвичайно ароматні овочеві страви. Основними інгредієнтами стануть східні гриби шиітаке і рисова локшина - фунчоза. опис приготування: Гриби шиітаке і фунчоза прекрасно поєднуються один з одним і створюють соковите, пряне, з трохи...

Рисова локшина з куркою по-азійському

Рисова локшина з куркою по-азійському

Рецепт приготування каррі по-азійському з курки, кокосового молока, імбиру, кінзи, тайського соусу чілі, рисової локшини, лука, болгарського перцю і капусти брокколі. опис приготування: Ароматне каррі з куркою і локшиною стані відмінним блюдом як в будні, так і для святкового столу. курок бе...

Рисова локшина

Рисова локшина

Знайшов дивно простий рецепт приготування рисової локшини в домашніх умовах. Єдине, що знадобиться — це спеціальне пристосування для виготовлення локшини. В іншому все елементарно! опис приготування: думаю, що вам знадобиться цей простий рецепт приготування рисової локшини в домашніх умовах. Т...

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Піца з соусом песто

Піца з соусом песто

Цей неймовірно ароматний, дивно смачний соус підходить не тільки до пасти або курочку. Пропоную на замітку оригінальний варіант — простий рецепт піци з соусом песто, кукурудзою і помідорами. опис приготування: Цей рецепт приготування піци з соусом песто сміливо можна доповнити також м'ясними і...