Рецепт Мал, тушкований з куркою

Рецепт Мал, тушкований з куркою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати рис і курку. Блюдо досить універсальне, тому сподобається багатьом Приступимо до приготування смачного, ситного і корисного вечері!

опис приготування:

Таке блюдо відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. За рахунок великої кількості білка, який міститься в курячої грудях, блюдо виходить дуже ситним. Воно підійде навіть тим, хто стежить за своєю вагою. Пробуйте і діліться в коментарях результатами.

  • паприка, каєнський перець, чебрець, сушений часник— по 1/2 Чайних ложки
  • Куряча грудка— 500 грам
  • бекон— 100 грам
  • рапсове масло— 2 чайних ложки
  • Цибуля, стебло селери— по 1 Штука
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Курячий бульйон— 4 склянки
  • білий рис— 2 склянки
  • заморожений горошок— 1 Склянка
  • петрушка— 1 пучок
1 Курку промиваємо під водою. В окремій ємності змішуємо до однорідності паприку, чебрець, часниковий порошок, каєнський перець, сіль і чорний перець.

2 Розміщуємо курку в суміш спецій і гарненько натираємо її з усіх боків приправою.

3 Бекон відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, з 5 хвилин. За цей час він встигне підрум'янитися і стане дуже хрустким. Перекладаємо його на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру.

4 на жирі, який утворився від бекону, обсмажуємо горошок, потім додаємо курку. Смажимо протягом декількох хвилин, поки курка не набуде золотисту скориночку.

5 Лук очищаємо від лушпиння, нарізаємо цибулю і селеру і додаємо до горошку разом зі спеціями. Тушкуємо протягом 5 хвилин, постійно помішуючи, потім додаємо томатну пасту і обсмажуємо все разом протягом 30 секунд.

6 Рис промиваємо під водою, додаємо до овочів, заливаємо все курячим бульйоном.
Додаємо курку і тушкуємо все разом протягом 25 хвилин. Подавати до столу потрібно гарячим, прикрасивши рубаною петрушкою і беконом. Смачного!

Подібні рецепти

Мал «плов»

Більш помітний, ніж цей лимон

Спробуйте дуже популярний турецький гарнір з рису. Він схожий на звичний нам плов, однак тут є свої різновиди. Розповідаю вам про те, як приготувати рис «Пілав», який роблю без м'яса. опис приготування: Пілав можна приготувати в мультиварці або за допомогою звичайної плити. Тут не обов'язково ...

Мал, запечений в гарбузі

Мал, запечений в гарбузі

Корисне і дуже смачна страва для всієї родини, яке можна приготувати в пост і не тільки. Рекомендую рецепт рису, запеченого в гарбузі, для вашого святкового столу! опис приготування: Пару раз пробувала вже запікати в гарбузі не тільки рис, але і м'ясо або птицю. З рисом варіант мені подобаєтьс...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...