Рецепт Мал «плов»

Рецепт Мал «плов»
Кількість порцій: 3 Час приготування: 50 хв.
Спробуйте дуже популярний турецький гарнір з рису. Він схожий на звичний нам плов, однак тут є свої різновиди. Розповідаю вам про те, як приготувати рис «Пілав», який роблю без м'яса.

опис приготування:

Пілав можна приготувати в мультиварці або за допомогою звичайної плити. Тут не обов'язково використовувати казанок, як в азербайджанському плові, підійде звичайна каструля. Можна зробити вегетаріанський варіант з овочами і сухофруктами або м'ясний. Подають блюдо гарячим.

  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • перець— 0,5 штуки
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • Мал— 1 Склянка
  • бульйон курячий— 2,5 склянки
  • апельсинова цедра— За смаком
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Сіль і чорний мелений перець— За смаком
  • мигдаль— 0,5 склянки
  • Ізюм— 1/4 склянки
Ris & Quot; плов 2. Очистіть цибулю і перець, наріжте дрібними кубиками і відправте в каструлю, сіль і poperčite, готуйте 5 хвилин.

Ris & Quot; плов 4. Залийте вміст курячим бульйоном, додайте цедру (смужки) апельсина і лавровий лист.

Ris & Quot; плов 6. Через необхідний час зніміть каструлю з вогню, не відчиняйте кришку і залиште ще на 5-10 хвилин.

Ris & Quot; плов 8. Подавайте блюдо відразу після приготування, прикрасьте родзинками і подрібненим кмином за смаком.

Подібні рецепти

Мал, тушкований з куркою

Дієтичні оладки на кефірі

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати рис і курку. Блюдо досить універсальне, тому сподобається багатьом Приступимо до приготування смачного, ситного і корисного вечері! опис приготування: Таке блюдо відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. За рахунок великої кількості ...

Мал, запечений в гарбузі

Мал, запечений в гарбузі

Корисне і дуже смачна страва для всієї родини, яке можна приготувати в пост і не тільки. Рекомендую рецепт рису, запеченого в гарбузі, для вашого святкового столу! опис приготування: Пару раз пробувала вже запікати в гарбузі не тільки рис, але і м'ясо або птицю. З рисом варіант мені подобаєтьс...

Пиріг-плов

Пиріг-плов

Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини, безсумнівно, — чудове блюдо, я зазвичай додаю в нього пару стиглих помідорів, так плов виходить набагато соковитіше, і за смаком догляду, як мені здається, стає ще краще. опис приготування: Я, звичайно, знаю, що в традиційному рецепті склад трохи інший, але не поспішайте з вис...

Плов з гречки з куркою

Плов з гречки з куркою

Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...