Рецепт Дивіться більше про Irgi

Рецепт Дивіться більше про Irgi
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
ірга — непопулярне рослина. І дарма! Повидло з ірги виходить смачним і дуже корисним. Ягоди знижують тиск і багаті вітамінами. Вариться воно з додаванням лимона, т.к. в ірге немає кислоти.

опис приготування:

Ірга зростає в саду у моєї бабусі. рослина — непохотливе, єдине — йому потрібно багато сонця. У дитинстві я називала іргу чорницею. І тільки зараз дізналася, що за властивостями і корисними якостями обидві ягоди схожі. Помімо підняв очі, з ірги виходить хороше вино.

Як приготувати повидло з ірги?

1. Ягоди ірги промийте. Просушіть на рушник або викладіть в друшляк і залиште, щоб стекла вода.

2. Поки ягоди просихають, зваріть сироп. У каструлю влийте води і всипте цукор. помішуючи, розчиніть цукор у воді на повільному вогні. Доведіть до кипіння.

3. У киплячий сироп додайте ягоди, доведіть до кипіння і варіть протягом 5 хвилин на середньому вогні. через 5-6 годин операцію повторіть знову. І потім ще раз. Повидло з ірги вариться в три прийоми, & Quot; перерву" між черговий варінням — 5-6 годин.

4. Остання варіння може бути більш тривалою, т.к. нам треба отримати густоту повидла. Це "; додаткове" час регулюйте на свій розсуд. Під час третьої варіння, вже під кінець, додайте лимонну кислоту.

До зустрічі!

Смачного!

  • ягоди ірги— 1 кілограм
  • вода— 200 мілілітрів
  • цукор— 900 грам
  • Лимонна кислота— — За смаком
Ірга зростає в саду у моєї бабусі. рослина — непохотливе, єдине — йому потрібно багато сонця. У дитинстві я називала іргу чорницею. І тільки зараз дізналася, що за властивостями і корисними якостями обидві ягоди схожі. Помімо підняв очі, з ірги виходить хороше вино.

Як приготувати повидло з ірги?

1. Ягоди ірги промийте. Просушіть на рушник або викладіть в друшляк і залиште, щоб стекла вода.

2. Поки ягоди просихають, зваріть сироп. У каструлю влийте води і всипте цукор. помішуючи, розчиніть цукор у воді на повільному вогні. Доведіть до кипіння.

3. У киплячий сироп додайте ягоди, доведіть до кипіння і варіть протягом 5 хвилин на середньому вогні. через 5-6 годин операцію повторіть знову. І потім ще раз. Повидло з ірги вариться в три прийоми, & Quot; перерву" між черговий варінням — 5-6 годин.

4. Остання варіння може бути більш тривалою, т.к. нам треба отримати густоту повидла. Це "; додаткове" час регулюйте на свій розсуд. Під час третьої варіння, вже під кінець, додайте лимонну кислоту.

До зустрічі!

Смачного!

Подібні рецепти

Він все більше і більше відводив погляд

Шоколадний мус з авокадо

Натрапив на суперський рецепт повидла з лука! хочу поділитися. Виходить гостро-пряна заготівля, яка відмінно доповнить соковитий стейк. На приготування повидла піде години дві, але воно того варто! опис приготування: Для повидла я використовую червоний лук — він ніжніше свого білого братика. С...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...