Рецепт Дивіться більше про Irgi
ірга — непопулярне рослина. І дарма! Повидло з ірги виходить смачним і дуже корисним. Ягоди знижують тиск і багаті вітамінами. Вариться воно з додаванням лимона, т.к. в ірге немає кислоти.
опис приготування:
Ірга зростає в саду у моєї бабусі. рослина — непохотливе, єдине — йому потрібно багато сонця. У дитинстві я називала іргу чорницею. І тільки зараз дізналася, що за властивостями і корисними якостями обидві ягоди схожі. Помімо підняв очі, з ірги виходить хороше вино.
Як приготувати повидло з ірги?
1. Ягоди ірги промийте. Просушіть на рушник або викладіть в друшляк і залиште, щоб стекла вода.
2. Поки ягоди просихають, зваріть сироп. У каструлю влийте води і всипте цукор. помішуючи, розчиніть цукор у воді на повільному вогні. Доведіть до кипіння.
3. У киплячий сироп додайте ягоди, доведіть до кипіння і варіть протягом 5 хвилин на середньому вогні. через 5-6 годин операцію повторіть знову. І потім ще раз. Повидло з ірги вариться в три прийоми, & Quot; перерву" між черговий варінням — 5-6 годин.
4. Остання варіння може бути більш тривалою, т.к. нам треба отримати густоту повидла. Це "; додаткове" час регулюйте на свій розсуд. Під час третьої варіння, вже під кінець, додайте лимонну кислоту.
До зустрічі!
Смачного!
- ягоди ірги— 1 кілограм
- вода— 200 мілілітрів
- цукор— 900 грам
- Лимонна кислота— — За смаком
Як приготувати повидло з ірги?
1. Ягоди ірги промийте. Просушіть на рушник або викладіть в друшляк і залиште, щоб стекла вода.
2. Поки ягоди просихають, зваріть сироп. У каструлю влийте води і всипте цукор. помішуючи, розчиніть цукор у воді на повільному вогні. Доведіть до кипіння.
3. У киплячий сироп додайте ягоди, доведіть до кипіння і варіть протягом 5 хвилин на середньому вогні. через 5-6 годин операцію повторіть знову. І потім ще раз. Повидло з ірги вариться в три прийоми, & Quot; перерву" між черговий варінням — 5-6 годин.
4. Остання варіння може бути більш тривалою, т.к. нам треба отримати густоту повидла. Це "; додаткове" час регулюйте на свій розсуд. Під час третьої варіння, вже під кінець, додайте лимонну кислоту.
До зустрічі!
Смачного!
Подібні рецепти
Шоколадний мус з авокадо
Натрапив на суперський рецепт повидла з лука! хочу поділитися. Виходить гостро-пряна заготівля, яка відмінно доповнить соковитий стейк. На приготування повидла піде години дві, але воно того варто! опис приготування: Для повидла я використовую червоний лук — він ніжніше свого білого братика. С...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...