Рецепт Він все більше і більше відводив погляд

Рецепт Він все більше і більше відводив погляд
Кількість порцій: 15-20 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Натрапив на суперський рецепт повидла з лука! хочу поділитися. Виходить гостро-пряна заготівля, яка відмінно доповнить соковитий стейк. На приготування повидла піде години дві, але воно того варто!

опис приготування:

Для повидла я використовую червоний лук — він ніжніше свого білого братика. Смак виходить відмінний, як раз те, що треба! Можна і з хлібцями до пивка є. смачно!

Як приготувати повидло з лука?

1. Очистіть цибулю і наріжте невеликими кубиками.

2. Перець чилі промийте і наріжте кільцями. Я насіння залишаю — люблю погостріше, але ви можете вибрати. Для цього зріжте кінчик перчика, потріть перець між долонями і через отвір витрусити насіння. Потім нарізуйте кільцями.

3. У сковороді розігрійте оливкову олію. Додайте всі прянощі — чилі, koriandr, розмарин, чебрець, перець. Потім додайте цибулю і обсмажте до золотистого кольору протягом 10 хвилин. Накрийте кришкою і тушкуйте ще 15 хвилин. періодично помішуйте.

4. По закінченню півгодини смаження і тушки червоної цибулі додайте цукор, мідь, вино і оцет. Додати сіль. Все ретельно перемішайте. Уварите на повільному вогні, постійно помішуючи, він досяг консенсусу.

5. Гаряче повидло з лука розкладіть по стерильним банкам. Коли злегка прохолоне, закрийте кришками.

Пішов майже з арки!

Зберігається воно у мене в холодильнику до півроку. Із задоволенням використовую його в якості приправи до хорошого м'яса.

Смачного!

  • Червона цибуля— 1 кілограм
  • цукор— 75 грам
  • мед— 50 грам
  • Оливкова олія— 50 грам
  • Червоне сухе вино— 100 грам
  • Винний оцет— 4 Ст. ложки
  • перчик чилі— 1/2 штуки
  • сіль— — За смаком
  • Чорний мелений перець— — За смаком
  • коріандр мелений— — За смаком
  • розмарин сухий— — За смаком
  • чебрець сухий— — За смаком
Для повидла я використовую червоний лук — він ніжніше свого білого братика. Смак виходить відмінний, як раз те, що треба! Можна і з хлібцями до пивка є. смачно!

Як приготувати повидло з лука?

1. Очистіть цибулю і наріжте невеликими кубиками.

2. Перець чилі промийте і наріжте кільцями. Я насіння залишаю — люблю погостріше, але ви можете вибрати. Для цього зріжте кінчик перчика, потріть перець між долонями і через отвір витрусити насіння. Потім нарізуйте кільцями.

3. У сковороді розігрійте оливкову олію. Додайте всі прянощі — чилі, koriandr, розмарин, чебрець, перець. Потім додайте цибулю і обсмажте до золотистого кольору протягом 10 хвилин. Накрийте кришкою і тушкуйте ще 15 хвилин. періодично помішуйте.

4. По закінченню півгодини смаження і тушки червоної цибулі додайте цукор, мідь, вино і оцет. Додати сіль. Все ретельно перемішайте. Уварите на повільному вогні, постійно помішуючи, він досяг консенсусу.

5. Гаряче повидло з лука розкладіть по стерильним банкам. Коли злегка прохолоне, закрийте кришками.

Пішов майже з арки!

Зберігається воно у мене в холодильнику до півроку. Із задоволенням використовую його в якості приправи до хорошого м'яса.

Смачного!

Подібні рецепти

Салат «Все під рукою»

Кабачкова ікра «Все буде смачно»

легко, просто, корисно, смачно! опис приготування: Маслини розрізати навпіл кожну. Салат "; Айзберг" рвати РУКАМИ на дрібні шматочки. Помідори нарізати часточками. Фетаксу порізати дрібними кубиками. змішати все, залити соняшниковою олією і посипати сіллю. Маслини без кісточок— 1 Склянка Сал...

Він плив грузинською мовою

Він плив грузинською мовою

Рецептів приготування плову просто неймовірна кількість, включаючи грузинську. Головна відмінність цього плову від інших — це особливі інгредієнти і спеції. опис приготування: Рецепт цієї страви простий, головне, приготувати всі продукти і слідувати покрокової інструкції. м'ясо (яловичина)  ...

Риба «він» корейською мовою

Риба «він» корейською мовою

Пікантна корейська закуска підходить для святкового столу з будь-якого приводу! Спробуйте приготувати смачну рибу "; Хе" корейською мовою, не пошкодуєте. Судак з овочами і спеціями - просто пальчики оближеш! опис приготування: Насправді існує дуже багато рецептів такого блюда як "; Хе ";. По п...

Салат «він» з щуки

Салат «він» з щуки

Рецепт приготування салату "; Хе" з щуки пропоную сьогодні вашій увазі. Дуже пікантний і гострий салат для святкового столу, просто відмінна закуска! хоча, думаю, хороший він і в будні. опис приготування: До цього салату ідеально підійде річкова риба: короп, судак, щука. Хоча я знаю, що "; Хе"...

Салат «він»

Салат «він»

Корейські салати особливо подобаються тим, хто любить гострі страви. розповім, як правильно і смачно приготувати салат «Хе», який одночасно можна вважати і салатом, і хорошою закускою. опис приготування: Гострий корейський салат «Хе» можна приготувати з риби (товстолобика, сазан, судака, минт...