Рецепт Юшка рибна
Рецепт приготування рибної юшки з судаком, картоплею, морквою, цибулею, петрушкою і кропом.
опис приготування:
Рибна юшка зігріє вас в холодний похмурий день. Її зазвичай їдять з кулеб'яки і пиріжками. Також рибну юшку при бажанні можна прикрасити скибочками лимона.
приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Очистити судака і витягти нутрощі. Промити рибу і нарізати на шматки. Викласти рибу в горщик і додати 3 л холодної води. Помістити горщик в духовку, довести до кипіння і прибрати піну. зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 20 хвилин. Вимити і почистити моркву, нарізати тонкими скибочками. Вимити і очистити картоплю, нарізати маленькими кубиками. Очистити і промити цибулю під холодною водою, нарізати тонкими кільцями. Розтопити вершкове масло у великій сковороді. Викласти нарізані овочі в сковороду і смажити на сильному вогні 5 хвилин. Процідити рибний бульйон, дістати рибу і відокремити м'якоть від кісток. Помістити рибу назад в горщик і влити проціджений бульйон. Додати підсмажені овочі, перемішати, накрити кришкою і готувати в духовці на повільному вогні 25 хвилин. Посолити і поперчити за смаком, додати лавровий лист, подрібнену зелень, перемішати і варити ще 5 хвилин.
- судак— 500 грам
- картопля— 3 штуки
- морква— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- вершкове масло— 3 Ст. ложки
- лавровий лист— 2 штуки
- зелень петрушки і кропу— За смаком
- чорний мелений перець— За смаком
- сіль— За смаком
приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Очистити судака і витягти нутрощі. Промити рибу і нарізати на шматки. Викласти рибу в горщик і додати 3 л холодної води. Помістити горщик в духовку, довести до кипіння і прибрати піну. зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 20 хвилин. Вимити і почистити моркву, нарізати тонкими скибочками. Вимити і очистити картоплю, нарізати маленькими кубиками. Очистити і промити цибулю під холодною водою, нарізати тонкими кільцями. Розтопити вершкове масло у великій сковороді. Викласти нарізані овочі в сковороду і смажити на сильному вогні 5 хвилин. Процідити рибний бульйон, дістати рибу і відокремити м'якоть від кісток. Помістити рибу назад в горщик і влити проціджений бульйон. Додати підсмажені овочі, перемішати, накрити кришкою і готувати в духовці на повільному вогні 25 хвилин. Посолити і поперчити за смаком, додати лавровий лист, подрібнену зелень, перемішати і варити ще 5 хвилин.
Подібні рецепти
Рагу з баранини ситне
Хочу вам розповісти, як приготувати рибну юшку, так би мовити, в класичному виконанні, без жодних надмірностей, — тільки свіжа риба і рецептура, перевірена роками і багатьма нашими гурманами опис приготування: Цей простий рецепт рибної юшки відноситься, як мені здається, до розряду блюд польов...
Проста рибна солянка
Збірну м'ясну солянку готували багато з вас, а про рибної ви чули? А адже це блюдо не менше смачне, приготувати його можна дуже швидко і дуже просто. Чудове блюдо до обіду (особливо взимку). опис приготування: Рибна солянка готується дуже просто і швидко. Як і в звичайній солянці, де використо...
Рибна запіканка з минтая
Рибну запіканку можна приготувати з будь-якого сорту риби, головне в ній — найменшу кількість кісток. опис приготування: Така риба як минтай просто ідеальна для запіканок. Чи не жирна, ніжна на смак. рецепт 2 порції. минтай— 250 грам Картопля— 3 штуки петрушка— 1 пучок крем— 50 мілілітрів яй...
Рибна запіканка з картоплею
Чим мені подобається цей рецепт приготування рибної запіканки з картоплею — використовувати можна найрізноманітнішу рибку: і елітну червону, і бюджетний минтай. Як не дивно, дітям більше подобається другий. опис приготування: Більш того, ви можете взяти копчене рибне філе — вийде дуже оригінал...
Рибна солянка з консервів
Варіантів рибних солянок - безліч, в них різний набір інгредієнтів і різниця в дрібницях приготування. Сьогодні пропоную приготувати просту солянку з консервів. опис приготування: Для того, щоб приготувати рибну солянку з консервів, вам знадобиться зовсім небагато простих інгредієнтів і часу. ...