Рецепт Рибна юшка
Хочу вам розповісти, як приготувати рибну юшку, так би мовити, в класичному виконанні, без жодних надмірностей, — тільки свіжа риба і рецептура, перевірена роками і багатьма нашими гурманами
опис приготування:
Цей простий рецепт рибної юшки відноситься, як мені здається, до розряду блюд польової кухні, — адже дуже часто при його готуванні овочі навіть не нарізають, а відварюють цілими. адже головне, — розкрити смак і аромат свіжої риби, особливо, якщо вона річкова і тільки-тільки спіймана самостійно. приступимо?
Отже, як зробити рибну юшку:
1. Всі овочі миємо, чистим, і нарізаємо, як вам подобається. морквину, наприклад. я ріжу тонкими кружечками, а цибуля і корінь петрушки подрібнюю в блендері.
2. Ставимо на вогонь воду, і додаємо туди овочі. Якщо є бажання — цибуля можна обсмажити на сковороді до золотистого кольору, щоб суп виглядав "; нарядно ";.
3. Коли овочі вже практично будуть готові, а бульйон закипить, — вогонь зменшимо, і додаємо чищену і порізану порційними шматочками рибу.
4. солимо, перчим, додаємо приправи, якщо хочете. Закриваємо кришкою і варимо на повільному вогні 40 хвилин.
5. У самому кінці приготування додамо лаврушку, і знімаємо юшку з вогню.
Готово! Подаємо таку рибну юшку в домашніх умовах, щедро присипавши зеленню. Смачного!
- риба свіжа— 1 кілограм
- морква— 2 штуки
- Корінь петрушки— 1 штука
- Цибуля— 2 штуки
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- Лавровий лист1— 1 штука
Отже, як зробити рибну юшку:
1. Всі овочі миємо, чистим, і нарізаємо, як вам подобається. морквину, наприклад. я ріжу тонкими кружечками, а цибуля і корінь петрушки подрібнюю в блендері.
2. Ставимо на вогонь воду, і додаємо туди овочі. Якщо є бажання — цибуля можна обсмажити на сковороді до золотистого кольору, щоб суп виглядав "; нарядно ";.
3. Коли овочі вже практично будуть готові, а бульйон закипить, — вогонь зменшимо, і додаємо чищену і порізану порційними шматочками рибу.
4. солимо, перчим, додаємо приправи, якщо хочете. Закриваємо кришкою і варимо на повільному вогні 40 хвилин.
5. У самому кінці приготування додамо лаврушку, і знімаємо юшку з вогню.
Готово! Подаємо таку рибну юшку в домашніх умовах, щедро присипавши зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Рибна юшка з сьомги
Рецепт приготування рибної юшки з судаком, картоплею, морквою, цибулею, петрушкою і кропом. опис приготування: Рибна юшка зігріє вас в холодний похмурий день. Її зазвичай їдять з кулеб'яки і пиріжками. Також рибну юшку при бажанні можна прикрасити скибочками лимона. приготування: Розігріти дух...
Проста рибна солянка
Збірну м'ясну солянку готували багато з вас, а про рибної ви чули? А адже це блюдо не менше смачне, приготувати його можна дуже швидко і дуже просто. Чудове блюдо до обіду (особливо взимку). опис приготування: Рибна солянка готується дуже просто і швидко. Як і в звичайній солянці, де використо...
Рибна запіканка з минтая
Рибну запіканку можна приготувати з будь-якого сорту риби, головне в ній — найменшу кількість кісток. опис приготування: Така риба як минтай просто ідеальна для запіканок. Чи не жирна, ніжна на смак. рецепт 2 порції. минтай— 250 грам Картопля— 3 штуки петрушка— 1 пучок крем— 50 мілілітрів яй...
Рибна запіканка з картоплею
Чим мені подобається цей рецепт приготування рибної запіканки з картоплею — використовувати можна найрізноманітнішу рибку: і елітну червону, і бюджетний минтай. Як не дивно, дітям більше подобається другий. опис приготування: Більш того, ви можете взяти копчене рибне філе — вийде дуже оригінал...
Рибна солянка з консервів
Варіантів рибних солянок - безліч, в них різний набір інгредієнтів і різниця в дрібницях приготування. Сьогодні пропоную приготувати просту солянку з консервів. опис приготування: Для того, щоб приготувати рибну солянку з консервів, вам знадобиться зовсім небагато простих інгредієнтів і часу. ...