Рецепт Він плив грузинською мовою

Рецепт Він плив грузинською мовою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецептів приготування плову просто неймовірна кількість, включаючи грузинську. Головна відмінність цього плову від інших — це особливі інгредієнти і спеції.

опис приготування:

Рецепт цієї страви простий, головне, приготувати всі продукти і слідувати покрокової інструкції.

  • м'ясо (яловичина)  — 500 грам(м'ясо може бути будь-яким: свинина, баранина, курка)
  • рис бурий— 2,5 склянки
  • Вода або бульйон— 5 склянок
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • морква— 1-2 штук
  • зелень— 50 грам(кріп, петрушка, Braai)
  • часник— 3 зубчики
  • Масло рослинне— 100 грам
  • паста томатна— 1 Ст. ложка
  • чорнослив— 25 грам
  • Ізюм— 25 грам
  • Червоний мелений перець— 1 Чайна ложка
  • зіра— 1 Чайна ложка
  • Ucho-сунелі— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
Він плив грузинською мовою - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Він плив грузинською мовою - фото крок 2 лук наріжте.

Він плив грузинською мовою - фото крок 3 поріжте моркву, не дрібне, щоб в готовому вигляді вона була видна і відчувалася на смак.

Він плив грузинською мовою - фото крок 4 У казані або глибокій сковороді обсмажте на олії цибулю, потім морква.

Він плив грузинською мовою - фото крок 5 Помийте родзинки і курагу, подрібніть курагу до розміру родзинок.

Він плив грузинською мовою - фото крок 6 додайте спеції: сіль, ucho-сунелі, червоний перець, IRU.

Він плив грузинською мовою - фото крок 7 Додайте м'ясо і обсмажте.

Він плив грузинською мовою - фото крок 8 Поки м'ясо обсмажується, приготуйте бульйон або окріп, в якому розведіть томатну пасту.

Він плив грузинською мовою - фото крок 9 Помийте і обсушіть рис, покладіть в нього подрібнену курагу.

Він плив грузинською мовою - фото крок 10 Викладіть рис до м'яса і обсмажуйте його разом з м'ясом кілька хвилин.

Він плив грузинською мовою - фото крок 11 Викладіть поверх рису кілька часточок часнику і родзинки.

Він плив грузинською мовою - фото крок 12 Залийте бульйоном або окропом з томатною пастою.

Він плив грузинською мовою - фото крок 13 Накрийте плов кришкою і зменшіть вогонь до мінімального, готуйте 30-35 хвилин не перемішуючи.

Він плив грузинською мовою - фото крок 14 плов готовий.

Він плив грузинською мовою - фото крок 15 Додайте дрібно нарізану зелень і соус, наприклад, ткемалі або сацебелі. Смачного!

Подібні рецепти

Риба «він» корейською мовою

Дієтичні коктейлі для схуднення

Пікантна корейська закуска підходить для святкового столу з будь-якого приводу! Спробуйте приготувати смачну рибу "; Хе" корейською мовою, не пошкодуєте. Судак з овочами і спеціями - просто пальчики оближеш! опис приготування: Насправді існує дуже багато рецептів такого блюда як "; Хе ";. По п...

Він все більше і більше відводив погляд

Він все більше і більше відводив погляд

Натрапив на суперський рецепт повидла з лука! хочу поділитися. Виходить гостро-пряна заготівля, яка відмінно доповнить соковитий стейк. На приготування повидла піде години дві, але воно того варто! опис приготування: Для повидла я використовую червоний лук — він ніжніше свого білого братика. С...

Салат «він» з щуки

Салат «він» з щуки

Рецепт приготування салату "; Хе" з щуки пропоную сьогодні вашій увазі. Дуже пікантний і гострий салат для святкового столу, просто відмінна закуска! хоча, думаю, хороший він і в будні. опис приготування: До цього салату ідеально підійде річкова риба: короп, судак, щука. Хоча я знаю, що "; Хе"...

Оселедець «він»

Оселедець «він»

Якщо вам набридла звична закуска у вигляді оселедця з цибулею, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати оселедець "; Хе" легко і просто, а головне - незвично. опис приготування: Така закуска виходить оригінальної за смаком, а головне - зовсім небанальною. Буває карамелізо...

Салат «він»

Салат «він»

Корейські салати особливо подобаються тим, хто любить гострі страви. розповім, як правильно і смачно приготувати салат «Хе», який одночасно можна вважати і салатом, і хорошою закускою. опис приготування: Гострий корейський салат «Хе» можна приготувати з риби (товстолобика, сазан, судака, минт...