Рецепт Він плив грузинською мовою
Рецептів приготування плову просто неймовірна кількість, включаючи грузинську. Головна відмінність цього плову від інших — це особливі інгредієнти і спеції.
опис приготування:
Рецепт цієї страви простий, головне, приготувати всі продукти і слідувати покрокової інструкції.
- м'ясо (яловичина) — 500 грам(м'ясо може бути будь-яким: свинина, баранина, курка)
- рис бурий— 2,5 склянки
- Вода або бульйон— 5 склянок
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- морква— 1-2 штук
- зелень— 50 грам(кріп, петрушка, Braai)
- часник— 3 зубчики
- Масло рослинне— 100 грам
- паста томатна— 1 Ст. ложка
- чорнослив— 25 грам
- Ізюм— 25 грам
- Червоний мелений перець— 1 Чайна ложка
- зіра— 1 Чайна ложка
- Ucho-сунелі— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
лук наріжте.
поріжте моркву, не дрібне, щоб в готовому вигляді вона була видна і відчувалася на смак.
У казані або глибокій сковороді обсмажте на олії цибулю, потім морква.
Помийте родзинки і курагу, подрібніть курагу до розміру родзинок.
додайте спеції: сіль, ucho-сунелі, червоний перець, IRU.
Додайте м'ясо і обсмажте.
Поки м'ясо обсмажується, приготуйте бульйон або окріп, в якому розведіть томатну пасту.
Помийте і обсушіть рис, покладіть в нього подрібнену курагу.
Викладіть рис до м'яса і обсмажуйте його разом з м'ясом кілька хвилин.
Викладіть поверх рису кілька часточок часнику і родзинки.
Залийте бульйоном або окропом з томатною пастою.
Накрийте плов кришкою і зменшіть вогонь до мінімального, готуйте 30-35 хвилин не перемішуючи.
плов готовий.
Додайте дрібно нарізану зелень і соус, наприклад, ткемалі або сацебелі. Смачного!
Подібні рецепти
Дієтичні коктейлі для схуднення
Пікантна корейська закуска підходить для святкового столу з будь-якого приводу! Спробуйте приготувати смачну рибу "; Хе" корейською мовою, не пошкодуєте. Судак з овочами і спеціями - просто пальчики оближеш! опис приготування: Насправді існує дуже багато рецептів такого блюда як "; Хе ";. По п...
Він все більше і більше відводив погляд
Натрапив на суперський рецепт повидла з лука! хочу поділитися. Виходить гостро-пряна заготівля, яка відмінно доповнить соковитий стейк. На приготування повидла піде години дві, але воно того варто! опис приготування: Для повидла я використовую червоний лук — він ніжніше свого білого братика. С...
Салат «він» з щуки
Рецепт приготування салату "; Хе" з щуки пропоную сьогодні вашій увазі. Дуже пікантний і гострий салат для святкового столу, просто відмінна закуска! хоча, думаю, хороший він і в будні. опис приготування: До цього салату ідеально підійде річкова риба: короп, судак, щука. Хоча я знаю, що "; Хе"...
Оселедець «він»
Якщо вам набридла звична закуска у вигляді оселедця з цибулею, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати оселедець "; Хе" легко і просто, а головне - незвично. опис приготування: Така закуска виходить оригінальної за смаком, а головне - зовсім небанальною. Буває карамелізо...
Салат «він»
Корейські салати особливо подобаються тим, хто любить гострі страви. розповім, як правильно і смачно приготувати салат «Хе», який одночасно можна вважати і салатом, і хорошою закускою. опис приготування: Гострий корейський салат «Хе» можна приготувати з риби (товстолобика, сазан, судака, минт...