Рецепт Тістечко «доміно»
Придивіться до рецептом тістечка "; Доміно ";. Старшому поколінню воно нагадає дитинство і десерти з маминих рук. Для молоді це буде смачна випічка, яке підніме вам настрій.
опис приготування:
Смачні тістечка "; Доміно" можуть поповнити вашу скарбничку цікавих рецептів і, безсумнівно, сподобаються всім, хто їх спробує. Для приготування десерту знадобляться найпростіші інгредієнти, серед яких будуть: повидло, шоколадна глазур і лимонний сік. Їх наявність нагадує з дитинства знайомий смак змішаного повидла і шоколаду, який так радував дітлахів в уже забуті часи.
- Вершкове масло— 200 грам
- цукор— 80 грам
- Борошно пшеничне— 350 грам
- яйця— 2 штуки
- глазур шоколадна— 50 грам
- Цукрова пудра— 80 грам
- яйця курячі— 1 штука
- Povidlo— 4 Ст. ложки
- сік лимонний— 5 мілілітрів
2. Підготуйте ємність для міксера. Всипте в неї цукор, покладіть вершкове масло. Візьміть не всю муку, а більшу частину з приготовленою. Перемішайте всі належні компоненти до отримання однорідного тіста.
3. Розділіть яйця на жовтки і білки. В міксер покладіть жовтки. перемішайте ретельно.
4. Підсипте ту частину борошна, яка залишилася. Замісити тісто руками. Testo майже. Накрийте його харчовою плівкою. Залиште на півгодини в холодильнику для того, щоб воно настоялося.
5. Розкачайте тісто рівномірно. У вас повинен вийти прямокутник, рівномірний по товщині. Виріжте з тіста заготовки для доміно. Так як на тістечко йде два коржа, постарайтеся, щоб у вас вийшло парне кількість.
6. Покладіть формочки на деко. Попередньо акуратно краю закруглите, щоб надати майбутньому тістечку красиву форму. Для того щоб заготовочкі придбали золотистий колір, випікайте їх чверть години при 200 градусах. Розкладіть заготовки парами, так, як вони будуть йти на тістечка. Для того щоб отримати смачну шоколадну глазур, Не забувайте виконувати вказівки на упаковці.
7. Верхню половинку тістечка занурте в шоколадну глазур. Дайте час їй застигнути. Приступите до приготування білої глазурі. Змішайте кукурудзяний крохмаль та цукор. Додайте в лимонний сік яєчний білок, що залишився від тесту. Збийте компоненти в піну. Під час збивання поступово всипати в глазур цукрову пудру. Маса повинна поступово згуститися.
8. Розмалюйте верхню половинку тістечка згідно зображенні доміно. Нижню частину промажьте повидлом і з'єднаєте тістечка. Тепер ви знаєте, як приготувати тістечко "; Доміно ";.
Подібні рецепти
Тістечко «безе» (правильний рецепт)
Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...
Тістечко «Білосніжка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...
Тістечко без випічки на Новий рік Щура
Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...
Тістечко «безе»
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...
Тістечко «Буше» класичне
Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте! опис приготування: Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувай...