Рецепт Салат з руколлою, цибулею, сиром і горіхами
Рецепт приготування салат з карамелізований червоною цибулею, зацукрованими волоськими горіхами, сухариками, руколлою і козячим сиром.
опис приготування:
Ви будете приємно здивовані, наскільки легко робити кожен крок цього салату.
- оливкового масла— 2 Ст. ложки(карамелізований лук)
- червоної цибулі— 550 грам(карамелізований лук)
- бальзамічного оцту— 2 Ст. ложки(карамелізований лук)
- вершкового масла— 2 Ст. ложки(зацукровані волоські горіхи)
- солі— 1 щіпка(велика) зацукровані волоські горіхи)
- оливкового масла— 3 Ст. ложки(сухарики)
- оливкового масла— 5 Ст. ложок(салат)
- бальзамічного оцту— 3 Ст. ложки(салат)
- руколли— 300 грам(салат)
- козячого сиру— 30 грам(салат)
2. Смажити до золотистого кольору, близько 18 хвилин. Зняти з вогню. Скропити бальзамічним оцтом, перемішати. Приправити сіллю і перцем.
3. Приготувати зацукровані волоські горіхи. змішати цукор, воду, вершкове масло і щіпку солі у великій сковороді. Довести до кипіння і кип'ятити 1 хвилину.
4. Додати волоські горіхи, перемішати. готувати близько 3 хвилин. Викласти горіхи на лист фольги і швидко відокремити один від одного за допомогою вилок. дати охолонути. Горіхи можна приготувати заздалегідь за 2 годину. Дати постояти при кімнатній температурі.
5. Щоб зробити сухарики, нарізати хліб кубиками розміром 1 см. Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти кубики хліба в більшу миску. Скропити оливковою олією і перемішати. Викласти кубики хліба в один шар на деко. Посипати сіллю і перцем. Випікати до появи хрусткої скоринки, періодично помішуючи, 15 хвилин. Сухарики можна приготувати заздалегідь за 2 годину. Дати постояти при кімнатній температурі.
6. Охолоджений козячий сир розкришити на кубики розміром 1 см.
7. Збити бальзамічний оцет і оливкове масло в невеликій мисці. Приправити сіллю і перцем.
8. Викласти Руколла у велику миску. Додати цибулю і рівномірно розподілити. Додати горіхи, сухарики і козячий сир. Перемішати з заправкою і відразу подавати.
Подібні рецепти
Картопляне пюре зі смаженою цибулею, горіхами і зеленню
Рецепт салат з морепродуктів — приготування морського салату на грилі з кальмарів, креветок, морських гребінців, radikkio, руколли і петрушки. опис приготування: У невеликій мисці збити масло, лимонний сік і зелень петрушки. Відкласти соус в сторону. Нагріти гриль до середньої температури. вик...
Салат з запеченого сквошу з руколлою
Рецепт приготування салату з запеченим сквошем, руколлою, підсмаженими волоськими горіхами, сушеної журавлиною і сиром Пармезан. опис приготування: Яскраве сонячне салат підніме настрій в зимовий день. сквош— 1 штука(650 г) оливкова олія— За смаком klenovogo сироп— 1 Ст. ложка сіль і мелений...
Салат з солодкої картоплі з горіхами і сиром
Рецепт приготування салату з запеченого солодкої картоплі з волоськими горіхами, медом, крес-салатом і сиром фета. опис приготування: Розігріти духовку до220 градусів. На аркуші для випічки перемішати солодка картопля з 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Випікати до м'якості на...
Салат з макаронами, зеленою цибулею і сиром
Рецепт приготування салату з макаронами, зеленою цибулею і оливковою олією, часником, соком і цедрою лимона, сиром Пармезан, руколлою і яблуком. опис приготування: Літо - чудовий час для макаронних салатів з овочами і зеленню. макаронів— 450 грам часнику— 3 зубчики морська сіль і перець— — З...
Салат із зеленню, сиром і цибулею під вершковим соусом
Рецепт приготування ресторанного салату з травами, цибулею і сиром під вершковим соусом. Національна італійська кухня. опис приготування: Почистити і дуже дрібно нарізати цибулю. Змішати в мисці шалот з щедрою дрібкою солі і достатньою кількістю білого винного оцту (повністю покрити цибулю). М...