Рецепт Салат з яловичини, квасолі і моркви

Рецепт Салат з яловичини, квасолі і моркви
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, квасолі, морква, арахісу і м'яти.


опис приготування:

приготувати маринад. У мисці збити лимонний сік, соєвий соус, цукор, червоний перець і масло. Приправити стейки сіллю і перцем, викласти в форму для випічки. залити 1/4 маринад. маринувати до 30 хвилин.

У великій сковороді приготувати стейк на середньому вогні, перевертаючи один раз, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти на обробну дошку, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати постояти від 5 до 10 хвилин. нарізати скибочками. Викласти у велику миску з маринадом.

Нарізати моркву смужками. Додати до м'яса разом з листям салату і м'яти. перемішати. Розділити салат на порції, посипати арахісом і паростками квасолі, якщо це необхідно.


  • соку лайма— 1/4 склянки
  • соєвого соусу— 1 Ст. ложка
  • цукру— 1 Ст. ложка
  • червоного перцю пластівцями— 1/4-1/2 чайних ложки
  • рослинної олії— 3 Ст. ложки
  • яловичих стейка— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— За смаком
  • морква— 220 грам
  • головка салату— 1 штука
  • квасоля— 200 грам
приготувати маринад. У мисці збити лимонний сік, соєвий соус, цукор, червоний перець і масло. Приправити стейки сіллю і перцем, викласти в форму для випічки. залити 1/4 маринад. маринувати до 30 хвилин.

У великій сковороді приготувати стейк на середньому вогні, перевертаючи один раз, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти на обробну дошку, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати постояти від 5 до 10 хвилин. нарізати скибочками. Викласти у велику миску з маринадом.

Нарізати моркву смужками. Додати до м'яса разом з листям салату і м'яти. перемішати. Розділити салат на порції, посипати арахісом і паростками квасолі, якщо це необхідно.


Подібні рецепти

Пікантний салат з огірків і моркви

Перець печений

Зі звичайних свіжих овочів приготуємо пікантний салат з обсмаженими горішками кешью. Салат зі свіжих овочів доведеться до будь-якого столу. Він відмінно підійде до шматочка смаженої риби або м'яса. опис приготування: Легкий і свіжий салат з овочів з горішками кешью відмінно впишеться в будь-як...

Салат з моркви і огірка

Салат з моркви і огірка

Салат з моркви і огірка — це найпростіші інгредієнти і дивовижний смак, одержуваний завдяки простій, але цікавою заправці. Якщо любите експериментувати — рецепт для вас. опис приготування: Мінімалізм в продуктах, кулінарна винахідливість і фантазія — ось, що таке салат з моркви і огірка. склад...

Салат з помідорів, огірків і моркви

Салат з помідорів, огірків і моркви

Я продовжую вигадувати різноманітні рецепти простих і доступних овочевих салатів, які так користуються популярністю в моїй родині, особливо в літню спеку. Ділюся одним з них! опис приготування: Для мене найбільшим відкриттям стало те, що в найпростіший овочевий салат можна додати соєвий соус, ...

Салат з баранячого гороху, помідорів і моркви

Салат з баранячого гороху, помідорів і моркви

Рецепт приготування середземноморського салату з баранячого гороху, помідорів чері, огірка, солодкого перцю, морква і зелений. опис приготування: Помістити баранячий горох і і 3/4 чайної ложки солі у велику каструлю. Залити водою на 5 см. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи...

Салат з хрусткою моркви і арахісу

Салат з хрусткою моркви і арахісу

Легкий дієтичний салат з моркви. Листя м'яти додадуть йому свіжість, а арахіс — пікантність. опис приготування: натираємо моркву (як для моркви по-корейськи). У глибоку тарілку додаємо терту моркву, арахіс, петрушку і м'яту. В окремій тарілці з'єднуємо масло, лимонний сік, цукор і сіль. Заправ...