Рецепт Салат з риби гарячого копчення
Якщо вам до душі прості в приготуванні, але смачні і незвичайні страви, тоді рекомендую звернути увагу на цей ситний і смачний салат з риби гарячого копчення в домашніх умовах.
опис приготування:
1. Для початку потрібно зайнятися підготовкою інгредієнтів. Картопля вимити і відправити варитися до м'якості. Овочі вимити й обсушити.
2. Рибу нарізати невеликими кубиками і викласти в салатник. В рецепт приготування салату з риби гарячого копчення найкраще використовувати лосось або тріску.
3. Нарізати дрібно стебло селери.
4. Очистити солодкий і гострий перець. Нарізати невеликими кубиками і викласти до решти інгредієнтів.
5. Огірок трохи обсушити від маринаду і також подрібнити. Замість огірка в салат з риби гарячого копчення в домашніх умовах можна взяти оливки або каперси, наприклад, — буде теж дуже смачно.
6. Для приготування заправки необхідно з'єднати оливкову олію з гірчицею і бальзамічним оцтом. Додати сіль і перець за смаком, як слід перемішати все і вилити заправку в салат.
7. Заправлений і перемішаний салат перед подачею на стіл рекомендується відправити в холодильник на 1-2 годину, щоб він як слід просочився.
При бажанні зверху можна присипати подрібненою зеленню. От і все, салатик готовий.
- Риба Гарячі копчення— 450 грам
- Картопля— 450 грам
- Солодкий перець— 1 штука
- стебло селери— 1-2 штук
- Перецьь чилі— За смаком
- огірок маринований— 1-2 штук
- Оливкова олія— 4-5 Ст. ложок
- Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
- Гірчиця в зернах— 1-2 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. Рибу нарізати невеликими кубиками і викласти в салатник. В рецепт приготування салату з риби гарячого копчення найкраще використовувати лосось або тріску.
3. Нарізати дрібно стебло селери.
4. Очистити солодкий і гострий перець. Нарізати невеликими кубиками і викласти до решти інгредієнтів.
5. Огірок трохи обсушити від маринаду і також подрібнити. Замість огірка в салат з риби гарячого копчення в домашніх умовах можна взяти оливки або каперси, наприклад, — буде теж дуже смачно.
6. Для приготування заправки необхідно з'єднати оливкову олію з гірчицею і бальзамічним оцтом. Додати сіль і перець за смаком, як слід перемішати все і вилити заправку в салат.
7. Заправлений і перемішаний салат перед подачею на стіл рекомендується відправити в холодильник на 1-2 годину, щоб він як слід просочився.
При бажанні зверху можна присипати подрібненою зеленню. От і все, салатик готовий.
Подібні рецепти
Гречана локшина з креветками і кальмарами
Рецепт приготування салату з горбушей гарячого копчення, завдяки якій страва набуває особливо ніжний смак. опис приготування: Відварюємо рис до готовності в підсоленій воді. Рибу нарізати соломкою і змішати з дрібно нарізаною цибулею. На плоске блюдо викладаємо салат шарами, надавши форму — пі...
Салат з рибою гарячого копчення і картоплею
Дуже смачний і ситний салат, який можна віднести до класичних, безпрограшним сполученням продуктів. Цілком можна зробити для різноманітності страв і на святковий стіл. опис приготування: Рибу гарячого копчення для салату можете взяти будь-яку. Відмінним вибором буде скумбрія і зубатка. Картопл...
Рецепт густого гарячого шоколаду
Для тих, хто жити не може без солодкого і обожнює шоколад, пропоную рецепт густого гарячого шоколаду. Готувати будемо на основі вершків і шоколадних крапель. Беріть молочний або гіркий шоколад. опис приготування: Цей десерт обожнюють багато. але, звичайно, він досить калорійний. Ця кількість п...
Салат з слабосоленої червоної риби
Для всіх любителів легких і апетитних страв пропоную відмінний рецепт приготування салату з слабосоленої червоної риби з сиром і горішками. Це корисно, смачно і дуже просто. опис приготування: Це дивно простий рецепт салату з слабосоленої червоної риби, який можна зробити, коли немає часу довг...
Салат зі смаженої риби
Для любителів пікантної азіатської кухні пропоную на замітку дивно апетитний і дуже оригінальний салат з смаженої риби в домашніх умовах з овочами. опис приготування: 1. Рибу потрібно вимити, обсушити і нарізати середніми квадратиками. Викласти в невелику мисочку. 2. Підсолити за смаком рибу і...