Рецепт Салат з картоплі з селерою
Рецепт приготування салату з вареного картоплі, селери, червоної цибулі, маринованих огірків, зеленого лука, помідорів і яєць.
опис приготування:
Стебло селери можна додавати в будь-який овочевий салат, тому що він відмінно поєднується практично з усіма овочами. Для приготування салату вибирайте щільні ламкі стебла, але не додавайте їх в занадто великій кількості.
приготування:
Неочищений селера відварити в каструлі під кришкою протягом 45 хвилин. Відварити картоплю в мундирі. Розігріти рослинне масло в сковороді і додати нарізаний тонкими кільцями цибулю. смажити 6-8 хвилин, після чого викласти в більшу миску. Додайте яловичий бульйон, винний оцет і гірчицю. ретельно перемішати. Очистити зварений селера і нарізати маленькими кубиками розміром 0,5 см. Перемішати селера з приготовленою лушпиння заправкою. Нарізати картоплю маленькими кубиками і додати в салат. перемішати, посолити, накрити кришкою і дати постояти 1 час. Відкинути огірки на друшляк. 3-4 огірка залишити для прикраси, інші нарізати скибочками завтовшки 0,5 см. Білу і світло-зелену частину цибулі нарізати тонкими кільцями. Розрізати помідори і варені яйця на четвертинки. Викласти в салат огірки і зелений лук, перемішати. Шарами викласти помідори і яйця. Прикрасити салат скибочками яєць, помідорів і огірками.
- кореня селери— 700 грам
- картоплі— 750 грам
- червоної цибулі— 100 грам
- рослинної олії— 4 Ст. ложки
- яловичого бульйону— 250 мілілітрів
- винного оцту— 4-5 Ст. ложок
- гірчиці— 3 Ст. ложки
- сіль і перець— За смаком
- мелких маринованных огурцов— 400 грам
- пучок зеленого лука— 1 штука
- мелких помидоров— 500 грам
- зварених круто яєць— 6 штук
приготування:
Неочищений селера відварити в каструлі під кришкою протягом 45 хвилин. Відварити картоплю в мундирі. Розігріти рослинне масло в сковороді і додати нарізаний тонкими кільцями цибулю. смажити 6-8 хвилин, після чого викласти в більшу миску. Додайте яловичий бульйон, винний оцет і гірчицю. ретельно перемішати. Очистити зварений селера і нарізати маленькими кубиками розміром 0,5 см. Перемішати селера з приготовленою лушпиння заправкою. Нарізати картоплю маленькими кубиками і додати в салат. перемішати, посолити, накрити кришкою і дати постояти 1 час. Відкинути огірки на друшляк. 3-4 огірка залишити для прикраси, інші нарізати скибочками завтовшки 0,5 см. Білу і світло-зелену частину цибулі нарізати тонкими кільцями. Розрізати помідори і варені яйця на четвертинки. Викласти в салат огірки і зелений лук, перемішати. Шарами викласти помідори і яйця. Прикрасити салат скибочками яєць, помідорів і огірками.
Подібні рецепти
Салат з селерою
Всім відомо, що селера приносить користь здоров'ю. Його можна їсти цілком від листя до кореня. Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат з черешкові селерою легко і швидко. опис приготування: Такий салат прекрасно може послужити і самостійною стравою. Якщо ви зважитеся приготувати його нес...
Салат з Фарро, журавлиною і селерою
Рецепт приготування салату з зерном Фарро, родзинками, журавлиною, цибулею, селерою, апельсиновою цедрою, мигдалем і петрушкою з заправкою з рисового оцту і апельсинового соку. опис приготування: Фарро - особливий різновид пшеничних зерен, яка до сих пір вирощується в основному лише в Ефіопії....
Салат з грибами, селерою і сиром
Рецепт приготування салату з білими грибами, lisichkami, селерою і сиром Пармезан, приправленого лимонним соком. опис приготування: Покласти гриби на паперовий рушник і накрити зверху вологим кухонним рушником. Нарізати селеру на тонкі скибочки, покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою...
Салат з куркою, беконом і селерою
Рецепт приготування салату з запеченим беконом, курячими грудками, помідорами чері, цибулею і селерою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Покласти бекон в один шар на підготовлений лист. випікати близько 10 хвилин. Розташувати бекон з одно...
Салат з селерою і огірком
Цей салат можна готувати цілий рік і він буде відмінним джерелом вітамінів для вашого організму. Готується він буквально за лічені хвилини. опис приготування: легкий, свіжий і хрусткий салат з неповторним запахом, який можна готувати в будь-який час року. Адже прості інгредієнти для цього сала...