Рецепт Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької
Жовтень — саме час гарбуза, тому починайте готувати страви з гарбуза, вони виходять красивими, радісними, здатними скрасити осінню нудьгу. Приготуємо різотто з гарбузом за рецептом Юлії Висоцької.
опис приготування:
Якщо ви любитель гарбуза, то блюдо "; різотто від Юлії Висоцької" точно для вас. виходить яскраво, красиво, смачно. Готувати дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям зазначеним в рецепті.
- гарбуз— 300 грам(вага в очищеному вигляді)
- Рис для різотто— 200 грам(Arborio)
- Цибуля— 1 штука(бажано шалот)
- часник— 1 зубчик
- овочевий бульйон— 0,5 L
- Сир пармезан— 4 Ст. ложки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- сіль— 2 щіпки
- чебрець— 2 щіпки
- Біле сухе вино— 100 мілілітрів
- Вермут або порт— 1-2 Ст. ложок(інгредієнт не обов'язково)
Добре промийте гарбуз, очистіть, шкірку не викидайте, складіть її з шматочками гарбуза в сотейник і зваріть овочевий бульйон, підсолити за смаком.
У форму для запікання покладіть гарбуз, нарізану шматочками, присипте злегка сіллю, чебрецем, збризніть оливковим маслом. Поставте в духовку запікатися при температурі 200 градусів на 20-30 хвилин.
Гарбуз запікайте до м'якості.
У сковороду влийте оливкову олію, покладіть вершкове масло, нарізану цибулю і подрібнений зубчик часнику і прожарьте до стану "; прозорості" лука.
Пробийте обсмажену цибулю з масляною сумішшю блендером, сковороду на цей час зніміть з вогню.
Поверніть цибульний-масляну суміш на сковороду.
Всипте рис і обсмажуйте 3-4 хвилини.
Влийте на сковороду біле сухе вино і випарити пари алкоголю.
Влийте овочевий гарбузовий бульйон, продовжуйте готувати. Рідина повинна повністю покривати рис і бути трохи над ним.
Піка різоттто готується, натріть на дрібній тертці пармезан.
влийте 1-2 столових ложки вермуту або портвейну, перемішайте і продовжуйте готувати.
Додайте тертий пармезан, умішайте його в різотто, збризніть оливковим маслом.
Викладіть в різотто запечену гарбуз і ще раз прогрійте.
Подавайте різотто з гарбузом до столу, поруч поставте натертий пармезан, при бажанні його можна підсипати. яскраве, красиве, смачна страва має сподобатися любителям гарбуза.
Подібні рецепти
Рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької
Є маса простих рецептів пирогів, які можна робити буквально кожен день. Просто змінюючи начинку, ви помітите, що смак звичного вже мучного вироби заграє зовсім по-іншому. опис приготування: Спробуйте самостійно повторити цей рецепт. Він про те, як приготувати пиріг зі щавлем від Юлії Висоцької...
Різотто з гарбузом
різотто — дуже просте, але цілком собі делікатесне блюдо, користується фантастичною популярністю у себе на батьківщині в Італії. ніжне, насичене і легке — мабуть, так можна описати різотто. опис приготування: Різотто з гарбузом — блюдо не з найлегших, але воно варте того, щоб постаратися. взаг...
Тістечко «картопля» від Baton
Як тільки не готують знамените тістечко "; Картошка ";. Я ось недавно дізнався про рецепт приготування з крихт батона. До речі, відмінний варіант і правильне застосування для тих, у кого батон засихає. опис приготування: Швидше за все ви ніколи не задавалися питанням, як зробити тістечко "; Ка...
«Рататуй» від «minişefa» Remy
Рататуй (фр. рататуй) - овочеве рагу родом з Провансу. Я хочу запропонувати Вам рататуй від "; міні шефа" Ремі з мультфільму "; Рататуй ";. Спочатку овочі нарізалися і гасилися. І тільки, коли страва потрапила на ресторанну кухню, з'явилася нарізка тонкими кружальцями, овочі стали викладатися шар...
Салат «Цезар» від Джеймі Олівера
Якось в одному зі своїх тв-шоу знаменитий Джеймі Олівер представив власну оригінальну версію не менш знаменитого салату. розповідаю, як приготувати салат "; Цезар" по Джеймі Олівера! опис приготування: У цьому рецепті Джеймі, як завжди, ламає стереотипи. Його версія "; Цезаря" далека від легко...