Рецепт Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької

Рецепт Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Жовтень — саме час гарбуза, тому починайте готувати страви з гарбуза, вони виходять красивими, радісними, здатними скрасити осінню нудьгу. Приготуємо різотто з гарбузом за рецептом Юлії Висоцької.

опис приготування:

Якщо ви любитель гарбуза, то блюдо "; різотто від Юлії Висоцької" точно для вас. виходить яскраво, красиво, смачно. Готувати дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям зазначеним в рецепті.

  • гарбуз— 300 грам(вага в очищеному вигляді)
  • Рис для різотто— 200 грам(Arborio)
  • Цибуля— 1 штука(бажано шалот)
  • часник— 1 зубчик
  • овочевий бульйон— 0,5 L
  • Сир пармезан— 4 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль— 2 щіпки
  • чебрець— 2 щіпки
  • Біле сухе вино— 100 мілілітрів
  • Вермут або порт— 1-2 Ст. ложок(інгредієнт не обов'язково)
Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 2 Добре промийте гарбуз, очистіть, шкірку не викидайте, складіть її з шматочками гарбуза в сотейник і зваріть овочевий бульйон, підсолити за смаком.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 3 У форму для запікання покладіть гарбуз, нарізану шматочками, присипте злегка сіллю, чебрецем, збризніть оливковим маслом. Поставте в духовку запікатися при температурі 200 градусів на 20-30 хвилин.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 4 Гарбуз запікайте до м'якості.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 5 У сковороду влийте оливкову олію, покладіть вершкове масло, нарізану цибулю і подрібнений зубчик часнику і прожарьте до стану "; прозорості" лука.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 6 Пробийте обсмажену цибулю з масляною сумішшю блендером, сковороду на цей час зніміть з вогню.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 7 Поверніть цибульний-масляну суміш на сковороду.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 8 Всипте рис і обсмажуйте 3-4 хвилини.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 9 Влийте на сковороду біле сухе вино і випарити пари алкоголю.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 10 Влийте овочевий гарбузовий бульйон, продовжуйте готувати. Рідина повинна повністю покривати рис і бути трохи над ним.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 11 Піка різоттто готується, натріть на дрібній тертці пармезан.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 12 влийте 1-2 столових ложки вермуту або портвейну, перемішайте і продовжуйте готувати.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 13 Додайте тертий пармезан, умішайте його в різотто, збризніть оливковим маслом.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 14 Викладіть в різотто запечену гарбуз і ще раз прогрійте.

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької - фото крок 15 Подавайте різотто з гарбузом до столу, поруч поставте натертий пармезан, при бажанні його можна підсипати. яскраве, красиве, смачна страва має сподобатися любителям гарбуза.

Подібні рецепти

Пиріг зі щавлем від Юлії Висоцької

Рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької

Є маса простих рецептів пирогів, які можна робити буквально кожен день. Просто змінюючи начинку, ви помітите, що смак звичного вже мучного вироби заграє зовсім по-іншому. опис приготування: Спробуйте самостійно повторити цей рецепт. Він про те, як приготувати пиріг зі щавлем від Юлії Висоцької...

Різотто з гарбузом

Різотто з гарбузом

різотто — дуже просте, але цілком собі делікатесне блюдо, користується фантастичною популярністю у себе на батьківщині в Італії. ніжне, насичене і легке — мабуть, так можна описати різотто. опис приготування: Різотто з гарбузом — блюдо не з найлегших, але воно варте того, щоб постаратися. взаг...

Тістечко «картопля» від Baton

Тістечко «картопля» від Baton

Як тільки не готують знамените тістечко "; Картошка ";. Я ось недавно дізнався про рецепт приготування з крихт батона. До речі, відмінний варіант і правильне застосування для тих, у кого батон засихає. опис приготування: Швидше за все ви ніколи не задавалися питанням, як зробити тістечко "; Ка...

«Рататуй» від «minişefa» Remy

«Рататуй» від «minişefa» Remy

Рататуй (фр. рататуй) - овочеве рагу родом з Провансу. Я хочу запропонувати Вам рататуй від "; міні шефа" Ремі з мультфільму "; Рататуй ";. Спочатку овочі нарізалися і гасилися. І тільки, коли страва потрапила на ресторанну кухню, з'явилася нарізка тонкими кружальцями, овочі стали викладатися шар...

Салат «Цезар» від Джеймі Олівера

Салат «Цезар» від Джеймі Олівера

Якось в одному зі своїх тв-шоу знаменитий Джеймі Олівер представив власну оригінальну версію не менш знаменитого салату. розповідаю, як приготувати салат "; Цезар" по Джеймі Олівера! опис приготування: У цьому рецепті Джеймі, як завжди, ламає стереотипи. Його версія "; Цезаря" далека від легко...