Рецепт Рулет зі свинини
Рецепт приготування рулету з свинини. Виходить блюдо дуже смачним, потрібно тільки свіжа свинина.
опис приготування:
Рулет з начинкою - чергова різновид запеченої свинини. Блюдо буде дуже добре виглядати, якщо його подати на святковий стіл. Дуже смачне і на його підготовку не потрібно багато часу. Для приготування важливо мати свіжі продукти і гострий ніж.
- російський сир— 100 грам
- часник— 2 штуки
- Fistashki— 250 грам
- шпинат— 50 грам
- свиняча корейка— 1 кілограм
- Оливкова олія— 50 мілілітрів
2. беремо блендер ,кладемо в нього очищені фісташки, додаємо свіже листя шпинату. Потім сюди ж додаємо часник і порізаний шматочками сир. Все це подрібнюється блендером до стану пасти, потроху додаємо оливкову олію.
3. М'ясо очищаємо від жиру, розрізаємо його вздовж з вузькою боку, приблизно на 1 см не дорізати до кінця. Розгортаємо шматок і надрезаем його з середини від центру, знову-таки до кінця не дорізати. Потім відбиваємо вийшов плоский шматок, щоб він став трохи рівніше. Подрібнену начинку викладаємо на м'ясо, разравниваем по всьому шматку.
4. Звертаємо м'ясо в формі рулету. Обв'язуємо бавовняної товстою ниткою. Кладемо в форму для запікання. Потім його слід накрити фольгою і поставити в розігріту духову шафу.
5. Запікаємо при температурі 190 градусів хвилин 40-45. Потім відкриваємо фольгу і хвилин 5-10 даємо м'ясу підрум'янитися.
6. Після знімаємо нитка, нарізаємо на шматочки м'ясо, товщина приблизно 1,5-2см.
Подібні рецепти
Святковий рулет зі свинини з начинкою
Смачний і ситний рулет зі свинини з грибами я навчилася готувати з першого разу. Рулет дуже простий у приготуванні. Візьміть свинячу відбивну, грибів з цибулею і приступайте. опис приготування: Рецепт рулету з свинини з грибами я знайшла в кулінарному журналі. Іноді в дорогу я купую такі журна...
Рулет зі свинини з сиром
Пропоную на замітку дивно простий, але неймовірно апетитний рецепт приготування рулету з свинини з сиром в хрусткій скоринці з бекону. ситно, нескладно і дуже смачно. опис приготування: Це відмінний варіант оригінального гарячої страви для святкового столу. М'ясо всередині виходить дуже сокови...
Плов зі свинини на сковороді
Плов зі свинини на сковороді — це рецепт дуже смачного плову, приготованого в домашніх умовах, за основу береться рецепт середньоазіатської кухні, але приготування спрощено і полегшено. опис приготування: Плов зі свинини на сковороді — досить простий рецепт, який вимагає не так багато часу і с...
Підлива з свинини з цибулею
Підлива з свинини з цибулею виходить ароматною і ніжною, а солодкуватий цибуля надає їй незабутній смак. опис приготування: Свинину треба нарізати шматочками, замаринувати, потім обсмажити і згасити. Така підлива хороша з картоплею в будь-якому вигляді, каси. Цибуля ріпчаста— 300 грам Svino...
Плов зі свинини
Рецепт приготування плову з свинини з морквою і цибулею. опис приготування: Плов зі свинини виходить дуже соковитим і смачним. приготування: Нарізати свинину маленькими шматочками. розігріти казан, викласти свинину, посолити і обсмажити на сильному вогні протягом 10-15 хвилин. Додати нарізану ...