Рецепт Підлива з свинини з цибулею

Рецепт Підлива з свинини з цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Підлива з свинини з цибулею виходить ароматною і ніжною, а солодкуватий цибуля надає їй незабутній смак.

опис приготування:

Свинину треба нарізати шматочками, замаринувати, потім обсмажити і згасити. Така підлива хороша з картоплею в будь-якому вигляді, каси.

  • Цибуля ріпчаста— 300 грам
  • Svinoe файл— 500 грам
  • Паприка солодка мелена— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • Оцет винний білий— 30 мілілітрів
  • Олія соняшникова— 4 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
Підлива з свинини з цибулею - фото крок 1 Для приготування свинини в маринаді з соєвого соусу вам знадобляться: свиняча м'якоть, цибуля, масло для смаження, паприка, винний оцет (9%), соєвий соус і сіль.

Підлива з свинини з цибулею - фото крок 2 Свинину ріжемо поперек волокон невеликими шматочками.

Підлива з свинини з цибулею - фото крок 3 Prisypaem паприки, солимо менше звичайного (пам'ятайте про те, що соєвий соус містить багато солі), перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.

Підлива з свинини з цибулею - фото крок 4 Відправляємо м'ясо на сковороду з розігрітим маслом і смажимо, помішуючи, на середньому вогні, поки не почне виділятися сік, приблизно 5 хвилин.

Підлива з свинини з цибулею - фото крок 5 Коли свинина почне виділяти сік, накрийте її кришкою і трохи зменшіть вогонь.

Підлива з свинини з цибулею - фото крок 6 В цей час підготуйте цибуля - наріжте його півкільцями.

Підлива з свинини з цибулею - фото крок 7 через 20 хвилин, коли м'ясо стане досить м'яким, випарується виділився сік і шматочки почнуть зарумяніваться, потрібно додати 2 ст. L. винного оцту і 3 ст. L. соєвого соусу, перемішати, накрити кришкою і смажити ще 3 хвилини.

Підлива з свинини з цибулею - фото крок 8 Потім додайте цибулю, перемішайте і продовжуйте смажити під кришкою, періодично помішуючи, доти, поки цибуля не стане прозоро-золотистим (приблизно 5-7 хвилин).

Підлива з свинини з цибулею - фото крок 9 Готову страву подавати гарячим з улюбленим гарніром, присипавши рубаною зеленню.

Подібні рецепти

Підлива для гречки без м'яса

Підлива з свинини з вершками

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...

Підлива з печериць і вершків

Підлива з печериць і вершків

Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...