Рецепт Рулет з яловичини з чорносливом

Рецепт Рулет з яловичини з чорносливом
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рулет з яловичини з чорносливом — дуже смачне і ароматне блюдо, яке може прикрасити як святковий, так і буденний стіл.

опис приготування:

Приготувати рулет з яловичини з чорносливом досить просто. Для приготування нам знадобитися свіжий яловичий фарш (з метою економії можна використовувати змішаний фарш яловичина + свинина), чорнослив, сир, панірувальні сухарі і фольга. Я дуже люблю цей рулет за його незвичайний смак. Чорнослив надає цьому блюду легку приємну кислинку, а розплавлений сир просто зводить з розуму! Дуже смачно, раджу спробувати приготувати!

Успіхів і приємного апетиту!


  • Фарш із яловичини— 600 грам
  • чорнослив— 300 грам
  • сир— 150 грам
  • Панірувальні сухарі— 70 грам
  • Яєчний жовток— 2 штуки(один в фарш, второй для закрепления.)
Рулет з яловичини з чорносливом - фото крок 1 В глубокую посуду выкладываем фарш, додаємо сіль, перець, мелко рубленный лук и яичный желток. На противень выкладываем фольгу, змащуємо її маслом. Сверху выкладываем подготовленный фарш. На фарш выкладываем запаренный 15 минут чернослив без косточек, сверху выкладываем нарезанный слайсами сыр.

Рулет з яловичини з чорносливом - фото крок 2 Беремся на 1 край фольги и начинаем аккуратно скручивать во внутрь.

Рулет з яловичини з чорносливом - фото крок 3 То же самое делаем со вторым краем.

Рулет з яловичини з чорносливом - фото крок 4 Закрепляем шов, смазывая его яичным желтком.

Рулет з яловичини з чорносливом - фото крок 5 Посипаємо панірувальними сухарями.

Рулет з яловичини з чорносливом - фото крок 6 Плотно укрываем рулет фольгой. И разогреваем духовку до 220 градусів.

Рулет з яловичини з чорносливом - фото крок 7 Отправляем рулет выпекаться на 1 час. потім дістаємо, даем ему чуть остыть, разворачиваем, нарезаем порционно и подаем на стол. Смачного!

Подібні рецепти

Рулетики з яловичини з чорносливом

Каннеллоні під томатним соусом

Рулетики з яловичини з чорносливом — це універсальне і смачна страва, яке можна подавати як м'ясної закуски на святковий стіл, або як основне блюдо з гарніром на буденний стіл. опис приготування: Приготувати рулетики з яловичини з чорносливом абсолютно нескладно. Для початку нам знадобиться га...

Рулет курячий з чорносливом

Рулет курячий з чорносливом

Рулет курячий з чорносливом заслуговує частого виконання господинями з приводу і без! Робиться він відносно легко, а задоволення доставляє багато. Просто прикрасьте свій вечір смачною вечерею! опис приготування: Готувати рулет курячий з чорносливом нескладно, особливо якщо знайдете помічників...

Пиріг з панна котой і чорносливом

Пиріг з панна котой і чорносливом

Панна кота - це традиційний італійський десерт з вершків та желатину. Чорнослив в цьому рецепті ви можете замінити сушеними грушами, абрикосами, вишнею, журавлиною або персиками. опис приготування: зробити тісто. Розігріти духовку до 160 градусів. У кухонному комбайні змішати печиво, горіхи, ц...

Пиріг з яблуками і чорносливом

Пиріг з яблуками і чорносливом

Пиріг з яблуками і чорносливом — ідеальний пиріг для того, щоб задовольнити тягу до солодкого, але не зіпсувати фігуру під час літнього сезону. Солодкий і не дуже калорійний пиріг. опис приготування: Для зручності вирішила інгредієнти вказувати не в грамах, як зазвичай, а вимірювати їх чашками...

Пиріг з сиром і чорносливом

Пиріг з сиром і чорносливом

Обов'язково приготуйте цей пиріг! Поєднання горіхів і сухофруктів не залишить вас в байдужих. Готувати цю випічку досить просто. Він схожий на кекс, виходить розсипчастим. раджу спробувати. опис приготування: І знову рецепт з полем для імпровізації! Я використовувала фісташки і чорнослив, ви ж...