Рецепт Рулет з яловичини з чорносливом
Рулет з яловичини з чорносливом — дуже смачне і ароматне блюдо, яке може прикрасити як святковий, так і буденний стіл.
опис приготування:
Приготувати рулет з яловичини з чорносливом досить просто. Для приготування нам знадобитися свіжий яловичий фарш (з метою економії можна використовувати змішаний фарш яловичина + свинина), чорнослив, сир, панірувальні сухарі і фольга. Я дуже люблю цей рулет за його незвичайний смак. Чорнослив надає цьому блюду легку приємну кислинку, а розплавлений сир просто зводить з розуму! Дуже смачно, раджу спробувати приготувати!
Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш із яловичини— 600 грам
- чорнослив— 300 грам
- сир— 150 грам
- Панірувальні сухарі— 70 грам
- Яєчний жовток— 2 штуки(один в фарш, второй для закрепления.)
Беремся на 1 край фольги и начинаем аккуратно скручивать во внутрь.
То же самое делаем со вторым краем.
Закрепляем шов, смазывая его яичным желтком.
Посипаємо панірувальними сухарями.
Плотно укрываем рулет фольгой. И разогреваем духовку до 220 градусів.
Отправляем рулет выпекаться на 1 час. потім дістаємо, даем ему чуть остыть, разворачиваем, нарезаем порционно и подаем на стол. Смачного!
Подібні рецепти
Каннеллоні під томатним соусом
Рулетики з яловичини з чорносливом — це універсальне і смачна страва, яке можна подавати як м'ясної закуски на святковий стіл, або як основне блюдо з гарніром на буденний стіл. опис приготування: Приготувати рулетики з яловичини з чорносливом абсолютно нескладно. Для початку нам знадобиться га...
Рулет курячий з чорносливом
Рулет курячий з чорносливом заслуговує частого виконання господинями з приводу і без! Робиться він відносно легко, а задоволення доставляє багато. Просто прикрасьте свій вечір смачною вечерею! опис приготування: Готувати рулет курячий з чорносливом нескладно, особливо якщо знайдете помічників...
Пиріг з панна котой і чорносливом
Панна кота - це традиційний італійський десерт з вершків та желатину. Чорнослив в цьому рецепті ви можете замінити сушеними грушами, абрикосами, вишнею, журавлиною або персиками. опис приготування: зробити тісто. Розігріти духовку до 160 градусів. У кухонному комбайні змішати печиво, горіхи, ц...
Пиріг з яблуками і чорносливом
Пиріг з яблуками і чорносливом — ідеальний пиріг для того, щоб задовольнити тягу до солодкого, але не зіпсувати фігуру під час літнього сезону. Солодкий і не дуже калорійний пиріг. опис приготування: Для зручності вирішила інгредієнти вказувати не в грамах, як зазвичай, а вимірювати їх чашками...
Пиріг з сиром і чорносливом
Обов'язково приготуйте цей пиріг! Поєднання горіхів і сухофруктів не залишить вас в байдужих. Готувати цю випічку досить просто. Він схожий на кекс, виходить розсипчастим. раджу спробувати. опис приготування: І знову рецепт з полем для імпровізації! Я використовувала фісташки і чорнослив, ви ж...