Рецепт Розсольник з копченостями
Розсольник улюблений багатьма. Ситний і наваристий суп стане ще ароматні, якщо його зварити з копченим м'ясом або птахом. розповім вам, як я варю розсольник на копчених курячих спинках.
опис приготування:
У розсольник з копченостями я додаю трохи томатної пасти або протертих помідорів. А розсолу, навпаки, ллю менше звичайного. Огірки беру тільки солоні.
- Курячі спинки копчені— 2 штуки
- перловка— 2 склянки(готової крупи)
- Огірки солені— 4-5 штук
- розсіл— 1/2 склянки
- Картопля— 3 штуки
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- вода— 2 L
- Лавровий лист— 2 штуки
- Чорний перець— За смаком
Перлову крупу замочіть на годину, потім промийте, залийте свіжою водою і варіть майже до готовності. Злийте крупу на сито і промийте під холодною водою від слизу. Дайте крупі трохи обсохнути. Зазвичай я варю перловки побільше і надлишки вже готової крупи заморожую. Це зручно і дуже економить час.
Копчені курячі спинки, як і будь-який копчене м'ясо на кістці, я нарізаю на шматочки і спочатку заливаю невеликою кількістю води. даю закипіти. Потім зливаю воду і заливаю копченості свіжою водою вже для супу. Доводжу до кипіння і варю в залежності від виду м'яса. Для курки досить потомитися на слабкому вогні після повторного закипання 10 хвилин. У киплячий бульйон додайте картоплю і варіть до напівготовності. Потім додайте крупу. Регулюйте густоту супу на свій смак.
Поки вариться курка і картопля, зробіть пассеровку. Наріжте цибулю і додайте моркву дрібними кубиками. Підрум'яньте злегка на олії.
Потім додайте солоні огірки, нарізані кубиками і томатну пасту. Обсмажте все разом ще 3 хвилини. Потім влийте трохи розсолу і тушкуйте 5 хвилин.
Додайте пассеровку в бульйон і добре перемішайте. Спробуйте розсольник на сіль, додайте лавровий лист і чорний перець. Дайте закипіти і відключіть нагрів. Дайте розсольнику настоятися 15-20 хвилин.
Подавайте розсольник гарячим зі сметаною. Смачного!
Подібні рецепти
Розсольник класичний рецепт з перловкою
Наша домашня варіація плову виявилася настільки смачною, що рецепт приготування рису з копченостями і курчам став на нашому столі частим гостем. неймовірно смачний, розсипчастий рис, спробуйте. опис приготування: Блюдо досить просто готується і є чудовим прикладом здорової кухні. Поєднання ку...
Плов з яловичиною і копченостями
Копченості надають плову особливий приголомшливий смак і неповторний аромат, тому якщо ви любите плов і хочете приготувати його як-небудь незвично, то цей рецепт то якраз, що ви шукали. опис приготування: Хоча різні копченості і не відносяться до числа корисних продуктів, але все ж страви з ни...
Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками
Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...
Пісний розсольник
пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...
Розсольник з курячих потрошки
Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...