Рецепт Ромштекс з яловичини

Рецепт Ромштекс з яловичини
Кількість порцій: 3 Час приготування: 40 хв.
Ромстекс — блюдо з Англії, чимось нагадує наші відбивні, ось тільки набагато соковитіше. По суті, секретів немає, розповідаю, як зробити ромштекс з яловичини в домашніх умовах! Все простіше нікуди!

опис приготування:

Такий простий рецепт ромштекс з яловичини мені свого часу дійсно дуже сподобався своєю простотою, і особливо — неймовірною м'якістю і соковитістю м'яса. Адже що може бути простіше — трохи промаринувати м'ясо в тому ж лезьене, в якому всі ми звикли вмочати відбивні перед смаженням? Чому я до цього раніше не додумалася — не знаю, але підсумок один, — тепер я користуюся тільки даними класичним рецептом ромштекс з яловичини, і вам раджу!

  • філе яловичини— 500 грам
  • яйця— 1-2 штук
  • вершки— 2 Ст. ложки
  • Топлене масло— 2 Ст. ложки
  • Панірувальні сухарі— 4 Ст. ложки
  • спеції— За смаком
Ромштекс з яловичини - фото крок 1 1. М'ясо ріжемо поперек волокон, відбиваємо молотком, щоб шматки збільшилися в діаметрі. Натираємо кожен спеціями і сіллю.

Ромштекс з яловичини - фото крок 2 2. Яйця і вершки збиваємо разом, і в цьому соусі маринуємо м'ясо хоча б півгодини.

Ромштекс з яловичини - фото крок 3 3. тепер кожен шматочок обмакиваем в панірувальні сухарі. При чому обвалюють добре, щоб і з боків м'ясо було в сухарях.

Ромштекс з яловичини - фото крок 4 4. Прогріваємо вершкове масло, обсмажуємо наше м'ясо з двох сторін не більше двох хвилин, інакше соковитість піде.

Ромштекс з яловичини - фото крок 5 5. І ось таке соковите м'ясне блюдо у нас вийшло! Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Пиріг з спагетті, помідорів і яловичини

Фарбовані яйця шпинатом (зелені)

Рецепт приготування пирога з спагетті, яловичого фаршу, помідорів, сметани і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Відварити спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. У великій мисці збити яйце, сир, сіль і часниковий порошок. Додати спагеті, перемішати. ...

Плов в казані з яловичини

Плов в казані з яловичини

Плов буває різний. Сьогодні ми будемо готувати плов в казані з яловичини. Неймовірно ароматне і ситне блюдо для всієї родини заслуговує на окрему увагу. пробуйте! опис приготування: Готується такий плов по одному нехитрому правилу, пропорції потрібно дотримуватися таким чином, щоб кількість м'...

Піджарка з яловичини в мультиварці

Піджарка з яловичини в мультиварці

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Полендвіца з яловичини

Полендвіца з яловичини

Любителі всього м'ясного гідно оцінять рецепт, як приготувати полендвіцу з яловичини. Таке блюдо відмінно замінять звичну нам ковбасу, а також є вишуканим делікатесом. опис приготування: Рецепт прийшов до нас з Білорусі або з Польщі, в цих країнах таке м'ясо готують дуже часто, а ось для мене ...