Рецепт Ромштекс з яловичини
Ромстекс — блюдо з Англії, чимось нагадує наші відбивні, ось тільки набагато соковитіше. По суті, секретів немає, розповідаю, як зробити ромштекс з яловичини в домашніх умовах! Все простіше нікуди!
опис приготування:
Такий простий рецепт ромштекс з яловичини мені свого часу дійсно дуже сподобався своєю простотою, і особливо — неймовірною м'якістю і соковитістю м'яса. Адже що може бути простіше — трохи промаринувати м'ясо в тому ж лезьене, в якому всі ми звикли вмочати відбивні перед смаженням? Чому я до цього раніше не додумалася — не знаю, але підсумок один, — тепер я користуюся тільки даними класичним рецептом ромштекс з яловичини, і вам раджу!
- філе яловичини— 500 грам
- яйця— 1-2 штук
- вершки— 2 Ст. ложки
- Топлене масло— 2 Ст. ложки
- Панірувальні сухарі— 4 Ст. ложки
- спеції— За смаком
2. Яйця і вершки збиваємо разом, і в цьому соусі маринуємо м'ясо хоча б півгодини.
3. тепер кожен шматочок обмакиваем в панірувальні сухарі. При чому обвалюють добре, щоб і з боків м'ясо було в сухарях.
4. Прогріваємо вершкове масло, обсмажуємо наше м'ясо з двох сторін не більше двох хвилин, інакше соковитість піде.
5. І ось таке соковите м'ясне блюдо у нас вийшло! Пригощайтеся!
Подібні рецепти
Фарбовані яйця шпинатом (зелені)
Рецепт приготування пирога з спагетті, яловичого фаршу, помідорів, сметани і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Відварити спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. У великій мисці збити яйце, сир, сіль і часниковий порошок. Додати спагеті, перемішати. ...
Плов в казані з яловичини
Плов буває різний. Сьогодні ми будемо готувати плов в казані з яловичини. Неймовірно ароматне і ситне блюдо для всієї родини заслуговує на окрему увагу. пробуйте! опис приготування: Готується такий плов по одному нехитрому правилу, пропорції потрібно дотримуватися таким чином, щоб кількість м'...
Піджарка з яловичини в мультиварці
Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...
Підлива з яловичини в мультиварці
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...
Полендвіца з яловичини
Любителі всього м'ясного гідно оцінять рецепт, як приготувати полендвіцу з яловичини. Таке блюдо відмінно замінять звичну нам ковбасу, а також є вишуканим делікатесом. опис приготування: Рецепт прийшов до нас з Білорусі або з Польщі, в цих країнах таке м'ясо готують дуже часто, а ось для мене ...