Рецепт Ролл асорті

Рецепт Ролл асорті
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Ситне блюдо на каждвй день))

опис приготування:

Натираємо лаваш часником(сильно не давим, інакше пошкодиться структура). У міру підсихання зубчики зрізаємо частина, натираємо далі, поки не поріжу весь зубчик повністю. Потім змащуємо лаваш майонезом.

Викладаємо на лаваш листя салату, приблизно по 3 листа на кожен лаваш.

З помідора знімаємо кожурку(саме для легкості цієї дії вибираємо щільний томат). ріжемо кільцями. Викладаємо їх на лаваш. Правий край лаваша(приблизно на 5 см) залишаємо порожнім, тобто. інгредієнти туди не викладаємо.

Цибуляовицу чистим, нарізаємо дуже тонкими кільцями, викладаємо на лист лаваша.

злегка посолити(особливо це стосується помідора), поперчити.

Потім нарізаємо ковбасу(або м'ясо, дивлячись що ви вибрали). Нарізати можна соломкою, можна тонкими півкільцями. Викладаємо поверх помідора і лука.

Сир можна натерти на тертці, або нарізати соломкою, скибочками. Різати можна хаотично, не обов'язково відрізати фігуристи шматки.

Потім починаємо акуратно загортати все це зліва направо(праворуч ми залишили місце, щоб інгредієнти, які будуть рухатися в бік згортання, не випала назовні).

Готові роли можна розрізати на 2 або 4 частини, але виключно гострим ножем.

От і все, наші роли асорті готові)))

Смачного)


  • м'ясо(ковбаса, копченості, яловичина, курка)  — 300 грам(Мясо берем любое-на ваш вкус и цвет:варена курка, яловичина, свинина, ковбаси, копченые колбасы и т.д.)
  • сир— 200 грам(Сир также берем любой. Можно с низкой жирностью, но желательно не плавленный.)
  • помідор— 1 штука(Лучше брать крупный, щільний(тобто. немягкий, можно слегка недоспелый) плод.)
  • Листя салату— 1 За смаком(приблизно 6 крупных листьев.)
  • тонкий лаваш— 2 штуки(тобто. 2 список(каждый лист сложен пополам). Обычно в упаковке так и продается. Итоговый размер каждого листа выходит около 25*15см)
  • майонез— 1 За смаком
  • сіль— 1 За смаком
  • Чорний перець— 1 За смаком
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Цибуля— 0,5 штуки(Я предпочитаю красный, т.к. обычный репчатый слишком "ядреный".)
Натираємо лаваш часником(сильно не давим, інакше пошкодиться структура). У міру підсихання зубчики зрізаємо частина, натираємо далі, поки не поріжу весь зубчик повністю. Потім змащуємо лаваш майонезом.

Викладаємо на лаваш листя салату, приблизно по 3 листа на кожен лаваш.

З помідора знімаємо кожурку(саме для легкості цієї дії вибираємо щільний томат). ріжемо кільцями. Викладаємо їх на лаваш. Правий край лаваша(приблизно на 5 см) залишаємо порожнім, тобто. інгредієнти туди не викладаємо.

Цибуляовицу чистим, нарізаємо дуже тонкими кільцями, викладаємо на лист лаваша.

злегка посолити(особливо це стосується помідора), поперчити.

Потім нарізаємо ковбасу(або м'ясо, дивлячись що ви вибрали). Нарізати можна соломкою, можна тонкими півкільцями. Викладаємо поверх помідора і лука.

Сир можна натерти на тертці, або нарізати соломкою, скибочками. Різати можна хаотично, не обов'язково відрізати фігуристи шматки.

Потім починаємо акуратно загортати все це зліва направо(праворуч ми залишили місце, щоб інгредієнти, які будуть рухатися в бік згортання, не випала назовні).

Готові роли можна розрізати на 2 або 4 частини, але виключно гострим ножем.

От і все, наші роли асорті готові)))

Смачного)


Подібні рецепти

Ролл з лососем

Картопля в духовці з майонезом

Японська кухня зараз дуже популярна, безліч ресторанів і кафе пропонують велику різноманітність блюд, серед яких суші з ікрою, вугром і інші. Спробуйте рецепт, як приготувати рол з лососем. опис приготування: Оскільки суші готуються з сирих продуктів дуже важливо, щоб всі інгредієнти були свіж...

Ролл з огірком

Ролл з огірком

Оригінальна річна закуска для фуршету або свята, зірка якої - це огірок. Розповім вам про те, як приготувати рол з огірком. Для начинки можна використовувати сир, овочі, зелень, м'ясо та ін. опис приготування: Вам буде потрібно дуже тонко нарізати огірок, для цього рекомендую овощерезку або ма...

Рибне асорті

Рибне асорті

На святковий стіл чудесним варіантом закуски буде не тільки ковбасна або сирна нарізка, але і рибна. Вона прекрасно урізноманітнює меню і смаком, і користю. Візьміть ідею на замітку! опис приготування: Відразу хочу сказати, що точних рекомендацій, як приготувати рибне асорті, просто ні. Ви мож...

Салат асорті з морепродуктів

Салат асорті з морепродуктів

Чудовий салат з морепродуктів, рецепт якого тут пропонується, взятий з грецької кухні. Салати з морепродуктів, рецепти легких страв з креветок, кальмарів та інших мешканців моря з оливками і заправкою з оливкового масла взагалі характерні для середземноморської кухні. цей салат, легкий і ситний о...

Салат «асорті»

Салат «асорті»

Суть цього рецепта дуже проста, тут вам потрібно нарізати всі продукти, викласти їх на тарілку - і поставити на стіл: нехай гості самі вирішать, що із запропонованого асорті буде в складі їх салату. опис приготування: Ідею приготування салату "; Асорті" в домашніх умовах мені подала моя хороша...